sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ODAMY BIEDNYM I UBOGIEM TO CO NAGRABILI CWANIACY

moze ciasteczka wyczysc?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ODAMY BIEDNYM I UBOGIEM TO CO NAGRABILI CWANIACY

do Jacek16 i do markac-czytajcie uwaznie co pisze!!!nie stalam na chodniku ani nie tarasowalam nikomu drogi.!!!tak sie akurat sklada ze stalam w "linijce" .za mna i przede mna tez staly auta tak samo zaparkowane ;poza tym przy chodniku stala strona od "pasazera" a lakier mam zdarty od strony kierowcy!!!!!!i na bagazniku!!!!to ze chodnik jest dla pieszych wie kazdy-to nie znaczy ze jak ktos stanie na chodniku to trzeba mu "za kare"po aucie przejechac!!!takie podejscie swiadczy o totalnej glupocie.sama tez jestem matka i mam dzieci i tez nie raz musialam "schodzic" z chodnika bo jakis kierowca zaparkowal tak a nie inaczej ale mimo to nie jest to dla mnie argument ani tym bardziej POWOD zeby komus po lakierze jechac!!!i jeszcze jedno- takich "rys" nie uda sie zrobic uzywajac do tego wozka(niechcacy).to sa najczesciej przedmioty "ostre" wiec nie opowiadajcie tu o kobiecie z wozkiem.a co do "byznesu"-no faktycznie mam-prowadze wlasna dzialalnosc...pt.RODZINA!!!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org