Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolność prasy według Tuska - czyli kto może jechać Tuskobusem |
Hey. Czy wiecie cos moze na temat tej nowej dyskoteki ktora ma powstac na miejscu starego "Metro" a pozniej "Alibi" ? Bo z tego co wiem to jako takie prace tam trwaja ale nic pozatym...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolność prasy według Tuska - czyli kto może jechać Tuskobusem |
od tego zacznijmy ze tam nie wejdziesz jeśli niemasz 18 lat po drugie mają dobrą ochrone z Białegostoku a po trzecie dresiaze tez nie mają wstępu serio jest wpozo, a transport na terenie Zambrowa jest za FREE!!!! dzwonisz i przyjeżdża po ciebie ktoś !!!
|
|
markac ty tak na powaznie?? ;)
|
|
Myślę tam się wybrać, więc jakie są ceny wypożyczenia sprzętu i czy faktycznie jest warto tam pojechać?
|
|
Ciężko Ci sprawdzić na stronie firmy? Namalowane jak wół. Zakładając, że masz na tyle duże umiejętnośći, żeby napisać ten post, to równie szybko poradzisz sobie z Google, żeby odnaleźć stronę Netstera, chociaż mam wątpliwości...
|
|
Prawda,też widziałem
|
|
lowca_snow zamkniety i bedzie zamkniety:/ Ogrzewania nie ma tam i zresztą duzy czyns za wynajem 2500 zł czy tam 3000 zł. I jak widac zwineli interes
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |