poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaki powinien być prawdziwy polityk ?

Oglądaliście na tvn co w sklepach robią z wędlinami..? (nieświeżą wędlinę myją i smarują oliwą żeby się błyszczała i wyglądała na świeżą a nieświadomi ludzie to kupują..).Co otym myślicie?Mam nadzieję,że w Łomży tak nie jest..:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaki powinien być prawdziwy polityk ?

Firma ELNETIX. Mieści się na początku Czarnocina. Ceny od 30 zł w górę.

sonia jesteś głupsza niż ustawa przewiduję + bracia Kaczyńscy razem wzięci jak czegoś głupiego nie zmalują.Zastanów się co piszesz ? BO Fantazję masz większą niż kosmos ( wszechświat).Jak można dać do parówek papier tolaletowy

ten chwyt z papierem to komunistyczny numer. Ale w kapitaliżmie, kto to słyszał??

NA przykoszarowej sobie życzą w Amadeusie 500 zł odp pary pppf toć to ździerstwo w biały dzień ......... Ile alkoholu się wypije ..... ile się po bzyka ( łagodnie mówiąc hhe itd idt :D

róbmy swoje

ja polecam ziomków z Kolna... Zagrają każdy utwór jaki zechcesz i do tego rozbawią towarzystwo.
A oto mała próbka ich możliwości.

http://pl.youtube.com/watch?v=e0t4uDvGm98

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

hahah sonia dobre boki zrywać :D::D JA siedzę w żywieniu to nie pitol.Se wyobraź kobieto jak by taki przekręt by wyszedł na światło dzienne to by było ??

drogi lomzyniaku smiesznie juz sie zrobili bo dolączył do nas pajac z cyferkami 27 w nicku

Witam
Mam pytanie !wyłącznie dla zainteresowanych!..
Czy ktoś z was pisał prace lic na temat Bazy Noclegowej w powiecie łomżyńskim?
Interesuje mnie Literatura z jakiej korzystał bądz informacje.. cokolwiek :/

czy ktoś jest poinformowany co bedzie sie znajdowalo na hali tej żółtej co stawiaja na przeciwko jednostki wojskowej .sklepy czy zaklad a moze jakas fabryka

jesli chodzi tylko o te dwa paby to wole Harttrick. . .

juz nie gadajcie ze biedronka chyba oszaleli jeszcze im malo chca lomze zawojowac

a jeszcze nie zawojowali???

agyness heh otwieraja tam klub go-go szukasz pracy ? :D

Na dwornej sklep gdzie kiedys był "ewa&dora" , można tam wszystko kupić naraz, Sukienke, buty, poprawki ewentualne są w cenie :)

Słuchajcie ja mam lepszą propozycję!!!!!
Po co tak narzekać!
Może otworzycie własną firmę. Zainwestujecie w budynek, w sprzęt, w towar, za który trzeba zapłacic gotówką a sprzedacie na termin płatności, zainwestujecie w pracowników, wyślecie ich na szkolenia, dacie premię, zbliżają się święta to dacie może jakiś talonik, opłacicie podatki, ZUS-y, Vat. A ha i najważniejsze: pracownik ma pracować 8 godzin, nie przemęczać się, najlepiej pić tylko kawkę i herbatkę, oczywiście na konto szefa, który ma się przemile uśmiechać i nie być gburem.
Ciekawe ile wam z tego zostanie? I kiedy splajtujecie?
Po co narzekać ? Bierzcie się do roboty i zakładajcie własne firmy. Gwarantuję, że nie jeden z właścicieli tych niedobrych firm, z miłą chęcią sam sie u was zatrudni!

PS. Popieram poprzednie posty: Może byśmy utworzyli listę z nazwiskami pracowników, których lepiej nie zatrudniać. Ale, oczywiście, lepiej kogoś oczerniać, niż spojrzeć uczciwie w lustro.

brak bluetootha i slaby GPS i juz starczy zeby go nie kupowac. Ja bym kupil jakiegos noweg Walkmana SE.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org