piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A więc trzeba głosować na lewicę, albo liberałów....

lowca snow-jak nie wiesz to się nie odzywaj.założyłeś temat że SZUKASZ pracy w Łomży.Właśnie widać jak szukasz.Owocnego szukania-rób tak dalej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A więc trzeba głosować na lewicę, albo liberałów....

Aha,więc szacun dla niego,za to że się nie poddawał w sytuacji kiedy zawijał Ci Twoje sanki,a Ty się o nie upomniałeś ? Chcesz się z nimi zapoznać to ruszaj na dni kultury czeczeńskiej ;] POWODZENIA...idź zobacz jacy są "spoko".

tak jak szybko by sie pojawil tak samo szybko by zniknal... zepsul by interes kilku osobom... i te osoby by sie pozbyly problemu :)

Witam wszystkich!
Nie zdałam MS kiedy mogę ponownie przystąpić do rekrutacji i czy muszę zdawać wszystkie egzaminy jeszcze raz?
Czy w 2009 roku zmienią się kryteria przyjęć?

Wiesz dokładnie widział że widzę ale naprawdę miał odwagę a jest takie coś owego?? a Co do dziewczyn z czeczeni to ... no właśnie hmm nie wiem co na ten temat powiedzieć osobiście nie mam nic do powiedzenia ale chce usłyszec co sądzicie o płci żeńskiej tego kontrowersyjnego narodu

wszyscy jestescie chorzy ......................

Autor: Djigit (---.lomza.mm.pl)
Data: 08-12-08 18:10

Na naszych pistoletow czekaja waszy glowy.Gdzie wy byszczie nie byly my was znajdzemy i zajebiemy, tych ktorych na nas pisza.

Przecież to taki biedny wystraszony naród przebywający w nie swoim kraju a jednak straszący tutejszą ludność potrzeba czegoś więcej. Wszyscy w tym temacie którzy załóżmy że są Czeczenami wrogo nastawiają się do nas Łomżyniaków. Czyli co mamy się bać jakichś tam czarnych brudnych pał. Ehh szkoda słów

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

nadejdzie taki czas gdzie czeczen będzie wyje.bany w las, JEBA.Ć KUR.WÓW !!!!!!!!

o teraz dużo lepiej prezesie.
Czy prezes jest prezesem, może ,,Spółdzielni Rączka,,?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org