czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
benzyna PO 10zł przyszłość POwyborcza

Ojciec, napisz jednak, skoro masz czas pisać swoje śmieszne teorie to może jednak poświęć chwilę i wyszczególnij, który z samochodów na załączonych tu zdjęciach nie złamał przepisów. Faktycznie masz ciekawe teorie. Mam nadzieję, że nie posiadasz jeszcze prawa jazdy. A jeśli tak to jakim cudem?
Ps. Żaden z widocznych wyżej trawników nie jest prywatny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: benzyna PO 10zł przyszłość POwyborcza

a czy wiesz że metafora po za wierszem jest będem językowym??

"Hm dobre sobie polak nowa rasa panów tylko od kiedy ? Jedzie do Niemiec albo do Uk to zobaczycie kim wy jesteście (śmieciami do najgorszej roboty) Ja osobiście wstydzę się że jestem polakiem ."

Tu raczej chodziło o to, że autor cytatu wstydzi się, że ma coś wspólnego z ludzmi wypowiadającymi się wcześniej.

Ale prawda taka, że jeśli zachętą dla imigrantów będzie tylko socjal, darmowa kasa, jakiś azyl, to imigrować będzie największe g..... To porównanie imigracji Francuskiej i Amerykańskiej. We Francji mają zamieszki podpalenia itp, a w USA najwięcej problemów nie sprawiają imigranci - ostatnio Latynosi (bo przyjechali pracować), tylko murzyni kilka pokoleń wstecz siłą sciągnięci z afryki (taka osoba to imigrant? )

Tak jak w tamtym roku. :(

Dla mnie polecanie zespołu, bo dobrze grał u mnie na weselu, jest trochę mało obiektywne. Dlaczego? A no dlatego, że nikt nie powie o swoim weselu, że było nieudane.

Czyli widełki. OK, ale konkrety - cena. Na razie Dmowskiego +, Poreda -
Potrafi ktoś porównać innych?

Poreda - polecam za jakość usługi.

Coco, a znasz jeszcze jakiegoś?:)))

Mam takie pytanie.Jak długo czeka się od momentu złożenia dokumentów na pierwsze egzaminy?Np. chciałbym złożyć dokumenty w takim czasie żeby testy mieć na początku lutego.To kiedy najlepiej składać dokumenty?
Może ktoś rozpisać rozkład poszczególnych etapów rekrutacji tzn.co jest pierwsze potem drugie itd.Dzięki.

no nie, tylko nie katolik jest tyle innych szkół w lomzy , a dlaczego akurat ta beznadziejna szkola, ja jestem po katoliku i ciagnie sie za mna to juz 4 lata jak ktos sie pyta po jakiej jestem szkole to sie ze mnie smieja(mało przyjemne) takze nie popełnij pochopnie swojego błędu:)

wiecie co tak czytam te wypowiedzi i muszę się dołączyć do dyskusji.Niestety też mam złe zdanie odnośnie szpitala a może raczej pracujących tam ludzi.

Jakiś czas temu trafiłam na oddział patologii ciąży w 8tygodniu ciąży z krwawieniem.Oczywiście zrobili mi usg no i poinformowali że muszę zostać na oddziale.To nic dziwnego powiecie,owszem tylko że potem nic nie mogłam się dowiedzieć co podejrzewają.Cały czas tylko pobierali krew a na obchodzie nic tylko "jak się pani czuje?".W końcu nie wytrzymałam i spytałam lekarki po wieczornym obchodzie czemu ja właściwie tu jestem(licząc na to że kobieta kobietę zrozumie) a ona mi na to czy ja jestem przygotowywana do zabiegu???? W końcu na czwarty dzień pobytu tam przyszedł Pan Doktor i poinformował mnie że poroniłam....Czysta paranoja.No przepraszam spytał czy nie chce czegoś na uspokojenie.Wiem że tam się większe szopki odbywają i że moja historia przy nich to pikuś ale skoro jest taka dyskusja to postanowiłam się dołaączyć.

Ale chcecie taki klub z trenerem, czy tylko tak zebrać kilka osób żeby sobie pograć dla przyjemności ?

Czerwony z białym takim czymś na bagażniku ten civic?

http://pokazywarka.pl/mxaofk/ tu lepiej się czyta

http://www.metacafe.com/w/6740349

http://pokazywarka.pl/jyr2dw/

Jechałem niedawno do Kolna. W Kisielnicy na zakręcie, na podwójnej ciągłej wyprzedził mnie jakiś ''kozak''. Zerknąłem w lewo ciekawy cóż to za kierowca. Zobaczyłem tylko dwa czy trzy ciekawe, przyklejone do szyby łebki... . Przede mną jeszcze raz wyprzedził kogoś na podwójnej i zniknął mi z oczu. Idę o zakład, że to taki typ jak ten, co jakiś czas temu, między Nowogrodem a Miastkowem spowodował po pijaku wypadek, a potem przez kilka godzin załatwiał sobie alibi zanim zlecił sąsiadowi odwiezienie do szpitala swoich rannych w tym wypadku dzieci.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org