Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald Tusk - zapomniane fakty |
witam, widze ze zdania sa podzielone ale tak czytam te forum to az mi sie smiach chce jak narzekac na empik itp hehe chyba za duzo na filmy patrzycie byscie chcieli niewiadmo co jakby lomza byla jakims las vegas . ok wracajac do tematu to ja mysle ze jakby kazdy tak myslal to nikt by nic nie mial. ludzie ktorzy krytykuja sa jak moja babcia hehe ona zawsze mowi dbrze jest jak jest i co wszyscy maja pracowac za grosze na tych co odwaza sie cos otworzyc ? jak sie nie prubuje to sie nie ma same sie nie zrobi nic a wkoncu przyjdzie ktos kto bedzie mial duzo kasy i sobie otworzy co bedzie chcial jak lomza sie rozwinie. dlatego szukam tam szansy bo jak narazie jest bardzo do tylu np za woj slaskim gdzie teraz mieszkam . nie ma takiej konkurencji i ludzie sa strasznie podtani na nowosci co widze np przy odziezy . prawda jest taka ze jak nie ma sie duzo osob na utrzymaniu to kazdy sklep zagwarantuje ci wiekszy zysk niz praca u prywaciarza ktory nic nie wie czesto wogole sie nie zna nic nie robi i trzepie kase najwieksza. takze kto nie prubuje ten nie ma do odwarznych swiat nalezy hehe lepiej sprobowac niz potem sobie zarzucac ze sie tego nie zrobilo . jak jeszcze macie jakeis trefne informacje z checia przeczytam pzdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald Tusk - zapomniane fakty |
na slasku jest 1000x wieksza konkurencja jak juz :) pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |