sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jakie to prawdziwe

Ta jak pisałem bardzo mi się spieszyło i nie miałem czasu szukać- gdzie taniej. Samochód był unieruchomiony. Część kosztowała ponad 1000,-
Jeżeli chodzi o jakość to chodzi o dokładnie tą samą część i tego samego producenta.

Kupiłem IC.

"to ty za madry nie jestes jak przeplaciles powyzej 200zl, hehe ... tak wynika z twojej wypowiedzi kolego "
za takie wypowiedzi dziękuję, widać kolega jest bardzo mądry i ma dużo do powiedzenie w kwesti kupowania części do swojego rowera czy skutera.

"To gdzie Ty to kupowałeś, że nawet w ASO taniej było. Takiej bajki jeszcze nie słyszałem ..." - to zastanów się skąd sklepy mają części dostępne tylko w ASO i dlaczego miały by je sprzedawać taniej niż kupili?

Nie chodzi mi tutaj o oczernianie któregoś ze sklepów, chciałem tylko poznać wasze opinie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jakie to prawdziwe

Jak tania jazda to Nubira z gazem ,części jak za darmo a i nic sie niepsuje niesłuchaj stereotypów o Daewoo .Jedyne co można im zarzucić to ,że ceny nie trzymaja .Toyota corolla mało pali i jest chyba najmniej awaryjnym samochodem jaki zrobili .Peugeot 406 dobre auto (w Warszawawie na taryfach ich najwięcej jeździ ) .Określ najlepiej do jakiej kwoty ,typ nadwozia,pojemność ,rok. Tak naprawde to każda marka ma jakis udany model godny uwagi. Moim zdaniem lepiej celować w młodsze roczniki i e36 raczej bym odpuścił .

Re: jakie to prawdziwe

Czy wie ktoś czy bedziee Stars grał w łomży na Starym Rynku w Sobote.??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org