piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zbuntowani obywatele!

bes kitu ptysiu ,skmką smigam codziennie , zeby byc na 8 na uczelni musze otwierac oczy o 4 ale spoko, krowy od razu przepaluje :D

POZDRO CHAM :]]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zbuntowani obywatele!

jestem studentka 1go roku pedagogiki,mam do was pytanie jak tam z egzaminami duzo nauki czy pic na wode?

DZIęKUJę BARDZO ZA PORADę...

to na pewno bateria biosu

PTYSIU nie zapomnij wyjąć słomy z butów i umyć samochodu..

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Chciałbym przestrzec wszystkich przed firmą Gaz-Car na Aleji Legionów handlującą skuterami, quadami itp. Zakup skutera w danej firmie, wygląda super, wszystkie skutery sa najlepsze, pracownicy przemili, nawet raty załatwia w ciągu 20 minut,ale gdy przyjdziemy z naszym pojazdem w celu wyegzekwowania gwarancji, zaczynają się schody, czyli:
1. Szefa wiecznie nie ma, nie wiadomo kiedy bedzie( zapewniam was,że szef pojawi się wtedy gdy minie gwarancja waszego pojazdu)
2. "Dana część bedzie za miesiąc, dwa trzy i tak w nieskończoność", 3. "Prosze wymontować samemu daną część i przywieść do nas" ( możemy wtedy podziekować za gwarancje która mieliśmy).
4.Stan na liczniku wynoszący 3000 tyś kilometrów to dla nich 30000 tyś( spodkałem sie i z takimi stwierdzeniami z ich strony, a udzielają gwarancji na max 5 tys kilometrów, więc mozna sie domyslec o co im chodzi).
5. Wymiana oleju polega na skasowaniu pieniędzy za olej i nic wiecej :-), można by wiele o nich pisać.Paru moich znajomych wraz ze mną przejechało sie na nich i chce,żeby nikt więcej nie zrobił tego co my. Zastanówcie się poważnie przed jaką kolwiek stycznościa z tą "Firmą" bo nie wiem czy warto.

tak i nawet taki zamawiałam synowi na pierwsze urodziny. w delikatesach A B C na legionów, tam sie składa zamówienia i odbiera gotowe ciasto a wykonuje cukiernia ANNA z zambrowa. zawsze tam zamawiam torty(urodziny, swoje wesele) i jestem zawsze mile zaskoczona bo jest super. moge na meila przesłać zdjęcie naszego tortu w kształcie traktorka. i co najważniejsze nie tylko wyglądał dobrze ale i wyjatkowo smaczny był, bałam sie że bedzie za duży a był za mały bo każdy prosił o dokładke. a zamawiać wystarczy 3-4 dni wczesniej.

hm.. Dobromilu, nie wiem jak ty, ale ja po szkole o godzinie 16 siedze w domu zazwyczaj, chce odpoczac, zjesc. Nie musze caly dzien przesiadywac na dworze z kumplami, jezlei cie wyganiaja z domu to nie moja wina :), wole kulturalnie w weekend posiedziec, nie musze tak jak ty dzien w dzien pic na dworze i chwalic sie w szkole jaki to ze mnie kozak. Moze przynajmniej by cie kultury nauczyli na tych 'salonach'.

Nie wiem co to za atrakcja zbudowanie kładki? Ni to piękne, ni to potrzebne. Macie światła, ruch nie jest jakiś wielki jak na autostradzie, marnowanie pieniędzy, które mogą być użyte na inny cel.

'dużo rzeczy nie ma w mieście!'
i co by ta rzecz ci dala? chodzilbys tam i spowrotem? widac ze juz sie podjarales

aha i powiedzcie mi, gdzie macie takie problemy z przejsciem?
na przejsciu pomiedzy stokrotka, a kauflandem? nie rozsmieszajcie, nawet jak jest duzy ruch, to samochody stoja, bo musza ustapic pierwszenstwo tym co sa na rondzie i mozna spokojnie przejsc.

Treść jest ukryta

ten jasiu, jakzesz mnieon wkurwia!!!!

