Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A więc trzeba głosować na lewicę, albo liberałów.... |
lowca snow-jak nie wiesz to się nie odzywaj.założyłeś temat że SZUKASZ pracy w Łomży.Właśnie widać jak szukasz.Owocnego szukania-rób tak dalej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A więc trzeba głosować na lewicę, albo liberałów.... |
Aha,więc szacun dla niego,za to że się nie poddawał w sytuacji kiedy zawijał Ci Twoje sanki,a Ty się o nie upomniałeś ? Chcesz się z nimi zapoznać to ruszaj na dni kultury czeczeńskiej ;] POWODZENIA...idź zobacz jacy są "spoko".
|
|
tak jak szybko by sie pojawil tak samo szybko by zniknal... zepsul by interes kilku osobom... i te osoby by sie pozbyly problemu :)
|
|
Witam wszystkich! Nie zdałam MS kiedy mogę ponownie przystąpić do rekrutacji i czy muszę zdawać wszystkie egzaminy jeszcze raz? Czy w 2009 roku zmienią się kryteria przyjęć?
|
|
Wiesz dokładnie widział że widzę ale naprawdę miał odwagę a jest takie coś owego?? a Co do dziewczyn z czeczeni to ... no właśnie hmm nie wiem co na ten temat powiedzieć osobiście nie mam nic do powiedzenia ale chce usłyszec co sądzicie o płci żeńskiej tego kontrowersyjnego narodu
|
|
wszyscy jestescie chorzy ......................
|
|
Autor: Djigit (---.lomza.mm.pl) Data: 08-12-08 18:10 Na naszych pistoletow czekaja waszy glowy.Gdzie wy byszczie nie byly my was znajdzemy i zajebiemy, tych ktorych na nas pisza. Przecież to taki biedny wystraszony naród przebywający w nie swoim kraju a jednak straszący tutejszą ludność potrzeba czegoś więcej. Wszyscy w tym temacie którzy załóżmy że są Czeczenami wrogo nastawiają się do nas Łomżyniaków. Czyli co mamy się bać jakichś tam czarnych brudnych pał. Ehh szkoda słów z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
nadejdzie taki czas gdzie czeczen będzie wyje.bany w las, JEBA.Ć KUR.WÓW !!!!!!!!
|
|
o teraz dużo lepiej prezesie. Czy prezes jest prezesem, może ,,Spółdzielni Rączka,,?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |