Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosuję na PO. Chcę posła z rządzących, a nie bojkotujących! |
aga26 lepiej nie wyrażaj swojego zdania :) bo zaraz znajdzie sie ktoś taki jak janusz kos lub haaaah5 i cię skrytykują że jesteś "zawistną chamką","zazdrośnicą"czy też "osobą konfliktową" itp.Figlarki i Koli nie skrytykują za to że pierwsze zaczęły ubliżać ludziom,swoim poniekąd klientkom i osobom z rozmiarem 40 jakby były z tego powodu gorsze.. A jak znów ktoś założy nowy temat z zapytaniem o opinię czegoś tam to nawet nie czytaj o co pyta tylko od razu przytakuj,chwal,cukruj itp,po co masz wyrażać jakiekolwiek zdanie....?!:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosuję na PO. Chcę posła z rządzących, a nie bojkotujących! |
Jak w temacie gdzie można w Łomży lub okolicach zamówic taką usługę ? ![]()
|
|
Polaksredni najlepiej jak byś złożył dokumenty w pierwszej połowie stycznia, bo one muszą się dwa tyg odleżeć (tak było w moim przypadku), następnie wyznaczają termin pierwszego spotkania informacyjnego. Na tym spotkaniu masz wyznaczony termin testów z wiedzy ogólnej i sprawności fizycznej. Jak to zaliczysz to kolejnym etapem jest test multiselect, który składa się z 292 pytań i rozmowy z psychologiem. Na wynik z tego testu czekasz się do miesiąca, chociaż do mnie zadzwonili następnego dnia po nim. Ja teraz czekam na wywiad zorganizowany, czyli rozmowę kwalifikacyjną, po niej jest jeszcze chyba 12-stu lekarzy i jeszcze raz testy psychologiczne ale tego niestety jeszcze nie mam za sobą. Pozdrawiam i wytrwałości życzę :)
|
|
za 15 zeta to napewno nie z fonu na symbianie s60v3, taki sim kosztuje 120-150pln, co do tych płytek z allegro to strasznie pogarsza się zasięg i wytrzymałość akumlatora
|
|
BL południe ty faktycznie jestes dno hehe hihi hahah hu hu ![]()
|
|
aaa to ten fundusz którego właściciel w USA zbankrutował?Ha ha no faktycznie dobrze zainwestowali. Boki zrywać - zwłąszcza jak się dowiecie że w tym roku wszystkei OFE sa na stracie . Znów głupich Polaków wydymali.
|
|
Jest to groźba karalna. Święta pewnie spędzisz w pierdlu. O szóstej rano przyjdą po Ciebie.
|
|
OK, Temat nie ważny, a jednak to dalej salon Pani Oliwii, tyle że zmieniona nazwa, poprostu chwyt reklamowy ;-/
|
|
|
Kto kupl NK?
|
|
Estończycy
|
|
nienawidze takich reklam bo wlasnie zawsze daja mi do myslenia i to bardzo... do tego stopnia,ze po obejrzeniu tego typu filmikow czuje jakis dziwny strach wsiadajac za kolko :/
|
|
To nie są "reklamy" !
|
|
JAk to kto?Nasza klase kupil Donakdek ze swoja ferajna.Jeszcze troche a obudzimy sie w landzie niemieckim.Wesolych swiat dla wszystkich.
|
|
*Donaldek nasz kochany ryży donek
|
|
tak w ogole Ptysiu - swietny pomysl z tym tematem,zwlaszcza teraz w okresie przedswiatecznym,gdzie kazdy gdzies sie spieszy...
|
|
ANGEL najpierw idz i sprawdz a nie pisz głupot ja miałem tam okazje być i nie będe sie wiecej na ten temat wypowiadał , bo szkoda słów pozdrowienia ANIELE ![]()
|
|
No więc wróciliście. Wybaczcie moje podejrzenia ale wydaje mi się, że się poprostu nieźle pokłóciliście (podobno rodzina ?) a potem głupio było to tak zostawić i postanowiliście zakończyć spór. Sorry ale za bardzo nie wierzę w tą nową formę "reklamy" strony. Jeżeli się mylę - poprawcie mnie. Fakt jest natomiast taki - straciliście przez te zamieszanie naprawdę dużą liczbę odwiedzających stronę osób - warto było chłopaki ? Jeszcze jedna sprawa - zadziwia mnie ogromna ilość starych zdjęć naszego przedwojennego miasta. Do tej pory myślałem, że mam większość starych zdjęć Łomży w mojej kolekcji. Na szczęście myliłem się. Nie mam nawet połowy... :) PS Pozdrawiam wszystkich pasjonatów i miłośników starej Łomży. VERGISS MICH
|
|
To my kreujemy swój i innych los ! Czasem warto pomyśleć. Riposta
|
|
Dokładnie Malachit dokładnie..
|
|
Żadnej lawiny postów już, radeusz. Jak srali tak srają nadal tyle, że odkąd ten temat się pojawił na forum to zmienili taktykę - częściej widzę w mojej okolicy psy puszczane luzem, albo też nocami wychodzą co niektórzy.
|
|
no w Łomży to beda mieli co pokazywac, wydaje mi sie ze nawet kilka odcinkow programu zrobia:)))
|
|
bylo TVN 24 a nie zadne tam inne a co robili to wlasnie niewiem
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk tu macie według mnie lepsze filmiki :)
|
|
((((SPOKO)))) !!
|
|
haha, sport narodowy, a nawet reperzentacja z Slowacjo nie umie wygrać, a ME to porażka. Mniej popularne sporty odnoszą większe sukcesy (np. siatkówka, piłka ręczna). Bym wolał z ziomkami przejść się po dobrym parku w Łomży, zajść do dobrego klubu, mieć dobre zakłady przemysłowe, nad Narwią bulwary itp., niż iść na 90 minut na mecz i patrzeć się na hamstwo niektórych, podchlanych zazwyaczaj " kibiców ", którzy szczycą się swoją postawą, i mam w nosie, czy wiedzo w Krakowie lub Warszawie, gdzie jest Łomża. Lepiej to sławe wyrobić np. poprzez rozwinięto gospodarkie, piękny krajobraz nad Narwio zagospodarowano turystycznie itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |