środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wolność prasy według Tuska - czyli kto może jechać Tuskobusem

Hey. Czy wiecie cos moze na temat tej nowej dyskoteki ktora ma powstac na miejscu starego "Metro" a pozniej "Alibi" ? Bo z tego co wiem to jako takie prace tam trwaja ale nic pozatym...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wolność prasy według Tuska - czyli kto może jechać Tuskobusem

od tego zacznijmy ze tam nie wejdziesz jeśli niemasz 18 lat po drugie mają dobrą ochrone z Białegostoku a po trzecie dresiaze tez nie mają wstępu serio jest wpozo, a transport na terenie Zambrowa jest za FREE!!!! dzwonisz i przyjeżdża po ciebie ktoś !!!

markac ty tak na powaznie?? ;)

Myślę tam się wybrać, więc jakie są ceny wypożyczenia sprzętu i czy faktycznie jest warto tam pojechać?

Ciężko Ci sprawdzić na stronie firmy? Namalowane jak wół. Zakładając, że masz na tyle duże umiejętnośći, żeby napisać ten post, to równie szybko poradzisz sobie z Google, żeby odnaleźć stronę Netstera, chociaż mam wątpliwości...

Prawda,też widziałem

lowca_snow zamkniety i bedzie zamkniety:/ Ogrzewania nie ma tam i zresztą duzy czyns za wynajem 2500 zł czy tam 3000 zł. I jak widac zwineli interes

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org