wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podpisz petycje ws STARUCHA

Nie istnieje. Ja tam wierzę w mamonę bo dzieki niej tylko da się żyć, z wiary to tylko plebany żyją, a raczej we wmawianiu plebsowi konieczności utrzymania hordy sukienkowych co sami zaprzeczają w istnienie tego boga.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podpisz petycje ws STARUCHA

ZEZWOLENIA ZOSTAŁY PODPISANE PRZEZ MARSZAŁKA, TO NAPEWNO. MAJA PROBLEM ZE ZWOLANIEM KOMISJI JAK BYŁAM U NICH TO USŁYSZAŁAM ŻE W KWIETNIU BĘDZIE WIADOMO. TYLKO NIE POTRAFILI SIE OKREŚLIĆ POCZĄTEK CZY KONIEC KWIETNIA. CHORE ALE TO NICZYJA WINA TO ONI ZACZELI PROJEKT BEZ ZEZWOLEŃlomzyniak50 napisał(a):

> A skąd te info masz, że jeszcze tydzień? Dobrze by było, gdyby
> tak było =] Mój znajomy dzwonił do ARR jakiś czas temu i
> powiedzieli ze do końca poprzedniego tygodnia będzie
> rozstrzygnięty, a tu nic. Na co oni czekają??? Powinni mieć już
> rozpatrzone wnioski jak czekali na podpisanie umów. Nie dość,
> że przedtem czekaliśmy 4 miesiące to i teraz to przeciągają :(

No cóż pożyjemy.... zobaczymy....

Jaka Łomża jest każdy widzi.... nic się nie dzieje w tym mieście. Jak sobie poczytać kilka tematów niżej, to każdy praktycznie narzeka na to, że w Łomży nudy, że to dziura i brakuje porządnych klubów w tym mieście - TAK - taki argument się przewijał co chwilę.

W sumie to się nie dziwie, że nie ma jak każdy rzuca zaklęcia i uroki:"nie uda się! Zamkną za miesiąc!". Ludzie! Jak będziemy tak krakać to naprawdę nam tu wszystko upadnie! ;-P

Bardzo chłodno patrzyłem na to co się działo ze starym Atomem, bo zwyczajnie myślałem, że właściciel robił "rebranding" jak to miało miejsce w "Alibi"(a wcześniej się to nazywało: Metro, Piwnica, i Bóg wie ile nazw jeszcze miało).

Jak dowiedziałem się kto tam ma grać to pierwsze na myśl mi przyszło: "znam tylko Libera i Angelo Mike'a"... I tylko dlatego, że lubię Amnesie(tak to jest REKLAMA, bo uważam jest to jedno z niewielu miejsc, gdzie mogę zabrać dziewczynę na obiad i nie uważać, żeby jakiś menel mnie browarem nie oblał) to pokusiłem się sprawdzić kto to są te osoby co tam grają... na stronie nie znalazłem takich informacji(w budowie czy coś....????), a odtwarzacz z muzyką nie działa jak powinien, więc.....

Liber i Sylwia Grzeszczuk - http://verbenka.wrzuta.pl/audio/u4pnIQ66wN/sylwia_grzeszczak_i_liber_-_mijamy_sie Tu jeszcze nie bardzo wiedziałem co to za kobitka śpiewa ze znanym mi Liberem....

Po tej nucie mi się rozjaśniło http://ania1701.wrzuta.pl/audio/fCEEgU8KUY/sylwia_grzeszczak_liber_-_co_z_nami_bedzie

Sprawdzamy dalej:

Dj Nakadia - nie znam i nie wiem kto to jest, ale.....

http://dj.powerplay.pl/?dj=nakadia
http://www.myspace.com/nakadia

Dopiero jak zobaczyłem fotki, to coś mi się kojarzy, że byłem na jej imprezie w klubie w Krakowie.... Impreza była całkiem niezła, ale nie pamiętam, czy to na 100% była ona.

Jedziemy dalej - Jay Delano.... obiło mi się o uszy gdzieś to nazwisko..... że w tańcu z gwiazdami, czy w gwiazdy tańczą na lodzie będzie, ale nic więcej

Pierwsza nutka z wrzuty rozjaśniła: http://ilovehiphop.wrzuta.pl/audio/vTcqqKHCtp/jay_delano_-_here_comes_the_sun Kawałek z radia znany, więc już dalej nie sprawdzam....

Dalej jest Angelo Mike to go nie musiałem sprawdzać, bo znam bardzo dobrze chociażby na Mayday grał.

Kolejna "ikonka" na Waszym www to Dżaga SHOW ???? Pomyślałem, że Doda ma być ;-) Po googlowaniu udało mi się znaleźć tylko info, że była w "Mam talent" i u Wojewódzkiego, no i że występy ma po Polsce.... Ona... On.... Ono.... kimkolwiek jest ;-)

Murzyńską robotę wykonałem za Was ;-) Byście postawili piwo, albo wejściówkę na Libera dali ;-)

Właśnie... dołączam się do pytania - ile kasy za wejściówkę na Libera i Mika Angelo? U "konkurencji" zasłyszałem jakieś legendy, że coś ok 50zł ?!

to co pisze rudy to tylko potwierdza stan folwarku pana Łukaszenki" w Piątnicy .Wystarczy wejść do budynku Gminy .postacie z okresu P. Gałązki
Nasz Pan na włościach potrafi wydawać pieniądze {podwójnie na hale sportową ] wspieranie finansowe bałaganu w wodociągach naszym kosztem , zero projektów z unii -pytam sie co na to radni gminni czy my mamy samorząd gminny czy samowole Łukaszenki a gdzie w tym wszystkim interes społeczności lokalnej

Ja polecam lasvegas na piłsudskiego 52 za hurtownią omega.

potzrebujesz kogos z vagiem zeby ci diagnostyke zrobil. zapytam kolegi, moze bedzie chcial pomoc

No No No wreszcie jakieś pozytywy.......

