piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bilans taniego państwa w wykonaniu PiS

1. ARTPAP na Prusa
2. PELIKAN na Bema

Kamil

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bilans taniego państwa w wykonaniu PiS

Przeczytałem ten artykuł o budowie kolejnego skrzydła ratusza za 13 mln i tak się zastanawiam czy władza naprawdę za te pieniądze nie mogła by zrobić czegoś dobrego dla zwykłych ludzi tylko sprawia przyjemność swojej biurokracji... Mam wrażenie że najlepiej wychodzi im podnoszenie lokalnych podatków z roku na rok.

rzeczywiście pod względem "pracy" Łomża jest dość specyficznym miastem, ofert dla osób z wykształceneim wyższym praktycznie nie ma. jeśli jest wakat to wiadomo, że znajdzie się syn, kuzyn, wujek albo ciocia kierownika, dyrektora albo księgowej i po sprawie- nie ma po co dawać ogłoszenia bo wakatu już nie ma...
też jestem z wyżu i na własnej skórze przetestowałam jak trudno jest znaleźć tu pracę. chociaż pracuję to nie jestem zadowolona z warunków prazy i dalej szukam... i niestety wszystko wskazuje na to że znajdę ją poza moim miastem... i to jest przykre.
do markac:
oczywiście że młodzież!!!

Ja także zastanawiam się nad pracą w innym mieście. Tylko chodzi mi po głowie taka myśl... czy naprawdę jesteśmy niechlubnym ewenementem? Nasi pracodwacy nauczyli się traktowania ludzi ponizej ich godności sami od siebie, a w innym mieście potrafią docenić kompetentnego, dobrego, uczciwego pracownika? To kilka takich wątpliwości...

Heheheh nie ma pracy??????
Nauczcie się szukać

http://praca.money.pl/lomza,miasto,0.html?miasto=%A3om%BFa

Złodzieje, cwaniaki i co tu więcej dodać.
Parkingu się im zachciewa dwupoziomowego, jeszcze trochę i lotnisko i helikopter.

adamus: potrafie budowac sieci, pisac strony internetowe (php/oop/sql/xhtml/js) wzorce projektowe: mvc, registry, singleton, decorator

trzeba było chodzić na głosowania :)

Ja chodzę zawsze na wybory...

http://www.pajacyk.pl/ to jest prawidlowy link, ty wyslalas swoj juz po kliknieciu

I co jak tam szukanie pracy ci idzie?Pewnie aż się spociłeś od tego szukania co? ;))

ja to powiem tak pewnie pokusa jest duza heh ogromna szczegolnie jak pare razy zajdziesz i masz malo pieniedzy w kieszeni i wygrasz spora sumke.............................ale zrobcie sobie bilans............................pl;usy i minusy he.....................ja wcale niejestem madry w tym temacie ...bo dalej gram......................ale nieraz wchodzilem bardzo bogaty a wychodzilem bez 10 zlotych na papierosy i nikt nigdy nieslyszal takich wiazanek jakie sadzilem sam sobie po drodze z admirala do domu .....................aj to jest uzaleznienie i to straszne nieradze wam przezyc tego co ja hm............bylbym nawet bogatym czlowiekiem gdybym niegral.....................

O właśnie może są jakieś treningi i zapisy do klubu??

Popieram rolnika69. Po pierwsze nowe Kie mają ciekawą stylistykę, są funkcjonalne, i bogate w nowoczesne technologie,. We wnętrzu dominują dobre jakościowo materiały ale zeby się o tym przekonać trzeba po prostu mieć z nią styczność. A co do awaryjności - gdyby Kie pyły w rzeczywistości shitem to producent nie dawał by na nie 7 lat gwarancji! To chyba o czymś świadczy. Porównując stare modele Kii (którymi do dzisiaj jeździ bardzo dużo ludzi i nie narzekają) i nowe łatwo stwierdzić, że producent poczynił ogromny krok do przodu. Jeśli chodzi o części to Sportage i Forester mają bardzo podobne ceny. Tak więc pod wieloma względami Nowa Sportage jest lepsza. Po pierwsze nowa, po drugie 7 letnia gwarancja na silnik i podzespoły. Warta polecenia.

hahahahahahahahaha to już po mundurku

bylam tam w niedziele handlowa i dobrze mnie potraktowano

dipp za idiotkę mnie masz? Czy myślisz, że w nowszym budownictwie nawet przy całkowicie zakręconym ogrzewaniu woda zamarza???? Nic głupszego nie możesz już wymyśleć? Moje okna są tak nieszczelne, że między ramą a samym skrzydłem okna można zapałkę włożyć. Lód powstaje w miejscu uszczelek. No gorszego cabana jak ty dawno już nie widziałam. Chyba, że pracujesz w Domelu???

to sprawdz kolezanko swoje odpływy wody jeżeli Twoje okna takie posiadają a powinny.pewnie masz pozatykane i woda z ramy nie wypływa na zewnątrz.dlatego woda tam została i zamarzla.

"dobre techno leci" hahaha ale się uśmiałem...

na mazowieckiej, miedzy zakladem fryzjerskim a biblioteka moze dostaniesz

Wezwijcie straż i TVN24.

Kaufland- przysmiardniete udka pieczone, zapraszamy

Jak jedziesz na nowy most to za wiezą cisnien po lewej stronie bedziesz mial warsztat, tam dobrze to zrobia, wazilem pare razy i bylem zadowolony

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org