piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sory memory wszystkie listy wymazujemy a na 4 głosujemy !

Witam,

Czy ktoś coś więcej wie co się dzieje aktualnie z projektem "Moja Własna Firma" prowadzonym przez Agencje Rozwoju Regionalnego S.A w Łomży ??

W 14 listopada 2008 roku zakończyła się rekrutacja i od tamtej chwili cisza.
Nie podano wyników, choć miały być znane do 14 dni po zakończeniu rekrutacji.

Nikt nic nie wie. Pracownicy ARR odsyłają do Urzędu Marszałkowskiego ale tam też nic nikt nie wie.

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sory memory wszystkie listy wymazujemy a na 4 głosujemy !

Witam wszystkich mam problem z rozregulowanym gazem w samochodzie bo pali mi ponad 13 litrów . Może ktoś zna jakieś dobre zakłady gdzie wyregulują/ustawią mi dobrze gaz w Łomży.
Pozdrawiam

Najlepiej w zakładzie, gdzie był instalowany. Spalanie gazu zależy od wielu czynnikow min. pojemności silnika.

Riposta

Spróbuj wejść na stronę www.wrotapodlasia.pl lub wpisz w wyszukiwarkę "wrota podlasia", bo nie jestem pewna, czy to dobry adres i tam powinna być jakaś informacja, czy konkurs zostanie uznany, czy też zostanie ogłoszony nowy nabór. Życzę powodzenia!

Jak to mówią? Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Moja wychowawczyni w szkole sredniej zawsze powtarzała, że cokolwiek robimy, wraca to do nas ze zdwojoną siłą. Więc miejmy nadzieję, że nie opłaci się już temu komuś robić takich rzeczy. Niestety każdy z domu wynosi swoje zachowania. Bo nawet tzw. towarzystwo nie jest w stanie zatrzeć wzorców wpojonych przez lata w domu rodzinnym. Trzymaj się bamato03.

Jarek

jak firefox to Narzedzia>wyczysc dane prywatne i wybierasz co chcesz usunac

Jeśli dobre badanie, to tylko Makowa.

http://pl.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4&feature=related
ktoś zna jej tytuł? z góry dzięki

Poszukuje rzeczownawcy samochodowego w Łomży.

Hej mam ogromną prośbę. Wszędzie szukam jakiś namiarów na zespół TOP. Ale niestety nic nie mogę znaleźć. Jak ktoś ma na nich namiary to bym ogromnie prosiła piszcie na meila: kroszkamonika@interia.pl i na tel. 663-126-989. Z góry dziękuję.

Wystarczy ,że włodarze przedstawią gdzie trzeba plany,kosztorysy,projekty,wyliczenia itp a pieniądze sie znajdą . 70mln to koszt remontu do Śniadowa o ile dobrze zrozumiałem .Pieniądze duże ale do zdobycia . Remont polegał by na wymianie podkładów z drewnianych na betonowe i pewnie jakieś utwardzenie nasypu. Można wesprzeć łomżyńską przedsiębiorczość i zlecić wykonanie tych podkładów np .Fabetowi czy tej firmie co kręgi robi na przy bocznicy na bawełnie. Do remontu można też zatrudnić wielu bezrobotnych. Ważne aby zaczać taki remont .Można w ratach go robić .Jakby juz do Śniadowa było by zrobiona to jest zawsze mała szansa żeby w Łomży się te tory niekończyły.

2152 znowu nie mogę się z Tobą zgodzić w wielu kwestiach:

Jakbyś nie zauważył popyt na kolej towarową w ciągu ostatnich 2-3lat wzrósł około dwukrotnie

Skąd masz takie dane? Gdzie to wyczytałeś? Bo ja słyszałem coś trochę innego.

Przedsiębiorców kusi cena 45zł/pockm, znajdź przewoźnika drogowego,który za przewóz takiej ilości towaru jaką obecnie przewozi towarówka, przyjmie zlecenie za taką cenę.

2152 powtórzyłeś głupotę z forum na prostozlomzy.pl Cena pockm jest zależna od wielu czynników. Jaki towar wieziesz itd.

Tu macie przykładowy cennik PKP Cargo Cennik PKP Cargo

Przeczytasz w nim, że za wszystko musisz dopłacać. Jak za granicę wieziesz.. to za rozstaw osi jak jest inny itd. To nie jest tak hop siup, że płacisz 45zł za kilometr i jest fajnie. I powiem Ci, że w wielu opcjach taniej będzie na kołach wieźć towar.

Dlatego kolej Łomży jest potrzebna, nieważne czy będzie ona przyczyną, czy skutkiem rozwoju...

To jest OGROMNA RÓŻNICA! Bo chodzi o dużą kasę, więc to ważne.

A właśnie rozmawiałem z kimś z PKP i bynajmniej nie była to pani z okienka z biletami ;-) Ale na zajęcia się spóźnię więc nie napiszę teraz...

Nad Narew to raczej na wędkowanie , na ryby to nad jeziora trzeba.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org