poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciekawe czy PO znowu bedzie kupować głosy

ahaaa napewno pierze siedzenia na tyle bo mu jakich ham obrzygal :]]]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciekawe czy PO znowu bedzie kupować głosy

to u tego gościa, co ma stawiać galerię na Bawełnie?

prazeodym
masz tam podobne testy jak na MS jest 405 pytan i odpowiadasz prawda lub fałsz około 70 pytan z odpowiedziami tak nie i nie wiem,masz jakis słownik okolo 20 słow np.chleb,mandarynka pomidor itp.i masz podac definicje tego jeszcze masz jakas ankiete i takie tablice podobne:

http://www.iqtest.dk/main.swf

i to chyba tyle a na co zwrocic uwage???????????nie wiem ja odpowiadałem tak samo jak na MS i tam zaliczone a tu nie!!!!!!!chyba pani psycholog zły dzien miała i tyle bo nawet mi nie powiedziała dlaczego nie zaliczyłem!!!!!

za rok moge zdawac jeszcze raz:(

moderna meble w konarzycach

Patrze ,że jakieś "wsiuny z Kolna" ryja ci przykopały i chyba się należało.
Co się dzieje z tymi ludzmi.Wszędzie kompleksy.To czeczeni im laski zrywają ,to Kolniacy ich leją Makabra.

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

a wjazd jest?

jakiś następny nawiedzony od tańca albo od walenia. Za dużo ktoś tu ma w czubie gorzałę i jeszcze nie wytrzeźwiał, a se tańcuj ile ci wlezie. Wsiun z Kolna się odezwał, a ja se siedzę i głupa palę, a wy się wściekajcie, a do ostrołęki nie łaska się na tańce wybrać? Tam troche będzie po "kurpsiowsku".

BOIIIIIIITY

A po południu było tam duzo aut przed lokalem, pewnie jest dogrywka przerwanej imprezy, tylko ciekawe czy goście wracali tą drogą co i wychodzili w casie pożaru tzn przez okna?

ja preferuje metode "klina" z rana walisz 100 ml czystej i robi sie GIT!

Dziś jest dyskoteka w Jeziorku

widzę, że brakuje tu normalnej porady w temacie.
mój sposób na kaca to:

- przed piciem duża dawka witaminy C (tak z 1000mg), podczas picia też można łyknąć a tabletki typu 2KC też wskazane
- po zakończeniu picia nie wolno od razu iść spać! należy wypić dużo wody i również wziąć dużo witaminy C (polecam ponownie 1000mg).
- jak już pójdziemy spać trzeba mieć przy łóżku dużo wody aby móc pić ją
- jeśli rzygasz to po każdym rzyganiu minimum szklanka wody
- rano jak wstaniesz przymusowo kawa z mlekiem i znowu trochę witaminy C (tak mniej. do 200mg), można wypić jogurcik

to taki sposób, na mnie zawsze skuteczny a witamina C czyni cuda
do tego nie należy pić niepewnych alkoholi (np. wodka Pana czesia :P)

w warszawie mialem WKL
a Ty gdzie masz?
bende pisał odwołanie ale nie wiem czy to ma sens bo pani psycholog powiedziała ze moge pisac ale nic mi to nie pomoze.wiec sam nie wiem???????????co robic???

Nie mam pojęcia po co ktoś łączy tv trwam z piciem czy tez nie piciem człowieku zastanów sie co do czego, po co wtykać watki religijne? Chyba ten kac cię resztek rozumu pozbawił.

Potrzebuje opinii na temat samochodow dostawczych mercedes sprinter 2,7 dci-156 KM . i Renault mascot 3,0-160 KM dci silnik nissan .jesli ktos z wasz jezdził tym autem prosze o opinie .Jakie mają spalanie te auta i komfort jazdy na dalsze trasy.

Mam do sprzedania konsole Play Station 2. Stan bdb. Do konsoli moge dorzucic dwie gry i dwie karty pamięci 8 MB Wszystkie kable itp są więcej informacji tel. 668829819

bo mozna miec kaca po przedawkowaniu tv trwam ....

SSIJ MI TPORBE SUCZY ŁBIE !!

Nie wiem po co dyskutujecie z tą kaukaską szmatą .
Były przypadki w Polsce ,że likwidowali ośrodki dla tych cweli bo mieszkańcy sie postawili. Ciekawe czy forum czyta ktoś z ratusza. Mogli by coś w końcu zrobić dla społeczeństwa a nie tylko mikrofony,laptopy,podwyżki i unieważnione przetargi.

a wlasnie ze nie ma!!!!! bylam kolo 20 i nie bylo, ciemno

sebastiano WKL mam w Warszawie w MSW

No właśnie co z tą galerią ???
Chyba się facet nie rozmyślił, miasto tak mu pomogło.
Pan prezydent chyba się rozpłacze.
A może nie budują, bo zbieraja kasę na plakaty wyborcze, wszak to pewnie wybory juz niedługo. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Czy można w Łomży kupić nasionka bonsai ??

Wiele osób widząc drzewko bonsai zastanawia się dlaczego jest takie małe jednocześnie przypominając pokrojem dorosły okaz. Osoby, które pierwszy raz spotykają się ze sztuką bonsai mogą pomyśleć, że bonsai to specjalny gatunek drzew, których nasiona można kupić w sklepie, lub że to efekt trzymania roślin w niesprzyjających warunkach przez co przestają rosnąć i karłowacieją.

W rzeczywistości oba te pomysły nie mają nic wspólnego z bonsai. Nasiona bonsai nie istnieją, a trzymanie roślin w niesprzyjających warunkach może doprowadzić jedynie do ich śmierci.

Drzewka te można stworzyć praktycznie z każdego gatunku drzewa czy krzewu jaki nam wpadnie w ręce. Nadają się do tego zarówno nasze rodzime drzewa jak i te pochodzące z każdej innej części świata.

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org