Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nakarmcie niedożywione dzieci w podlaskim |
jasiu smietana ty ku.rwa suczy łbie smierdzący !!!!! klekaj do miecza scierwojadzie za.je.bany !!!!!!!!!!!1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nakarmcie niedożywione dzieci w podlaskim |
Jeżeli nie wiesz o co chodzi to morda w kubeł i nie proszony nie zabieraj głosu. Było trochę udzielać się na tym serwisie znał byś wtedy sprawę i wiedział jaka była przyczyna zamknięcia serwisu. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Najlepiej to wymienić baterie od biosu koszt 2zł .Bo ona odpowiada za to ze podtrzymuje ustawienia
|
|
to juz chyba nie modne he
|
|
albo kwarc powalony na plycie
|
|
jedno z drugiego wynika gdyby kierowniczka szanowała pracowników, nikt by się raczej do niej nie czepiał, a jeśli już (bo niezadowolony pracownik wszędzie się jakiś znajdzie) to nie były by to głosy aż tak "drastyczne" jak możemy sobie wyżej przeczytać.
|
|
a jakieś namiary??
|
|
aha i jeszcze 1 sprawa, nie wime jakie masz problemy z ogrzewaniem, ale jako klient - wymagam. skoro przylazlem posiedziec wypic piwo w cieple, to chce wypic te piwo w cieple. jakbym chcial siedziec w zimnie, to bym siedzial na dworze. a temperatura nie zmienia sie tam juz od kilku tygodni, zapewne wlaczycie ogrzewanie na 18stopni i czekacie az ludzie 'sami nagrzeja' pomieszczenie.
|
|
***: Kapitan Dżonny *** co oni ci zrobili złego że ty ich tak nie lubisz?????? a jeżeli ci coś zrobili to załatw problem osobiście a nie pieprzysz głupoty na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem boisz się!!!! jesteś zwykłą ciotą !!! i dzieciakiem!!!!!! gnojek ****** w dupę zapomniałem zoofilu że to dla ciebie przyjemność!!
|
|
Szukasz głupszego od siebie? Szukaj dalej
|
|
powiedzmy że..... kiełbasa żywiecka kosztuje normalnie 13.99....jeśli na sklepie kosztuje 11.99 tzn że ma termin 3 dni...jeśli kosztuje 10.49....ma termin zerowy...a jak kosztuje 8,99 to jest 2 dni po terminie - znam to z mojej pracy tzn przedst. handlowy w branży wędliniarskiej ;p uwaga na promocje w sklepach !!! smacznego
|
|
spodkała...
|
|
jedno gorsze, a drugie lepsze? chyba ktos powinien Ci jasno wytlumaczyc, ze alfa romeo 156=tylko gorsze jezeli juz nikt Ciebie nie zmsi bys nie kupowal...to kup sobie duze wiadro... i wsadz je na tylna kanape...by miec szybki dostep...jak cos to bedziesz czesci zbieral z ulicy... badziew, badziew i jeszcze raz badziew... jesli ktos tu napisze, ze to super auto...i bez awaryjne...to chyba nie wie co mowi ja serdecznie nie polecam....bo to zlom... juz polonez czy fiat 125p przynosza mniejsze koszty eksploatacji... w ogole zastanawiam sie nad tym...kto pozwolil na wyjscie tego samochodu... nie widze plusow nad tym samochodem.. jedyne co mogloby mnie sklaniac, ku niemu to silnik ts...i raczej nic wiecej...choc on tez przynosi bardzooo buzeee problemu z uzytkowaniem jezeli mam Ci doradzic, by go kupowac, lub nie... z cala pewnoscia odradzam...i jak bedziesz choc patrzyl na ten samochod z mysla kupienia, to przypomnij sobie moje slowa... bo na darmo tego nie napisalem...chce tylko bys mial mniej problemow...
|
|
tez slyszlam ze czesci potwornie drogi
|
|
czy na fotoradar taki na slupach to nie wiem czy dzalaaja te plyty, ale na szuszare podobno tak, tzn tak chamiska z kolna i okolic wierza :P
|
|
Nie myślę,że wszyscy uzytkownicy usilnie zabiegali o plusiki-z pewnością dla niektórych nie miało to wiekszego znaczenia.Liczyła sie zabawa:)Przecież nie był to konkurs z nagrodami dla najlepszych(jak to ktoś okreslił "złote gacie"czy cos w tym stylu):D.A muszę przyznac,że niktórzy bardzo dobrze znają historię naszego miasta(np.maciek) Malcolm -jesli straciłes 400 zl,to zwróc sie do uzytkowników D.M.-zrobią zrzutkę i odzyskasz:) pozdrawiam łomzyniaków:))))
|
|
po co ci kolczyk w pępku???zaóż sobie na dzyndzlu ,jak chcesz koniecznie zwrócic na siebie uwage:) "pozostały już tylko brzydkie dziewczyny z owłosionymi nogami..."
|
|
http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-ciearek-z-plyt-cddvd zrob to;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |