czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nereszcie w kościele weselej

podejrzewam że to ty pracujesz tam a nie kumpela.ktoś kto nie pracuje tak by nie pisał znając tylko tą prace z opowieści.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nereszcie w kościele weselej

mój mąż masarzem jest, i mówi że to się zdarza z tym papierem toaletowych w parówkach, w Zambrowie tak było napewno. Skoro się w jednej napewno tak zdarzyło, to nie wierzę że to była jedyna masarnia...

Jak tak jesteście zorientowani i w temacie dlaczego nie wspominacie o lepszych numerach niż (nieszkodliwy) papier które są robione z wędlinami soja zamiast mięsa lub tłuszcz / każda wędlina jest robiona wg NORMY// ZAKŁADOWEJ CZY PN !!!! // która przewiduje zawartość każdego ze składników, a że się często "myli" ich ilość podczas procesu produkcyjnego to inna sprawa , potem wkładając kiełbasę do garnka można jej nie odnaleźć ;-) ewentualnie zamiast szynki po 3 dniach mamy flak ponieważ woda gdzieś znikła ;-))))

A parówki to super temat na prace dr.

Ja proponuję by wyznaczyć godzinę zbiórki i ile aut się zjedzie wtedy ruszyć na cpn a miejsce zbiórki wolałbym inne przyh chińczyku mało miejsca,jeśli ktoś wpadnie na pomysł i przyjedzie tirem? :)

Treść jest ukryta

a może ktos wie gdzie i do kogo iść z problemem piersi są to toriele wcześniej chodziłam do pilawy ale jej już w łomży nie ma polećcie kogoś dobrego bo w styczniu mam kontrol

To i ja się podepnę pod temat,a mianowicie literatura na temat wdrażanie norm ISO 9001, 14001, 22000 i HACCP. Może ktoś coś posiada????

Biedronka

widziałam w Lidl-u:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org