Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chcesz wiedziec kiedy umrzesz? |
No pewnie że są nie miłe i krzywo patrzą.I od tego się wszystko zaczęło i na tym powinno skończyć.A tu zaczyna sie krytykowanie jedni drugich,chamskie odzywki i w ogóle zbaczanie z tematu..Mi to już się nie chce pisać bo to to samo co "grochem o ścianę"..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chcesz wiedziec kiedy umrzesz? |
do haaaah5 - to co miałam wnieść we wszystkich tematach to wniosłam.Szczególnie jeśli chodzi o temat ze szpitalem - naucz się czytać ze zrozumieniem!Przytoczyłam conajmniej dwa przypadki złego traktowania..To ty nic nie wniosłaś bo opisałaś tą sytuację "z boku"kiedy byłaś przy swojej siostrze.Sama przeżyj poród i dopiero się wypowiadaj,wtedy zobaczymy jaka jesteś mądra.Już przy temacie dotyczącym zgubionego portfela napisałam że nie chcę z tobą pisać to znalazłaś mnie w innych tematach.Weź się ode mnie odczep i nie komentuj tego o czym ja pisze i z kim! Teraz ja ciebie proszę : nie odpisuj.Myślę,że już wszystko zostało powiedziane.Żegnam!!! Kola nie mam kompleksów.Zaczełaś swoją wypowiedź od : green i ago26..dodaj jeszcze :kobi,anak,natasha 100,15234,zadowolona, xyz-xyz1,kaazkaaz,bonita,madziusmadzius,mirko,mechicano,szanelka, IzzyRajder czyli tych którzy mają podobne zdanie w tym temacie.Zostałam tam źle obsłużona i to wszystko..No tak,ale twoim zdaniem my wszyscy mam kompleksy na punkcie tych dziewczyn..:D Myślę że temat jest już zamknięty.Nareszcie,bo o czym tu więcej pisać.. Również pozdrawiam i życz Wesołych Świat ! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |