Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaraz będzie koejna porażka z rzędu PiS w wyborach |
z własnego doświadczenia: kto nie ryzykuje ten nic nie ma otwieraj sklep i wykoś konkurencje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaraz będzie koejna porażka z rzędu PiS w wyborach |
bez komentarza
|
|
to juz ten 3 wymiar jest otwarty jak ten kebab bo te ostatnie posty nie wiem którego lokalu sie tycza bo miał byc otwarty w poniedziałek
|
|
he :P głupie :D
|
|
"bywam niegrzeczny" czlowieku skad ty dojezdzasz ;0 Na bank jestes z jakiejs wiochy zabitej dechami i bywales tylko w remizie...bo widze ze zero masz pojecia.......Dam Ci rade poprostu nie chodz do Klubu 54 bo psujesz klimat i obnizasz poziom kultury jaki tam panuje....Zrob taki dobry gest w kierunku ludzi ktorzy szanuja ten klub i wlascicieli za to ze mieli lux pomysl z tym lokalem!!!
|
|
DZiekuje bardzo wszystkim za podpowiedzi.:) Na poczatek chyba jednak zdecyduje sie na jakiegos analoga z odrobinke lepszym obiektywem niz na cyfrowke. przede wszystkim ze wzgledu na koszty jakie to beda tzn mimo ze wywoływanie zdjec bedzie kosztowało jakies pienaidze to bede mogł rozłozyc to w jakichs odpowiednich i proporcjonalnych do wypłaty z danego miesiaca wypłatki. rozwazam przede wszystkim dwa modele na temat ktorych doczytałem sie bardzo pochlebnych recenzji ze strony ludzi ktorzy ich uzywaja lub uzywali. chodzi mi o model Nikon f65 lub Canon EOS300. Ewentualnie jeszcze Eos 5000. No ale najblizej chyba mi do tego f65. A jesli własnie ktorys z takich aparatow analogowych to jakie klisze moglibyscie mi polecic?? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Witam jestem zainteresowana odpowiedzia na moje pytanie ; W tym momencie posiadam 2 tysiace zlotych czy kupie gdzieś laptopa w łomzy po takiej cenie ,nowego, majacego w miare dobre parametry i pamiec?
|
|
Ale trzeba przyznać ze Miss wybrana w tym roku w ogóle nie powinna nią zostać... Były ładniejsze uczestniczki od niej. A zwyciężczyni.... no komment
|
|
MasaViV: tak więc nie ciesz się,że teraz wejdą przepisy,ze WKU bedzie wbijać rezerwe bo moim zdaniem nie poradzisz sobie na szkółce nie będąc wcześniej w wojsku. No z tym to się nie mogę zgodzić MasaViV.... A osoby, które odrabiały wojsko w policji? W mojej grupie(na AWFie) jest chłopak, który jest obecnie w policji kryminalnej. Po maturze poszedł odrabiać wojsko w policji i został. Teraz jest w policji kryminalnej. Na studia poszedł, bo chce mieć wyższe wykształcenie, aby mógł dalej awansować. Jego kolega ok roku przed ukończeniem AWFu startował do policji... w żadnym wojsku nie był. Z rok... może dwa szlifował chodniki, a teraz rozmawiałem z nim to pracuje w cywilnych ubraniach(nie pamiętam jaki wydział). I z pewnością meczy nie obstawiał. Znowu inny chłopak będąc na studiach przeszedł selekcję do GROMu... w wojsku wcześniej nie był... Nie wiem, czy został tam, czy nie. Ale się prowadzący z gimnastyki chwalił, że jego podopiecznemu się udało. A myślę, że policja nawet podlotu nie ma do selekcji w GROMie, więc bycie w wojsku nie jest wyznacznikiem tego, czy sobie dasz radę, czy nie. Wogóle ciekawa sprawa, bo te testy sprawnościowe, które obecnie macie... i jakieś psychologiczne były robione na podstawie wyników studentów z Krakowskiego AWFu(i pewnie jeszcze jakichś innych). Sprawdzali m.in jakimi cechami powinien wyznaczać się policjant, aby uznać, że jest sprawny fizycznie i że poradzi sobie w "miejskiej dżungli" ;-) A słyszałeś o tym, że być może wprowadzą w Polsce taki system jak w Anglii? Że będzie można zobaczyć jak wygląda praca w policji na zasadzie wolontariatu(już jest coś takiego, ale nie na zasadzie przynoszenia kawy)... Masz kilkudniowe przeszkolenie i idziesz ze starszymi policjantami na miasto. Niczym się właściwie nie wyróżniasz od reszty. I tak sobie możesz pracować ileś czasu.... Tak zrobili swego czasu w Anglii co zaowocowało, że duża część, która robiła taki wolontariat złożyła podanie o przyjęcie w szeregi policji. To jest świetna sprawa, bo możesz zobacz jak to będzie po wszystkich szkoleniach itd. I albo uznasz, że Cię to kręci, albo skończy się wolontariat i uznasz to zwyczajnie za kolejną przygodę w Twoim życiu.
|
|
Dobrze napisanee Mozart... wlasnie się dziwilem ze na szkoleniu by sie nie cofali do kamienia łupanego i dawali by pozwolenia na laptopy przecież to pomaga w nauce jeżeli taki korzysta go do nauki a nie grania. Każdy ma prawo sprobować swoich sił w policji bez wzgledu na to gdzie byl wczesniej takie glupie myslenie "nie byl w wojsku to nie nadaje sie do policji" totalna bzdura ELo :]
|
|
nie oplaca ci sie go przerabiac bo podobno maja nie rejestrowac samochod po przekładce a jaki to jest samochod???
|
|
house, funky house, soulful house, deep house, minimal, drum 'n' bass, breaks
|
|
sobie szybsze łącze załóż.a tak poważnie to polecam utorrent . Z seedami jest tak że jak jest ich wiecej od Leechers to jest wypas,bo jak jest odwrotnie to lipa.Pamiętaj o tym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |