Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przcież żydzi robią prawie to samo ! |
Zdjęcia są super! O to chodzi! Może w końcu ktoś się zainteresuje autami parkowanymi na chodniku ul. Sikorskiego, przy rondzie. Tam właśnie nie można się przecisnąć, zwłaszcza jak idę z dzieckiem w wózku. Żeby minąć się z kimś idącym z przeciwka nie sposób nie wdepnąć na trawnik, a przy okazji zdarzy się i w psie gówno wleźć. Pamiętam którejś zimy, po większych opadach śniegu nie szło przejść z wózkiem właśnie - 75% chodnika zajęte przez auta, a następne 20% przez zaspy po spychu i koniecznym było iść mi z z małym dzieckiem w wózku właśnie ulicą, a samochodziki zajmowały niemalże cały chodnik, aż cisnęło mnie by zadzwonić wówczas po Policję. Dziwne, jedna z głównych arterii, czy Policja tamtędy nie jeździ, i nie widzi? A może przepisów nie znają?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przcież żydzi robią prawie to samo ! |
Treść jest ukryta
|
|
tak wiem lepszy pomysł ale zalezy Mi na czasie bo mam klientki a skonczył Mi sie a nie przyjdzie Mi do niedzieli ale dziękuje za pomysł ;)) Riposta
|
|
palacz, ale doj...łeś do pieca.)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TE 7 KIER to to samo lipa jak nic zbiorowisko dzieci, do tego. tam policja zeby wpadła choc z raz zrobiła kontrol to by sie mandaty posypały i sprawy z nieletnimi
|
|
raz wpadła policja trzepała dowody to zostało może około 10 osób he i to pewnie osoby co zaszły na chwile i po tym co tam zobaczyły postanowiły się wycofać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |