Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwa drużyna szykuje się w ukryciu do skoku |
ile chcesz za to
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwa drużyna szykuje się w ukryciu do skoku |
ludzie w akademi fryzur? przeciez tam jest niby fryzjer pisze niby poniewaz on niema nawet skaczonej szkoly zawodowej wiem bo znam wytnie ci klak wlosow potem niedasz rady rozczesac koltuna
|
|
teraz mam w samochodzie wszystko co trzeba , a niemam tego co nie trzeba uczę się jeździć w pasach i leje na nich :-) pozdrawiam wszystkich kierowców haha
|
|
dokładnie : MasaViV chociaż jedna mądra xD przeżywacie jakby to Miss świata a tam to dopiero wybierają okrutnie Ale trzeba przyznać ze Miss wybrana w tym roku w ogóle nie powinna nią zostać... Były ładniejsze uczestniczki od niej. A zwyciężczyni.... no komment co ty nie powiesz pfff Osobiście kibicowałam kandydatce nr 1 ale szanuje wybór Jury jakie pucowanie prawie wszystkie to 1 klasistki a chłopcy nie z ekonoma więc nie po znajomości żall mi was i tych co komentowali ciągle "a ta to za niska ta za gruba..." sami spójrzcie w lustro to jest zabawa coroczny konkurs Ekonomika pozatym są eliminacje więc skoro przeszły to mają coś w sobie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |