niedziela, 29 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rosyjska tragedia na wołdze-kara za SMOLEŃSK!

jak juz to zainteresowany... a xxxxx21 putal/a co jest w kebabie... w prawdziwym kebabie znajduje sie mieso baranina czyli mieso i KEBAB BAR kolo dworca pksu jest wlanie ona uzywana z domieszka wieprzowiny
'

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rosyjska tragedia na wołdze-kara za SMOLEŃSK!

Na spokojnej przy Nowum mają duży wybór.

Oto co myślę o PiS...

okey postaram byc

Madzius, owszem było... akurat obok mojego ogrodka...

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

annamira kupujesz u zakonnic czyli gdzie?

Albo w tym Satyrze na Spokojnej od Wojska Polskiego wjeżdżając po lewej stronie.
P.S. No proszę, jak Satyr zszedł na psy. Kiedys był na Dwornej, i właśnie co można było kupić : piwko, tanią gorzałkę i zaciapę, a teraz tylko dywaniki, wykładzinki i tapety.

w ŻABCE

Problem rozwiazany- brat Pawcia przyjedzie i zawiezie za 50 zeta.

czy w lomzy przerabiaja samochody z angli

najlepiej to kupic drugiego kompa (taniego dla brata), przecież święta się zbliżają. Namów go, żeby zaczął molestowac rodziców, że chce własnego kompa.

Też żadnego nie zauważyłem tu prawidłowo zaparkowanego. Za co niektórzy z Was mają prawo jazdy? Chodzi i o tych, co uważają, że są tu auta zaparkowane należycie.

smalec koniecznie smalczyk ze swkareczkami i ogorasek malosolny :]]]]]]]]]]]]]]]]

rozmazylem sie, takie rzeczy tylko pod topolami pod daszkiem :D:D:D

raz pojechalem na obiad i czekajac na zamowienie tak sie opchalem tym smalcem i ogorkami ze na obiad nie mialem juz sily :]]

tez slyszalem ze koles kreci... ale sam nie mialem przyjemnosci wiec nie chce sie wypowiadac...

guility gear

a tak w ogóle to zobacz czy ci sie opaca kupic i przełożyc jak chcesz to pomoge ci kupic auto za niewielkie pieniadze bez interesownie pokryjesz tylko koszty telefonu itp.

1bebe1 ty też byś się zdziwiła gdybyś wiedziała gdzie ja pracuję..I dobrze że nie wiesz bo normalnie aż by mi wstyd było że zniżam się do twojego poziomu..:)
A pisząc,że gdybyś była na miejscu pań o których tu piszemy to byś była niemiła w stosunku do ludzi takich jak ja,to bardzo źle o tobie świadczy.Przez to sama sobie wystawiłaś złą ocenę-i jak tu nie poruszać tego na forum?Dobrze,że istnieje takie coś jak forum i można się wypowiedzieć.Może coś to zmieni i da do myślenia w/w paniom..

loveley daj na luz ida święta czas przebaczenia widać do szkoły miał pod górkę nie kazdy zdolny jak my

No nie źle tu piszą te sprzedawczynie,szczególnie figlarka i kola..jak można kogoś przezywać od tłustych tyłków itp.A z resztą czy dziewczyny w rozmiarze 40 są grube..??? Mylicie się.Są w sam raz,wręcz idealne.Każdy facet woli normalną dziewczynę co ma wszystko na swoim miejscu niż taką chudą,suchą szkapę z figurą dziewczynki z podstawówki a z mordą starą i zniszczoną od tapety i solarium..:) Wiecznie złe i niezadowolone bo nic nie żrą a potem się wyżywają kręcąc nosem w tych "swoich" sklepikach albo np na forum!

A figlarka pisze o pani z mięsnego na Kazańskiej..Nie długo sama tam trafi za ladę i będzie odrąbywać świńskie golonki na zapleczu a na jej miejsce przyjdzie piękna,młoda i uprzejma dziewczyna..

rowniez zglaszam taka chec :D

W mieście jest kilku notariuszy, jednak nic o nich nie wiem. Który jest najtańszy? Chodzi o proste sprawy, do których nic oprócz ceny nie gra roli.

właśnie bym chciała zeby był, a zapowiadają ze ma w całej Polsce być biało, ale mowią tak a moze byc inaczej

ta, ale pytanie nie było o jakość usług. gratuluje.

Ten diesel w Primce to stara konstrukcja nie wiele bardziej skomplikowana od budowy cepa (prosta pompa wtryskowa + turbo i prawie żadnej elektroniki). Każdy domorosły mechanik powinien sobie z nim poradzić.

A co do powyższych wypowiedzi to u Gosków faktycznie potrafią robić auta, ale musisz mieć farta i nie trafić na któregoś z uczniaków :-).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org