poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boję się pisowskiej nienawiści i żądzy zemsty

moze jakiś odmulacz by się zdał?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boję się pisowskiej nienawiści i żądzy zemsty

tylko i wylacznie centrum ! :)

Jak w temacie,czy w Łomży ktoś sie zajmuje awaryjnym otwieraniem samochodów?

MARKAC a co cie to obchodzi jak ja mam na imię.Bylam ich klijentką i będę i będę ich polecać ,a w warsztacie samochodowym to wymień sobie sam opony bo o ile sie orientuje to nie kazdy zakład ma wyważarke!!!!!!

powinna każda pomoc drogowa miałem tak rok temu na mazurach zatrzasneły mi się kluczyki w środku

***** bazyll ja tylko wypowiadałem się o sowich odczuciach co do tej szkoly aty mnie tu atakujesz , opanuj sie...

a czemu nikt nie pisze o Zespole Szkół Drzewnych i Gimnazjum nr.3 ??
nowe gimnazjum, hehe
tam dopiero będą fazy, jak Drzewniacy spotkają się z Trójką, a sympatią się oni nie dażą. Oliwy do ognia dolewa też t, że w 3 uczą się imigranci. Po za tym trójka to najniższy poziom w Łomży, raj dla mniej inteligentnych.

MOJA DZIEWCZYNA TAM PRACOWAŁA, I NIKOMU NIGDY TEGO NIE POLECI... KIEROWNICZKA POPIER***A NA MAXA. CIAGLE SIE CZEPIA. ZAROBKI STOSUNKOWO MAŁE JAK NA WRUNKI PRACY- CHYBA W ŁAGRACH LUDZIE MIELI LEPSZE WARUNKI! JAK KTOS NIE WIERZY TO NIECH IDZIE DO URZĘDU PRACY I SIE ZAPYTA CO JAKI CZAS DAJĄ OGŁOSZENIE O PRACE. TRZEBA MIEC PSYCHIKE ZEBY Z KIEROWNICZKĄ SIE DOGADAC, I NIE OCZEKUJ ZE KIEDYKOLWIEK CIĘ ZROZUMIE. A JAK NIE MA SIE O CO PRZYCZEPIC TO COS WYMYSLI. MOJA DZIEWCZYNA PRACOWALA OKOLO POL ROKU I W TYM CZASIE PRZELECIALO PRZEZ HURTOWNIE TYLE DZIEWCZYN ZE NIE BYLA W STANIE NAWET ZAPAMIETAC ICH IMION. TYLE... SAMA WYCIAGNIJ WNIOSKI...

Właśnie chodzi o okolice bloku nr 15.
I nie jestem ze wsi tylko właśnei z duzo większego miasta, ale zycie nas zmusiło...

Jaka kasa taki internet.

telefon w ist to nic innego jak zwykly voip,
dziwi mnie tylko po co placic tej firmie jakikolwiek abonament skoro jest tyle operatorow i ogromna wiekszosc z nich nie wymaga placenia zadnego abonamentu , wystarczy kupic telefon ip , wzglednie bramke voip

Kierowniczka jest zakompleksioną kobitką i dlatego przebiera w młodych dziewczynach, czyli daje im w kość.

W Nowym Jorku jest pewnie pięciu radnych, w tym burmistrz. W Łomży to 26 osobliwości wybranych niby demokratycznie. Różnica polega na tym, że w NY wybiera się ludzi, którzy się do tego nadają a w Łomży krewnych, znajomych i najmniej kontrowersyjnych. Kto głosuje jak idiota niech nie dziwi się, że wybiera idiotów i sam jest jak idiota traktowany.

Sypnę grosza do wachy

Pozdrawiam
Albert

to masz problem.... to pin czy kartę...?

,myślisz, że ktoś odda ci sim? żeby na minę wejść:)? marzyciel

Dobrze wiem, ale chodzi mi o kogos kto wraca autem i ma wolne miejsce w samochodzie.

Ja proponuje zespół Vabank. Doskonały na każda taka imprezę.Grają świetnie szczególnie na weselu byłam u brata super,grali na żywo!!!Tutaj ich stronka internetowa jak chcesz i pewnie sa tez namiary.Tylko nie wiem ile biorą za granie.
www.vabanklomza.republika.pl

hmm odradzam Pania z Polowej.. obok solarium;/ nie dosc ze nie wyrywa do konca to jeszcze gada od rzeczy ;/ ale jesli chodzi Tobie o depilacje woskiem to polecam na starym rynku:)

czy Twoje ubrania jak stamtąd wrócisz będą świeże czy będą pachniały czymś niewiadomo czym? czy będzie Ci szkoda kasy na najdroższe drinki w yamie i będziesz raczyla się najtańszym piwem z nalewaka? czy myślisz o wyjeździe za granicę w celach zarobkowych? jeśli odpowiedziałaś na to pytanie przynajmniej raz na nie to znaczy że nie ma wolnych stolików, więc po co dzwonić?

Witam!!!
Gdzie w Łomży można kupić grę na PC GTA IV ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów i innych odp. bud. Kucie posadzek, tynków przycinanie drzewek ozdobnych, koszenie trawy, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Sprzedam tanio kosiarkę spalinową. Sprzedam rower damkę.
tel. 793191250
praca
Przyjmę do pracy tynkarza i pomocnika. Tynki maszynowe. Umowa o pracę.
tel. 517020792
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org