poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ach ten burmistrz ze Stawisk :)))

Brzydki Mój Nick Wygląda Chyba Zmienie :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ach ten burmistrz ze Stawisk :)))

usmiechnij sie
zawsze mozna ulepic bałwana

Latam, Skaczę i jeżdżę

A droga do Warszawy Jest Odśnieżona ? jeśli nie to bierz pług na przud a nie osoby ty napewno byś wzioł pasarzerke a przed warszawą zostawił w lesie :))

... & vice versa!

Czy nie uważacie, że to chore że za studencką imprezę andrzejkową studenci muszą płacić aż 10 PLN za wejście. W cenę biletu wliczone są dwa piwa, a co jeśli ktoś nie pije? Nie sądze żeby cena była mniejsza. Rozumiem gdyby musieli opłacić DJ'a albo salę, ale wszystko mają swoje. Pewnie chcą zarobić na następną wycieczkę dla ciągle tych samych studentów. Jeśli ktoś się tam wybiera to proszę o wrażenia po imprezie.

A kiedy wreszcie zbudują ten port na Narwi??? I te oceanarium , które miało już od 3 miesiący stać? No i przecież ZOO też jeszcze nie ma, nikt o tym nie pomyśłał? O metrze nie wspomne bo widziałem jakieś wykopy na Poznańskiej chyba zaczynają budować :) A wy się jednym małym lotniskiem martwicie ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org