Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurdupel & Nawiedzony |
Adminie, dlaczego kasujesz moje posty? Czyżby interwencja ZuzannyK czyt. KK? Żaden z nich nie nawoływał do nienawiści rasowych czy też religijnych, nie łamał prawa, w przeciwieństwie do innych, którzy nawołują do nienawiści rasowej (czytaj np. posty o Czeczenach, Żydach - dot. Kontaktów, itp). Raczej powinieneś kasować posty niejakiej (-kiego) ZuzannaK, który zatruwa to forum, siejąc nienawiść do myślących inaczej niż on sam. Dodam, że cenzura została wiele lat temu zniesiona, a na dole każdego nowego tematu jest napisane: Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy. Ponadto przypominam Ci że: PROWADZENIE STRON PUBLICYSTYCZNYCH JEST W ZGODZIE z Art. 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ 1 - Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. 2 - Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. ponadto Art. 31.3 Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw. Kokosz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurdupel & Nawiedzony |
Nie odwracaj kota ogonem i nie zarazaj mnie przez gadanie swoim zespołem. Jeśli masz downa to nie chwal sie tym ,myśle ,ze wręcz przeciwnie powinieneś sie gdzieś bunkrować z takim wyrazem twarzy i z obśliniono dookoła mordo jak po lodzie... HAHAHA
|
|
a moze tak:) nie przypadaly kazdemu w gusta:) pozdrawiam:)
|
|
Admin kasuje posty po interwencji smutnego cenzorka, który najchętniej przefiltrowałby wszystko przez połę sutanny. Jednak nie można narzekać na admina. Na 4lomza można dość swobodnie się wypowiadać, a twierdzę tak pomimo, że moje posty są także usuwane. Zgadzam się z "dragunow"-em, że brak jest konsekwencji w stosowaniu tej cenzury. Posty o treściach antyklerykalnych spotykają się z większą restrykcją, choć nie zawierają treści łamiących prawo naciskając boleśnie jedynie na odciski księży. Natomiast świętuszenie ciemnogrodzian i brunatnych kato-narodowców typu Pol-Pot, nadające się do cytowania wprost do prokuratorskiego aktu oskarżenia, są ostatnio jedynie kosmetycznie przycinane. Rada do "dragunow": nie twórz postów zawierających wyłącznie przedruk z innych żródeł, bo to niezgodne z regulaminem. Takie posty admin często wycina, na pewno nie na chwałę bożą...a na życzenie czarnej, przewodniej siły.... Cenzura, brak wolności wyboru prowadzą do totalitaryzmu, dziś katolickiego.
|
|
Tak szczerze to zasmiecasz tylko forum tymi pierdolami. Wez najlepiej wkladaj je do jednego tematu i wydaje mi sie ze bedzie spoko.
|
|
W Moskwie to nie, ale na Kresach Wschodnich przed II Wojną " "niedobrzy" polscy katolicy" rżnęli starocerkiewnych, podobnie zresztą jak gromili, palili Żydów..... Strzeliłeś sobie w stopę....boli kato-pajacu? Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła.
|
|
ten KMPlayer to rzeczywiscie dobry pomysl. Wsyzstkie filmy chodza bez zarzutu!! Dzieki za pomoc :D
|
|
boli kato-pajacu?[/] Chyba ciebie coś zabolało skoro się tak słownie zagotowałeś. Pisz dalej te swoje śmieszne wywody, przynajmniej jest się z kogo pośmiać.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tylko odpłaciłem wg katolickiej reguły: "ząb za ząb oko za oko". Jesteś "kato-pajacem" skoro zarzucasz komuś kłamstwo podając przykład obalający twoją tezę. Poczytaj: Prześladowania religijne prawosławnych w II RP [1] Autor tekstu: Paweł Borecki Akcja burzenia prawosławnych cerkwi na południowym Podlasiu i Chełmszczyźnie wiosną i latem 1938 roku stanowi jedną z najciemniejszych kart w dziejach II Rzeczypospolitej, pomimo tego jest wciąż praktycznie nieznaną opinii publicznej. Ta bezprawna praktyka nie była wydarzeniem incydentalnym. Wyrastała w filozofii polityki wyznaniowej okresu międzywojennego, ściśle powiązanej z polityką narodowościową. Stanowiła konsekwencję konfesyjnego charakteru państwa polskiego w latach 1918-1939 oraz stereotypów prowadzących do utożsamienia religii z narodowością. Znalazła przy tym podatny grunt w konfrontacyjnej postawie Kościoła katolickiego wobec Prawosławia. itd., itp.,........ Trudno wydobyć kogoś z ciemnogrodu...
|
|
do wszystkich zainteresowanych, sekcja boksu informuje,ze treningi beda odbywac sie w szkole nr.5 w poniedziałki o godz.17 i srody o godz.19.pierwszy trening 6 pazdziernika!!!zapraszamy !!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kto robi podkłady muzyczne dla zespołów?
|
|
Szukam osoby co robi podkłady muzyczne dla zespołów jakieś namiary.
|
|
paplik: ale kogo to k... interesuje? weź idź na jakieś forum antyklerykałów i tam się produkuj, bo tutaj najzwyczajniej rzygać się chce przez te twoje wypociny... naprawdę udaj się do jakiegoś psychiatry i może znajdź sobie jakieś zajęcie, bo mam wrażenie, że usilnie próbujesz nawrócić całe forum przeciw wierze katolickiej i spędzasz na pisaniu tych bzdur sporoo czasu... gówno cię obchodzi kto w co wierzy i do kogo się modli... jeden wierzy w Trójcę Świętą, drugi w Allaha, a trzeci w pieniądz, ale co cię to interesuje psia końcówo???
|
|
Witam! Mam pytanie: czy mam prawo wymienić wczoraj kupione buty na inne i ewentulanie dopłacić? Bo niestety sprzedawczyni w sklepie powiedziała że nie może tego zrobić ponieważ to jest nabite w komputerze i później wyjdzie brak. Może tylko wymienić na inny rozmiar. Kiedyś słyszałam że nieużywany towar można zwrócić w ciągu (chyba 7 dni) więc dlaczego nie mogę go choćby wymienić?
|
|
no niestety byłam w sklepie i nic się nie da zrobić... stracona kasa a buty pójdą w kąt ...
|
|
Dzisiaj widzialem plakat, klubu " Tiger" , tylko niezdazylem zobaczyc od kiedy sie zaczyna :P wie ktos moze??
|
|
lol, zajebisty temat... "A co ma szkoła do zaoferowania? Kalendarzyk promowany przez księdza, katechetę lub zakonnicę, którzy o posiadaniu rodziny czy prowadzeniu domu mają mniej niż mgliste pojęcie." to chyba szkoła się pozmieniała strasznie, bo jak ja się uczyłem, to kalendarzyka uczyli na biologii, a na religii mówili, że to grzech i w ogóle ani słowa nie było o żadnym kalendarzyku.... ja myślę, że powinni w szkołach uczyć te małolatki, że najlepszy jest oral ROTFL ryzyko zajścia zerowe, a i dla faceta przyjemniejsze niż taką spiętą kłodę posuwać ;) i pamiętajcie: ![]() hehehe
|
|
Mam informację, że skatepark płynie i jest gdzieś pośrodku Atlantyku. Wystarczyło maila z pytaniem wysłać i odpowiedzieli. Doczekać się nie mogę......
|
|
Tu nie chodzi o zniechęcanie, bo nie miałem takiego zamiaru, tylko sam się dowiadywałem i wiem, jak jest, przejrzyj forum, całkiem niedawno zakładałem identyczny temat jak Twój
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |