wtorek, 15 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk popełnił przestępstwo? Złożono zawiadomienie

Napisała właśnie do mnie koleżanka z nie lada kłopotem, na początku wybuchnęłam śmiechem,ale dla niej to chyba nie jest zabawne. Chodzi oto, że gdy ona pisze, niezależnie czy z włączonym caps lockiem czy nie, literki tworzą "płotek", a mianowicie, raz wielkie litery raz małe, cytuję "cos mI SIE W KLAWIATURZE POPRZESTAWIALO, RAZ Mam Male litery raz duze (...) kurde ja tez i nie wiem NAWET KOGO Mozna zapytac"

Więc ja pytam Was, ktoś wie co koleżanka właczyła za funkcję? Myślę, że to ona, bo wcześniej myła klawiaturę. Może ja zamoczyła czy co??

Z góry dziekuję za poważne odpowiedzi :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk popełnił przestępstwo? Złożono zawiadomienie

na firefoksie nie działa

hehhe dobre

/Mnie intersuje taki mikrofon bardziej dla wokalistów.Lub taki studyjny.Jeśli ktoś ma odzywać się.

ja tam jadam Tortille 9,5 zł calkiem smaczna i najesc sie mozna niezle

________
Malachit

wlacz na explorerze

MOZE TEN AKURAT BEDZIE DOBRY

Do właścicieli/obsługi hattricka:
1. Zrobcie cos z ogrzewaniem. To pierwszy lokal w jakim bylem kiedykolwiek, w którym nie grzeje się. Bywam tam z raz w tygodniu i wysiedziec sie nie da, ludzie siedza w kurtkach, bo oszczedzacie na ogrzewaniu.
2. Ogarnijcie sie troche i zmiencie troche polityke do swoich klientow, bo ich odstraszycie. Zeby to w lokalu nie mogly przebywac osoby 17-letnie.. Nie chodzi o mnie (mam 20lat), ale jak ostatnio chciala wejsc kolezanka na 30min poczekac ze mna na kolege, to oczywiscie jakis 'wazniak' wyprosil ja, bo nie jest pelnoletnia. Przeciez siedzenie w pubie to nie zbrodnia, proscie o dowody jak ktos kupuje piwo, a nie jak wchodzi...

Kaspersky!!!!

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

mam pytanie.Jestem na 1wszym roku pedagogiki,jak sie tam odbywaja egzaminy?czy jest duzo wkuwania czy taki pic na wode?

Spy - na ogrzewaniu nie oszczędzamy,to są inne sprawy, nie z naszej winy jest tak,jak jest, ale już niedługo to się zmieni, a jeżeli chodzi o Twoją koleżankę i inne osoby w Jej wieku,to na drzwiach wejściowych na dole jak i na górze, napisane jest "wstęp od 18 lat". Osoby wypraszane, które jeszcze nie ukończyły tej magicznej liczby,same są sobie winne, a najśmieszniejsze jest to, że teraz są oburzone, a za kilka lat to zrozumieją.

Zapraszamy we czwartek na mecz pucharu UEFA -
Lech Poznań- Deportivo La Coruna.

Moj adres fredziomajster@wp.pl Marzenko będę ci strasznie wdzięczny <wielki buziak w policzek> :)

Czy wiecie gdzie jest w Łomży salon percingu? Czy w ogóle taki istnieje?:)

analfabeci

zapomnieliście o Czeczenach - są ciekawe tematy

Jakość do dópy, co jest wyrazem tejże, choć trudno spodziewać się czegokolwiek innego. Ci, którzy powinni się tu wypowiadać, trzymają mordę w kuble i - nie ma się co dziwić - zawsze będą udawać, że ich cokolwiek nieprzychylnego nie dotyczy.
Ajajaj - Polska to jest dziwny kraj...
A Łomża..... szkoden goden, dziura nad dziurami

Otwierają na początku stycznia,będzie bank,salon orange ,big star ,prawdopodobnie same markowe butiki

hmm jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj a ma być to nie liczyłbym na to

Ktoś się orientuje czy w adwencie coś się będzie działo w 9 tce? Słyszałem, że jakieś zmiany były. Trzeba będzie się pofatygować chyba.

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org