poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Posłowie ignorują obywateli...

Szalony palaczu c.o. pieniądze powinieneś "wziąĆ", "wziąść" w Polsce nie dasz rady. Ale próbuj, próbuj, trzymamy kciuki;)
Oficjalnie władze miasta wystrzeliły w powietrze parę"widowisk" w tylnych częściach Ratusza. A praktycznie nikt nic nie widział, nikt nic nie wie. Najprawdopodobniej fundusze na takie cele wyjątkowo stopniały w 2008 roku. Jak było naprawdę wie Stwórca.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Posłowie ignorują obywateli...

Bosego Huga

Witam. Jestem nowa na forum. Potrzebuję pomocy. Mam napisać referat na temat:
Jakimi argumentami przekonać poszukującego wątpiącego i niewierzącego do wiary w Boga?
proszę o pomoc

zgadzam sie kompletna klapa te miasto zaczyna umierac nic w nim ciekawego

JEST!!!

http://moto.ifd.pl/Wie%C5%9B_tuning_z_allegro-t8-s4.html

nie stac mnie na ferrari to przerobie sobie maluszka :P hahaha cos podobnego z tymi ,,lamborghini''.... po łomży tez takie fioletowe bodajze ''lamborghini'' smiga a kierowca jaki kozak hehehe dumny z siebie bo mu sie drzwi do gory otwieraja i jak jedzie to slychac go z drugiego konca naszego ogromniastego miasta :) no ale co kto lubi,podobno o gustach sie nie dyskutuje,ale skoro ktos do tego stopnia przerabia swoj samochod to chyba chce byc zauwazony,chce zeby sie o nim mowilo,ale niestety nie wszyscy musza sie tym zachwycac: ''ohh,ahh... jakie ty masz wspaniale autko! przewieziesz mnie?'' buehehehehe...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org