sobota, 28 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Włącz myślenie!!! Miej własne zdanie!!

Tam skrzynia..hee nie robie jaj DxxxD weź ty się tak rozpędź i tym głupim łbem w drzewo przywal :D wtedy to już dwóch debili bedzie mniej ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Włącz myślenie!!! Miej własne zdanie!!

heheheheh dobry jestes DxxD

jesli ci stuka a np nie masz mozliwosci teraz wymienic to w zakrety wchodz wolno,nie skrecaj kierownicy do konca - jak np zawracasz i skrecisz kierownice do konca i zacznie walic to delikatnie popusc kierownice,no i przede wszystkim wolniej na zakretach... nie wiem co moze sie stac przy 120 km/h ale przy 50 nic ci sie nie powinno stac. nie wiem jaki masz samochod wiec nie powiem ile moze kosztowac przegub+wymiana w twoim przypadku ale jak juz bedziesz mial go wymieniac to wez lepszy=drozszy. kto placi mniej-placi dwa razy - tak bylo w moim przypadku. te tansze szybciej sie sypia... aha przy wymianie niech mechanik zajrzy czy z drugim wszystko w porzadku jest, mialam taka sytuacje ze walnal mi lewy przegub - wiec go wymienilam,po jakichs dwoch tygodniach zaczal mi stukac prawy-to go rowniez wymienilam,pozniej po jakims czasie znow lewy... wiec dla swietego spokoju wymieenilam dwa i nie kupywalam takiego szajstwa jak wczesniej tylko porzadne... i poki co spokoj :P

chlopaki ile bede musiala zaplacic za ta pieprzona skrzynie biegow tzn,prawdopodobnie sie zablokowala ni w ta ni w tamta strone niemozna nia ruszyc czekam na odp sensowne w przyblizeniu bo z kaso krucho

94

a bieg wchodzi gdy silnik nie pracuje? jakikolwiek, 1234 czy 5, obojętnie

zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia !

dzieki wielkie

"Zaprawdę, powiadam wam: Nie przeminie to pokolenie, aż się wszystko stanie." (Łk 21,32)

Czy ktoś był na wyciągu narciarskim w Rybnie?
Jakie macie wrażenia?

KGB taka pidżama szczególnie coś wesołego to dobry pomysł. :) ew. koszulka nocna

zamarzł Ci zapewne

PiSowski cham czuje się dumny ze swego chamstwa, pisowski nieuk ze swego nieuctwa, a pisowski nieudacznik czuje, że winni jego porażek są ci, którzy odnieśli sukces.

Kola jak nie masz pojęcia o czynszach i biznesie to się nie wypowiadaj bo kiche sobie walisz:))))))))))))

Tak wiele tematów to nie ma bo ja znalazłem aż całe DWA ! gdzie jak zwykle nie ma żadnych konkretnych odpowiedzi
może ktos by opisał cos
Bo wątpie że za mniej niż 600 zł ktos da

PiSowski cham czuje się dumny ze swego chamstwa, pisowski nieuk ze swego nieuctwa, a pisowski nieudacznik czuje, że winni jego porażek są ci, którzy odnieśli sukces.

a na legionów nie było takiego jak chciałam

Chyba masz ostrego nerwa że mówisz POTRFEl i chcesz dać za to NAGDODĘ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org