A najbardziej wymagający są Ci klienci, którzy przyjdą, kupią piwo za 5zł, obejrzą płatną TV cyfrową, posiedzą w wygodnym fotelu słuchając muzyki, a jak trzeba pójść do baru to skąpią i nie dają napiwków ;D Spy, może jakbyś rzucił groszem, dostałbyś farelkę pod nogi :P

A teraz słowa krytyki :) Albo muzyka, albo telewizor, bo się robi taki miks, że w głowie się mieszają wszystkie nuty... Po drugie, czemu w każdym klubie nie ma co jeść? Czy zawsze trzeba iść na stację benzynową, żeby coś zjeść? Tak jest pizza, ale ile można...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Najbardziej zdenerwowało mnie sformułowanie P.PETERA że młodzież pisząca na tym forum przejawia oznaki typowe dla schorzenia z zakresu "stwardnienie rozsiane".. Czy ty człowieku w ogóle wiesz co to za choroba że używasz tej nazwy i to jeszcze w takim kontekście??? Czy rozmawiałeś lub miałeś do czynienia kiedykolwiek z osobą dotkniętą tą chorobą??? (na to schorzenie zapadają głównie osoby z wyższym wykształceniem).Na drugi raz licz się ze słowami BYDLAKU jeden-bo tak tylko mogę nazwać kogoś takiego jak ty!!

A jak dla ciebie za niski poziom na tym forum to po co tu zaglądasz inteligencie zakichany.Też dałeś dobry popis swoją wypowiedzią..

sluchaj...znak stoi, dlatego ze musi tam stac...

koles przeczytaj teks wyzej i wtedy bedziesz mogl napisac stop debilizmowi... bo jak na razie to widze te przypadlosc u ciebie

No ja wolę polizać ciało dziewczyny niż metal...

Polecam salon fryzjerski Hair Design na Wyszyńskiego 26.

tylko o to chodzi ze cukernia w zambrowie nie robi w okresi swiat a moj synek wlasnie wtedy ma 1urodzinki.bo siostra paracuje w sklepie na poludniu i tam tez maja ciasta z zambrowa

DiDi

z takich jeszcze drobnych rzeczy to mozesz sam sobie sprawdzić czy dolot masz szczelny, może gdzies zaciąga lewe powietrze.jesli masz taką karbowaną rurę w dolocie to sprawdź ją, ona lubi pękać między "żeberkami".

tematy sa po 100 razy te same zamiast przejrzec co bylo napisane to nie laduje kolejny temat a wogle jak cos zaczna budowac to zaraz a co to buduja a co to bedzie a kiedy otworza pajace... ja to lubie wejsc sobie z rana an to forum i sie posmiac casem cos odpisac tym co zakladaja takie tamaty to sie fajnie bulwersuja ... skarcza nie patrzac na to jaki beznadziejny temat zalozyli ;-))) ogolnie to chodzi tu o to by bylo smiesznie :D te forum wygrywa :D
wcale nie mysle ze to mlodzi zakladaja te durne tematy a raczej starsze osoby co nie maja pojecia o zachowniu w inetrencie pozniej mlodzi wysmiewaja te tematy :D
wiekszosci sie nie chce isc do sklepu/salonu tylko zasiegac wiadomosci na forum ... ale jak wiekszosc nie zna kolejnosci i nie wie ze sa fora tematyczne to tak to jest ;-))

To wlasciciel decyduje od ilu lat mozna wpuszczac do lokalu to przeciez sa prywatne lokale. Moze zadecydowac ze bedzie wpuszczal od 25 roku zycia i nic mu w tym nie przeszkodzi. Dobrze z ta sprawa zalatwiaja w yamie odrazu na wejsciu jak nie masz dowodu(prawka,legitymacji studenckiej) to nie wchodzisz nawet jak masz lata sam tego doswiadczylem i pozniej nie ma zamieszania przy barze.

bernard krasucki naprawia samochody amerykanskie i japonczyki. ze swoja mazda bylam u nie jednego mechanika ale dopiero odkad pan bernard sie nia zajmuje nie mam z nia najmniejszych problemow. ma on warsztat na poznanskiej i cenie go za profesjonalizm. wie co robi.

509549039 - zadzwon może jeszcze sie uda. Jedzenie bardzo dobre i niedrogo.

Zgadza się warsztat na ul. Poznańskiej polecam ,sprawdzony profesjonalizm i miła obsługa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org