Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto chce niech poslucha |
Żeby w Łomży istniał ruch Skinheads jak dawniej myślę ,że nie było by problemu z tymi szmaciarzami.Dzień w dzień widzę jak chodzą grupką po kilka osób.Często wieczorem kręcą się po parku na Wojska Polskiego pala jakieś gówno i hyba chcą kogoś okraść. Czas zebrać sie chłopcy i dziewczęta i troszke ich poganiać bo to kures.two żyje i sie rozmnaża.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto chce niech poslucha |
ja też potwierdzam ze dr,tomasz sokół jest w tym calym gronie ok . ja rodzilam około 5 lat temu i dzieki temu lekarzowi moje dziecko żyje. rodzilam po odejsciu wod płodowych 24 godziny był to poród krzyżowy okropność i prosiłam z braku sił o pomoc i mi jej nie udzielono bo zaden lekarz tylko badal i krecil głowa ze dam rade.prosilam ze zaplace by mi tylko pomogli dali znieczulenie i nic . położne rozciagaly mnie co 15 minut bo brak rozwarcia i darły sie ze amatorki przychodza a nie w szkole rodzenia sie ucza rodzic. dopiero kiedy przyszła 3 zmiana pielegniarek to moż z nerwów spytal czy zajma sie mna czy mam rodzic druga dobe. i w tedy dr, sokół wziął wszystko w swoje rece i urodziłam w ciągu 15 minut. dzieki młodej położnej obyło sie bez cesarki w ostatniej chwili bo mala obróciła sie poprzecznie i zrobil sie popłoch a ona uratowala sytuacje . nie mam dobrych wspomnień z tego okresu.
|
|
Re: Kto chce niech poslucha |
Jak tylko tam chodzicie ogladac i mierzyc po 10 par spodni a pozniej nic nie kupujecie jak uslyszycie cene bo was nie stac to wcale sie tym dziewczynom nie dziwie ze tak na was patrza. A ja nigdy tam nie spotkalam sie z niemila obsluga lub jak wy to nazywacie wzrokiem spod byka a moze to wy lansiarki jak tam wchodzicie to myslicie ze zwykle tylko sprzedawczynie powinny pasc przed wami na kolana albo rozwinac czerwony dywan. Ciekawi mnie jak wy podchodzicie do ludzi u siebie w pracy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |