poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Londyn - ostrzeżenie dla reszty Europy

morandi -save me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Londyn - ostrzeżenie dla reszty Europy

Sieka chce was zaprosić na mój nowy serwerek
[M]ordownia
ip: 91.204.163.10:27028
gg:1553226
16+1 slotów! Wbijac ! ! ! !

Witam !

Zbliża sie okres Świat Bożego Narodzenia. To najpiękniejszy czas w roku, czas radości, zadumy spotkań rodzinnych i wzajemnych wizyt. To także czas, w którym kupujemy i wręczamy prezenty gwiazdkowe. Są to rzeczy drobne jak i droższe. Najważniejsze, aby były podarowane szczerze.

Moim celem założenia tego tematu są wasze pomysły, które mogą pomoc wielu osobom jaki podarować upominek waszym partnerkom/ dla waszych partnerów...

Kto nie ma nic do powiedzenia to niech przemilczy i niech nie dodaje swoich głupich i nieprzemyślanych postów które zaśmieca ten watek...

Ciekawy artykuł

magdzia po prostu sobie przedobrzyłas po co Ci malowac włosy jeszcze nie masz siwych wlosów więc malowanie jest zbędne lepiej zadbac o inne rzeczy chcąc wygladac ładnie i atrakcyjnie ja np. nie moge strawic takiej rzeczy ze gdy przychodze do fryzjerki siedzi juz kilka staroci walą jakies rozkminy jak to ostatnio zięc tescia zabil i jedna zajmuje w najlepszym wypadku 30 min a jak sie ma pecha to nie raz i więcej o przepuszeczenie kogos np. mnie co zajme 5 min bo ja tylko do sciecia nie ma mowy wtedy chce mi sie tylko trzsnąc drzwiami i na dowidzenia powiedziec "nie pomoze malowidło kiedy baba jak straszydło" no ale trzeba zachowac troche kultury więc sie siedzi i zaciska zęby i tylko sie wtedy zastanawiam po co im ładne włosy skoro one sa brzydkie :/ ja polecam inne drogi polepszania wyglądu np. dbanie o ciało heh pzdr. dla starszych pań :[

ktoś Cię nie lubi Janie

najlepiej od początku ;-) kup sobie repetytorium dobre i nie potrzebne fakultety przecież geografia na maturze jest banalna

ja też byłam w tym salonie rok temu i wyszłam wściekła miałam mieć zrobiony blond z ciemnymi a wyszłam z włoskami żółtymi ludzie omijajcie ten salon z daleka co mi się tylko tam spodobało to tylko i wyłącznie wystrój salonu bo co do umiejętności fryzjerskich to muszą dużo się jeszcze nauczyć

Hmmmm ja bym podarowal np. depilator

taki coś?

http://www.kielce.pl/mk/spacer/img_upload/politechnika%20swietokrzyska.jpg

samochod to mitsubischi eclipse z centralnym wyslij mi swoj numer tel na jacekzxcvb@wp.pl to zadzwonie do ciebie i moze wtedy cos ustalimy

ja ci moge otwoirzyc za 50 zl dzwonisz i ja przyjezdzam ze swoja cegla wale nia w przednia szybe az otwor robi sie wystarczajaco wielki zeby wejsc do srodka i otworzyc jasniewielmoznemuy panmu drzwiczki do jago doroszki

to jest ostry badziew palilem to i nie polecam tego komu kolwiek ostro pluca bola po tym i wyczytalem ze po tym ma sie chaluny iwec wole normalne zilko jarac hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org