Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Państwowa Komisja Wyborcza po raz kolejny łamie prawo? |
No właśnie zrób coś z tym a nie piszesz głupie posty na forum!! paletę kostki piach cement łopata i do roboty .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Państwowa Komisja Wyborcza po raz kolejny łamie prawo? |
Daj już spokój figlarka:) kaazkaaz,szanelka,aga26 i milusia to jakieś zawistne tłuste du...pska które mają kompleksy kiedy przekroczą próg jakiegokolwiek sklepu bo nie są pewne czy dostaną swoje rozmiary XXXL:):):). A jak wam tam jest za drogo to mam dla was radę na rynku bluzki i spódnice macie po 10zł i rozmiary na wasze wylewające się bebechy też się znajdą. Być może że jest jeszcze jeden powód że te poczwary tak atakują włascicielki tych sklepów. Może chłoptasie tych "sexbomb":):):) mają już dosyć tłustych d...up i oglądają lub wzdychają do którejś z dwóch właścicielek tych sklepów a grubasy są zazdrosne. Pozdrawiam właścicielki D i E trzymajcie tak dalej niech CZORTY gryzą zęby z zazdrości.
|
|
Polecam kwiaciarnię na ul.Nowogrodzkiej "KRASPEDIA" na przeciw parku , dziewczyna ma świetny gust i wyobraźnię w tym temacie, tworzy przepiękne dekoracje z kwiatów żywych i sztucznych na wszystkie okazje, a wiązanki ślubne są tak wytrzymałe,że żadne "turbulencje" im nie straszne. Szczerze polecam tą kwiaciarnię.
|
|
Kefas, to znaczy ze mam badziew chwalić?
|
|
Trochę to niezbyt kulturalnie obrażać osoby o "większym" rozmiarze... Ale też nie można czyjejś inteligencji oceniać po wyglądzie (chude blondynki też są nie koniecznie głupie) Kobiety opanujcie się. Te forum przypomina bijatykę paru 18stek na dyskotece...
|
|
Jedno jest pewne... do pracy na roli trzeba mieć serce, inaczej wszystko będzie wyglądać jak opisuje Kaz. Ludzie, którzy są z zamiłowania rolnikami ( a takich nie mało) wcale tak tego nie odbierają. Z tych Waszych postów wynika, iż rolnik albo jest super bogaty albo klepię biedę, to nie jest tak, bez przesady, jest mnóstwo rodzin żyjący pośrednio... Arizona nie ma się nijak do współczesnego życia na wsi, ponieważ jest reportaż oparty na wypowiedziach ludzi, zamieszkujący tereny po PGRowskie. A to jest tylko bardzo niewielki procent społeczeństwa wiejskiego (o ile nie jego ułamek, zależy od regionu). Także Thomas trochę traumą "pojechałeś"...
|
|
Kiedyś sie nie puszczały tak młode <szok>
|
|
wysmienity pomysl!!! pare ladnych lat temu zawiozlem do domu dziecka dwa czy trzy worki zabawek... wiecie ile radosci mialy te dzieciaki??? a przed swietami jeszcze bardziej beda sie cieszyc :-) tak latwo mozna dziecko uszczesliwic przez tak drobny gest!!! Ardea ... oby wiecej takich ludzi jak Ty!!!
|
|
zobaczy: tak obsluzy: nie wiem zalezy jak na tyo patrzec bo sama wezmie duzo z tego ramu:P ale ogolnie powinno wyuczytac :)
|
|
vista 32 bit - max ~3.3GB lucyna
|
|
Krajcys widze, ze wedlug ciebie wyglad to 99% sukcesu. No i bardzo sie mylisz, w przeciwnym razie kobiety w ogole nie mialyby szans. A testowanie kogos poprzez wspolne mieszkanie to pomysl niewykonalny. A moze zastanowisz sie dlaczego ci nie poszlo. Bo moim zdaniem nazywanie funkcjonariuszy ciotami, przez osobe ktora sama chce pracowac w policji to zenada. i nie zycze ci zebys od takiej cioty dostal liscia, bo mozesz sie trzy razy obkrecic wokol slupa. Mniej agresji, a mysle ze bedzie ok. Powodzenia za rok :-)
|
|
Bo z tego co widzę to tylko chyba zawiścią. Myśle nawet że chodzisz do tych dziewczyn skoro pracujesz na tej samej ulicy i włazisz im w ty..ki a teraz obsmarowujesz na forum plotkarko tym zarażasz swoje klientki i nikt chyba do ciebie nie przychodzi.
|
|
W ciągu roku jezdzę tam pare razy i powiem ci ze najlepiej to przy granicy kupić...
|
|
Ja jeśłi chodzi o właścicielki to nic do nich nie mam...znalazły sposób na dobry interes, więc niech zarabiają;) do zakupu przecież nie zmuszają nikogo... ..ale sprzedawczynie niewątpliwie zostawiają wiele do żyxczenia....
|
|
moze przeanalizujmy te pytania od psychologa. jakie dawaliscie odpowiedzi. co odpowiadales krajcys? moze nam napiszesz bedizesz pamietal na przyszly rok czego nie mowic :) kurde nie wiem co z tym dowodca. ja osobiscie uwazam ze jesli znalabym sie na rzeczy to moglabym byc po jakichs parunastu latach pracy w policji. ale dzis? liderem tak, dlaczeog nie, jesli mialabym polecenie\rozkaz poprowadzic jakas grupe w danej sprawie... co o tym myslicie? w policji liczy sie praca w grupie wiec jak na to patrzec. wszystko jest podchwytliwe
|
|
ja lece do diuka albo biebrzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |