Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podobno nowym wojewodą ma byc jakiś nawiedzony pajac? |
Przez ostatnich kilka lat byłam skazana na słuchanie w pracy łagodnych przebojów Radia Plus Łomża, bo nic innego mi nie łapało. To było straszne, rzekłabym nawet, że okrutne. Tak naprawdę to podobały mi sie te przeboje, ponieważ były one dla mnie wspomnieniem minionych lat, tylko problem tkwi w tym, że wystarczyło mi usłyszeć dany przebój raz na miesiąc, a nie kilka razy dziennie. Niestety kierownictwo radia nie było tego zdania. W ogóle to myślę, że oni mieli założenie, że będą puszczać te kawałki tak często aż wszyscy nauczą się całych tekstów wszystkich piosenek w myśl hasła "Polskie społeczeństwo śpiewa polskie piosenki, a jak opanuje repertuar polski to bierze sie za zagraniczny". Nie słucham Radia Bab, w ogóle żadnego nie słucham teraz, więc na całe szczęście nie szarpię sobie nerwów. Pzdr. nar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podobno nowym wojewodą ma byc jakiś nawiedzony pajac? |
***** !!!!!!!!!!!!
|
|
Re: Podobno nowym wojewodą ma byc jakiś nawiedzony pajac? |
Takich własnie wypowiedzi sie spodziewałem. Mam nadzieje że w radio BAB wyciągnie z nich wnioski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |