niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drugiej tury w Wałbrzychu nie będie wygrał kandydat PO

niestety ,nie podkulem konia i nie da rady,musze wyjazd przelozyc na niedziele:[[

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drugiej tury w Wałbrzychu nie będie wygrał kandydat PO

Polecam zespoł Akcent :)

Na jakiej podstawie tak sądzisz? Masz jakieś doświadczenia? A może trenowałeś KM przez kilka lat i doszedłeś do wniosku że jest "nieprzydatna"? Proszę, podziel się ze mną swoją wiedzą.

pytania oczywiscie mam do two ze strony policji, ale odpowiedzi mam do starych testow..
egzamin za 3 tygodnie

FIN Haponen :D

Witam ja jeżdze dużo i np. cena benzyny95 na śląsku 3zł 60gr

Takos

byłem tam i stwierdzam ,że więcej tam się nie wybiorę :) Kebab zimny! ogórki pokrojone bez namysłu ,cebula z resztą też. Sos to chyba zmieszali ketchup z majonezem, ale przynajmniej go nie żałowali bo jak niosłem to aż kapał. po za tym ceny nie są jakieś promocyjne ,a przynajmniej na otwarcie by mogli je zniżyć po to by klientów przyciągnąć.

To jest moje zdanie! może tylko nam (mi i znajomym) trafił się zimny,nie wiem i się nie dowiem bo więcej tam nie pójdę .

Figlarka, my się znamy?

Osoba, o której piszesz, dostała w związku z tą sprawą wyrok z 3 paragrafów Kodeksu Karnego.

Pozdrawiam

Witam odradzam wszystkim wenecje obsługa do kitu sala jest naprawdę mała co wam będę mówił do kitu.

Nie wiecie może jak to jest z tymi ostatkami w tym roku w 7 Kier ? .. i czy by wpuścili poniżej 18 lat... np 17 ... no i co myślicie o tym klubie :] czekam na odp pzdr

pfff ;/ wee ;/ jaki swiety dorosly sie znalazl ;/ . jesli Ci to nie pasuje albo nie interesuje to wogole tu nie zagladaj i sie nie wypowiadaj

Czytam i oczom nie wierzę , znów Pan Prezydent napisał kilka słów do Pani redaktor ze współczesnej www.lomza.pl . W Łomzy raczej trzeba uważać co się pisze i na kogo - to prawie jak na Białorusi.

Czy ktos może jednak stanąć w obronie mediów , ludzie proszę was , niech przyjedzie TVN24 i zrobi materiał jak to media lokalne są zagrożone. Help

Yam cafe chyba coś możliwego

w wygodzie jest bardzo dobre i tanie paliwo,ponizej 4 zl schodzi cena

PG1 :)) a katolika odradzam chyba że do zakonu na prawde ma iść ta twoja córka/syn?

"najlepsze" gimnazjum jest to, które dostanie najwięcej pieniędzy od miasta. W tym rankingu wg. projektu budżetu na 2009 rok bije o głowę pozostałe gimnazja - gimnazjum nr 6 i I LO. Sądząc po kalendarzu wyborczym najlepsze gimnazjum w 2010 roku będzie gimnazjum nr 6. A w 2011 roku po wyborach samorządowych już najlepszym gimnazjum w Łomży będzie gimnazjum nr 6. A dlaczego? Bo nowym dyrektorem zostanie no kto? Nie zgadniecie.

Jarek

bo tylko przez cierpienie może się dobro odrodzić. Po prostu tego co się na świecie dzieje nie da się już naprawić choćbyśmy się nie wiem jak starali. Inaczej mowiąc nasiskamy reset i startujemy od nowa.

Jarek

Zapachniało mi biblijną apokalipsą ;P Chociaż po części się zgadzam z założycielką tematu ;) Aczkolwiek to nie świat jest zły, tylko ludzie stali się zwierzętami ;) Mimo rozwoju technologicznego i naukowego współczesny człowiek swych zachowaniem i myśleniem wraca do czasów kamienia łupanego ;) Pozdrawiam ;)

napoczątek coś małego potem jak będę widział że jest dużo chętnych to coś większego.

lepiej korzystaj z dermatologa za sklepem polo nie ma kolejek na kase chorych a on powie co dalej

sklad budowlany

chcialam wiedziec moze nowe miejsca pracy beda

Nawiązując do tematu tylko ktoś kto tam pracował wie jak jest.Ja pracowałam tam,a kto jeszcze nie to powinien tą firme omijać wielkim łukiem.Ta cała pani kierownik-Maryśka to zadufana w sobie stara panna która doskonale wiedziała jak kogoś poniżyć albo zmieszać z błotem.Ci co odważyli jej się postawić już dawno nie pracują ,wykańczała psychicznie i czekała aż ten ktoś złoży wypowiedzenie.Prawdą jest też to że miała i ma swoich przydupasów.I od tych największych zaczynała przydzielając urlopy.Jest zepsuta,zgorzkniała,pozbawiona jakichkolwiek odruchów ludzkich,dlatego pozostaje jej współczuć gdy będzie stara i samotna.Ale tym właśnie zachowaniem pracuje sobie na przyszłość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org