niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS-wska Żelazna Lady ::::))

1bebe1 - Przecież tu chodzi o AROGANCKIE ZACHOWANIE a nie o nie same..!To jakie ktora ma włosy to jest malo ważne.Zostałam tam parę razy potraktowana w sposób lekceważący.niezbyt przyjemny i tyle.A skoro został założony o tym temat więc się wypowiadam.

Dlaczego nazywasz nas zazdrośnikami?A czego tu zazdrościć..?:)Stania w sklepie..?:D No nie przesadzaj kobito..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS-wska Żelazna Lady ::::))

do 1

OJJJ CHYBA TROSZKE POŹNO SIE OBEJRZELIŚCIE "GOŁĄBECZKI" ;)ale zycze szczesia w poszukiwaniu ;)

P.S MOZE LEPIEJ DAJCIE TEMAT PT. " JAKIŚ WOLNY ZESPÓŁ NA 20 SPIERPNIA" ;)

A ja sie pytam dlaczego dystrybutory na stacji Statoil robia za prywatne parkingi niektorych typkow heh zwlaszcza w sezonie wiosenno - letnim tak jest heh czasami moznabyloby wogole nie czekac zeby zatankowac paliwko , no ale bywa tak ze i 3 samochody stoja sobie zaparkowane :PPP i zauwazylem ze tak jest czesto :P i tez jakos nikt sobie z tego nic nie robi :P Chyba ja tez tak zaczne swojego 15letniego paska tak parkowac zeby ktos mi nie zarysowal fury :PPP

Ja na gaz nie śmigam , ale znajomy tankuje gaz do e klasy z 2005 roku wlasnie tam w zaciszu i jakos nie mial problemow, a przejechal juz na nim okolo 30 000 tys km .
Mnie bardziej niz jakosc gazu interesuje , jakosc benzynki na stacjach, gdzie jest waszym zdaniem dobrej jakosci i w miare tania?

hehehe smieszy mnie ta cala rozmowa ;) a najbardziej Ci co krzycza o konfidentach itp ;) Czekajcie cwaniaczki niech Wam np. ktos sprzatnie z samochodu dobry odtwarzacz mp3 za ciezko zarobione pieniadze to wowczas by sie okazalo co tak naprawde myslicie w tym temacie ;)))) Byscie klneli na strozow prawa ;) ze nic nie robia, ze sie opier.alaja ;)) Je.ane psy, gdzie wowczas byli jak wam fure okradali itp :)))
Ja wogole uwazam, ze powstalo swego rodzaju przekonanie: ze Ci co jada po policji to sa tacy hmm... chlopaczki z charakterem, twardziele.... no nie bardzo idzie mi to ujac w tekscie pisanym, ale wiecie o co mi chodzi:)

jest jeszcze zespół Event. Byłem na jednym weselu co grali i było świetnie. wejdź na ich stronę www.zespol-event.yoyo.pl i tam znajdziesz kontakt do nich. Nie wiem czy są wolni, ale warto spróbować. Pozdrawiam i życzę szczęścia ;]

tylko patrzeć jak śmierdziele Polki zaczną porywać, no a wtedy to się kula w łep należy i to jedna na dwóch a jak sie da to i na więcej, a żeby nie marnować kul, niech se tam u ruskich takie tradycje odwalają pajace

Witam!
Jestem nowy na tym forum a to dlatego gdyz mieszkam na zachodzie. Zainteresowal mnie temat i chociaz nieznam tej sprawy z pierwszej reki, poniewaz stycznosc z nimi mialem tylko w wakacje, bo wtedy przebywalem w Lomzy, to jednak moge sie cos wypowiedziec.
Po przeczytaniu wiekszosci wypowiedzi na tym forum jestem bardzo zmieszany.
Otoz nie pochwalam tesktow typu "wy***dalac z Polski, Polska dla Polakow itd" bo juz w tych czasach pewnie w kazdej rodzinie jest ktos przebywajacy za granica wiec to jest troche glupie. Wiedzac ze tak wielki procent naszego narodu przebywa zagranica nie powinnismy tepic innej narodowosci przebywajacej w naszym kraju skoro DOSKONALE wszyscy wiecie co nasi rodacy za granica odprawiaja. Stancie z tym twarza w twarz. Za granica wiekszosc NAS jest wlasnie taka jak obraz czeczena, ktory wiekszosc z Was przedstawia tu na tym forum.
Kolejna sprawa jest to, ze calkowicie Polskiego rzadu nie rozumiem a wrecz neguje go. Ja mieszkalem z 4 osoba rodzina, placac regularnie rachunki od lat 14 i co? I otoz mieszkalismy w KAWALARCE BEZ DOPLYWU CIEPLEJ WODY! Jaka to jest polityka? Tu na zachodzie NIE MA OPCJI zeby traktowac obcokrajowcow lepiej niz tubylcow! I taka kolej rzeczy jest wlasciwa. Poza tym calkowicie nie zgodze sie z tym, ze trzeba zyskac miano obcokrajowca zeby moc podjac prace. Nie, to prawda nie jest.
A tak poza tym, to jak z tymi czeczenami idzie sie dogadac? Rozmawiaja oni po polsku czy po angielsku czy jak? Jak oni se radza w sklepie, u lekarza i wogole...
A co do polskich dziewczyn nazwanych szmatami bo sie niby prowadzaja z nimi... Hmmm... Ja znam ludzi z kazdego kontynentu, kazdej rasy. Wszyscy jestesmy w szkole i jakos nie ma takowego podzialu ze tutejsze dziewczyny nie moga miec nic z obcokrajowcami. Poza tym to wszystko rzecz gustu xD niektorzy wola taki typ jak czeczeni, latynosi itd. I nie ma za co tych dziewczyn tepic. A ze Polscy chlopacy z Czeczenkami sie nie umawiaja no coz... Czeczenki atrakcyjne nie sa.
Czekam na odpowiedzi xD

w łomży jest jeszcze tyle sklepów i sklepików czy znów jaki cymbał zaloży nowy post!??nudzi sie komus ze zaklada głupoe posty !?KONIEC DYSKUSJI ..SIO PORA SPAĆ.DAJCIE NA LUZ dobranoc

lomzyniak27 pajacu napisałem takie pierdoły, a Ty żeś się zagotował i z igły widły zaczął tworzyć, do Ciebie nawet nie mam zamiaru zachodzić bo prostak jesteś i za grubiutki jesteś i jesteś kozak i mieszkasz z czeczenami pod choinką i nie odpisuj bo to nie ma sensu bla bla bla...(ignor)

co wy chrzanicie o statoil!dziś byłem w Kolnie i tam cena gazu na orlenie to 1,79 a w Łomży na orlenie ile?chociaż ostatnio i tak staniało paliwo na orlenie na Piłsudskiego.za to w shellu pod Stawiskami lpg po 2,03 i co wy na to?

sal weselnych ci u nas dostatek

to trzeba by ankiete przeprowadzic, badania rynku zrobic, a nie tak na forum he

A moze bebe999 zakochał sie w Pani z wranglera, zobaczył ze nie ma szans to teraz krytykuje.
Ja osobiscie pomyslał bym sie nad 517 hehe
Tylko co tam isc kupić w sukienkach nie chodz haha

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org