Nie ma sprawy kxnn piwko masz i wejściówka też się znajdzie nawet dwuosobowa na Vip strefę podaj swoje namiary (imię i nazwisko, nr tel, na club@amnesiamaxx.pl)

a tak po za tym:
- oczywiście gramy dwa dni 12 i 13.04
- za łazienkę oczywiście nie będzie trzeba płacić
- sala na dole jak najbardziej zostanie wykorzystana -będzie to chiliautowa strefa bardziej do posiedzenia niż do bawienia się
- całą imprezę będzie prowadził Dj Soprano a Liber & Grzeszczak dadzą normalny w świecie koncert na przygotowanej wcześniej scenie
- motylek 02 nie wiem za co uważasz muzykę Clubową ale taką będziesz miała podczas występu Dj Nakadi i Angelo Mika
- jeśli chodzi o cenę biletów no cóż wszystkiego dowiecie się 25.03

pozdrawiamy

Amnesia Maxx Team

re. Amnezia Maxx
Myślę, że Zbyszek z Jeziorka jakoś sobie poradzi, bo innej konkurencji to w Łomży nie ma, no chyba, że liczycie na klienta z np. Białegostoku, W-wy, to tu wam przyznam rację, że napewno się was obawiają.

cyt. "pewnie dużo słyszałeś plotek(janusz kos) i je teraz powielasz zapraszam do nas to się przekonasz jeśli chodzi o ochronę i obsługę"
- nie wiem straszysz czy jakiś pokaz Panowie zademonstrują i zapraszasz.

Ja osobiście uważam, że to będzie prawdziwa mega wypasiona imprezownia, bo inaczej przecież być nie może, gdy nad wszystkim czuwa Pan ze zdjęcia.

Jak powstawała Amnesia to cała konkurencja drżała ze strachu, Teraz powstaje Amnesja Maxx i też wszyscy drżą, rozmawiałam z handlarką jajek
z Manhatanu i ona jest poprostu sparaliżowana ze strachu.
- Co to Pani będzie, pójdziem wsie na bruk... - tak do mnie zagadała,

Ja robię z mężem w branży budowlanej i też się was boję, bo ponoć na Łąkowej powstaje Amnezja FULL, a stary miewa ciągoty. Ale na szczęście wszystko już jest oprócz tzw. Pań lekkich obyczajów. Zapomnieli zabukować.

p.s. Jedźcie uspokoić "bettera" z kebabowni bo ze strachu zasra się biedak i nie będzie gdzie pożądnie zjeść.

Pa

Na temat Przedszkola nr. 14 było dużo różnych plotek tak jak zresztą o innych Łomżyńskich przedszkolach.
Zmieniła się dyrektorka która długo pracowała na to aby odzyskać dobre imię przedszkola i udało jej się to w 100%. W celu wyjaśnienia nikt nikogo w łazience nie zamykał nie wierzcie wszystkiemu co usłyszycie od innych. Tyle ile rodziców tyle będzie opinii na temat przedszkola jak również pracującej w niem kadry. Tyle z mojej strony a przedszkole polecam jak najbardziej

moze ktos wie kiedy word organizuje egramin na karte motorowerową?????

Ludzie, przestańcie podejmować decyzje pod wpływem tego, co inni piszą na forum. Można tam naczytać się bzdur, większość osób nie powinno się wypowiadać, bo po prostu brak im kompetencji. Ja radzę wybrać klinikę. która takich zabiegów wykonuje najwięcej, umówić sie na konsultację, zapytać o wszystko lekarza i dopiero potem decydować.

Mam prośbę. Może ktos ma instrukcje obsługi po polsku Forda Windstara rocznik 1995.
Z góry dziekuje
e-mail najbos@poczta.onet.pl

MAŁOLAT PARTY - to mnie rozbroiło ;)) no wiadomo nawet na dzieciach trzeba zarobić nie ma bata ,już się boje co to będzie hehe ;))

_______ucha______Ucha_____

Santreo

Ja wyliczałem teraz książeczkę. Miałem na niej ponad 75000 poczekałem 2 tyg żeby dowiedzieć się ze premii gwarancyjnej i wo gule wszystkiego dostane tylko 16000 śmiech na sali założona była w 1982r. 27 lat oszczędzania na 5m kwadratowych i do tego mam spore problemy z odzyskaniem kasy. Kiedyś może i ta książeczka coś warta była teraz radził bym ja spieniężyć i jakaś lokatę czy coś założyć bo nic nie jest warta

Patrze masz doświadczenie, bykami też sie zajmujesz...

lol

Ale o uroczej królewnie! ew.o prześlicznej ksieżniczce! ostatecznie o jakiejś miło wyglądającej Łomżyniance! Ok? :-D

az 6 godzin?

Tyle ile było w umowie..ale nie mniej.:)

lepiej takich nsz wcale

He He.. To dziś wtorek?a gdzie piątek? Witaj Jaśko! :)

nie zapominajmy o cdplayer i patefonach!

kto dziś pamięta co to jest patefon?!
i nie mylić z patafianem! ;)

Beth też racja. Ale nuda nudzie nie równa. Choć w majestacie prawa wszyscy równi. :-D

Nie uzywaj brzydkich wyrazow w milosci! KOCHAJ I ROB CO CHCESZ!

taaaa... tylko do staruszkow to kozaki...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org