Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sikorski i tusk przekroczyli wszelkie granice podłości |
www.allegro.pl - i życie staje sie prostsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sikorski i tusk przekroczyli wszelkie granice podłości |
tam koło jednostki rzeczywiscie ma powstac rondo i ulca ktora bedzie szła koło tego zielonego marketu do ulicy zabiej bedzie sie ciagneła
|
|
no pewnie ze nie mozna ale jest po prostu KOLEJNA rzecz,ktorej nie posiada ten telefon... innymi sa wspomniany juz bluetooth( zeby wysylac pliki), lampa blyskowa w aparacie, brak mozliwosci nagrywania filmikow... Kolejnym takim duperelem jaki zauwazylam jest np brak mozliwosci przeslania sms'a(przekaz dalej). niby glupota,ale... zazwyczaj nie uzywamy(albo uzywamy bardzo rzadko) takich funkcji jak mmsy,wideorozmowy czy nawet te durne przeslanie otrzymanego wczesniej smsa,ale jesli w naszym telefonie nie ma tej funkcji to okazuje sie ze jest nam to akurat bardzo potrzebne.... takie glupie ludzkie rozumowanie... Jesli tak duzo sluchasz muzyki to moze faktycznie kup sobie ,,normalny,, telefon i ipoda... ja np nie lubie nosic oddzielnie cyfrowki,ipoda i telefonu,wole miec wszystko w jednym miejscu... moze masz tak samo wiec jesli aparat w telefonie odgrywa u ciebie mniejsza role,to jak juz ktos powiedzial: walkmena SE...
|
|
lomza23 : robiłeś wentylację? wow. no to fajnie ale prawdziwa wentylacja powinna orzewać poweitrze zimną (odzysk czy tam ogrzewanie inne - nie wiem) a latem chłodzić, co mi po wentylacji która nie jest używana. ludzie po prostu próbują dorównać a nie wiedzą jak. to tak jak np. jest komórka Nokia i NokLa - NokLa dorównuje (próbuje).
|
|
nie bede dyskutowac z takim scierwem jak ty PS pozdrów swoją starą i podzękuj jej za ostanią noc dobrze zrobila :))
|
|
luqas ja mam łyżwy do sprzedania hokejówki jak zaintersowany to podaj emial mogę wysłać zdjęcia.
|
|
Kapitan Dżonny to tylko potrafi wyzywać innych i nc więcej,jeśli tylko na tyle cię stać a na nic więcej mądrego to po prostu przestań się udzielać. każdy ma swoje zdanie, nie musisz odrazu wszystkich krytykować. więc zastanów się zanim znowu coś debilnego napiszesz.
|
|
Patrycja313 nie czytałaś uważnie tego co napisałam,praca ta wielu osobom odpowiada, rzecz w tym,że tam nie daje się pracować.''Pani Kierownik'' się starzeje a jej staropanieńskie głupoty muszą znosić pracownicy napewno nie chciałabyś aby twja przełożona nazywała cię ''gwiazdą'' ,''krową''itd...Albo lepiej , że ''wspołczuje naszym dzieciom bo mają głupie matki''-tak odnosi się kobieta na stanowisku kierowniczym ?Pytam po co co pisać jakieś listy i do kogo jak wszyscy o tym wiedzą i nic się z tym nie robi!!!!
|
|
Dziś wieczorem przed godziną 18 wracałam do domu z Kauflanda i przechodziłam przez przejście przy kościele. 6 samochodów zaparkowało sobie na chodniku na wysokości przejścia dla pieszych. Wjechali na przejście (z tym progiem) skręcili na chodnik i tak auta zaparkowali. 3 z jednej strony jezdni, 3 z drugiej. Aż mnie szlag mało nie trafił. Między samochodami było niecałe pół metra miejsca na przejście. Ciekawe jak by miał przejść tamtędy ktos z wózkiem... Jak by nie mogli zaparkować 15 metrów dalej na parkingu (były wolne miejsca!). Powstrzymałam się, bo chciałam wziąć klucze i zrobić piękną rysę po bokach auta. Od dziś biorę aparat i od razu dzwonię po policję, bo już mnie to denerwuje, że przejść po tym mieście nie można. Ludzie stają gdzie popadnie, parkują na pasach, jeżdżą na czerwonym świetle. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |