Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Londyn - ostrzeżenie dla reszty Europy |
morandi -save me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Londyn - ostrzeżenie dla reszty Europy |
Sieka chce was zaprosić na mój nowy serwerek [M]ordownia ip: 91.204.163.10:27028 gg:1553226 16+1 slotów! Wbijac ! ! ! !
|
|
Witam ! Zbliża sie okres Świat Bożego Narodzenia. To najpiękniejszy czas w roku, czas radości, zadumy spotkań rodzinnych i wzajemnych wizyt. To także czas, w którym kupujemy i wręczamy prezenty gwiazdkowe. Są to rzeczy drobne jak i droższe. Najważniejsze, aby były podarowane szczerze. Moim celem założenia tego tematu są wasze pomysły, które mogą pomoc wielu osobom jaki podarować upominek waszym partnerkom/ dla waszych partnerów... Kto nie ma nic do powiedzenia to niech przemilczy i niech nie dodaje swoich głupich i nieprzemyślanych postów które zaśmieca ten watek...
|
|
Ciekawy artykuł
|
|
magdzia po prostu sobie przedobrzyłas po co Ci malowac włosy jeszcze nie masz siwych wlosów więc malowanie jest zbędne lepiej zadbac o inne rzeczy chcąc wygladac ładnie i atrakcyjnie ja np. nie moge strawic takiej rzeczy ze gdy przychodze do fryzjerki siedzi juz kilka staroci walą jakies rozkminy jak to ostatnio zięc tescia zabil i jedna zajmuje w najlepszym wypadku 30 min a jak sie ma pecha to nie raz i więcej o przepuszeczenie kogos np. mnie co zajme 5 min bo ja tylko do sciecia nie ma mowy wtedy chce mi sie tylko trzsnąc drzwiami i na dowidzenia powiedziec "nie pomoze malowidło kiedy baba jak straszydło" no ale trzeba zachowac troche kultury więc sie siedzi i zaciska zęby i tylko sie wtedy zastanawiam po co im ładne włosy skoro one sa brzydkie :/ ja polecam inne drogi polepszania wyglądu np. dbanie o ciało heh pzdr. dla starszych pań :[
|
|
ktoś Cię nie lubi Janie
|
|
najlepiej od początku ;-) kup sobie repetytorium dobre i nie potrzebne fakultety przecież geografia na maturze jest banalna
|
|
ja też byłam w tym salonie rok temu i wyszłam wściekła miałam mieć zrobiony blond z ciemnymi a wyszłam z włoskami żółtymi ludzie omijajcie ten salon z daleka co mi się tylko tam spodobało to tylko i wyłącznie wystrój salonu bo co do umiejętności fryzjerskich to muszą dużo się jeszcze nauczyć
|
|
Hmmmm ja bym podarowal np. depilator
|
|
taki coś? http://www.kielce.pl/mk/spacer/img_upload/politechnika%20swietokrzyska.jpg
|
|
samochod to mitsubischi eclipse z centralnym wyslij mi swoj numer tel na jacekzxcvb@wp.pl to zadzwonie do ciebie i moze wtedy cos ustalimy
|
|
ja ci moge otwoirzyc za 50 zl dzwonisz i ja przyjezdzam ze swoja cegla wale nia w przednia szybe az otwor robi sie wystarczajaco wielki zeby wejsc do srodka i otworzyc jasniewielmoznemuy panmu drzwiczki do jago doroszki
|
|
to jest ostry badziew palilem to i nie polecam tego komu kolwiek ostro pluca bola po tym i wyczytalem ze po tym ma sie chaluny iwec wole normalne zilko jarac hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |