Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto |
HE LATAJĄCE SAMOCHODY NIE TERAZ MOŻE ZA 100 LAT :P A TERAZ TO METRO. OverClock is my life
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto |
JA ŻEBYM MIAŁ COŚ TU ZMIENIC TO TERENU ŁOMŻY NIE STARCZY :p OverClock is my life
|
|
Jedna odpowiedz. Łomża to rzeczywiście "kurtularne" zadupie
|
|
Re: Kto - ja! |
Pewnie "zrobio" podziemne tunele do B-stoku :) Pozdrawiam DJAdam
|
|
...trzeba to koniecznie wyjasnic... ;P "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Jakie hipermarkety? Pewnie wyjdzie z tego większy warzywniak z przyległościami...
|
|
" (...)A miasto z tej zostawionej przy stołach kasy wybudowałoby i szpital psychiatryczny i lotnisko i przedszkole i coś tam jeszcze z Waszych bujnych marzeń :)))) " ...i willę z basenem dla prezydenta,pare nienajgorszych chawirek dla ludzi z rady miejskiej,kilka sklepów i biznesików dla osób z nimi wszystkimi skoligowanych poprzez więzy rodzinne i tzw. poplecznictwo, ...a i na prywatne konta naszych dygnitarzy i samorządowców również co nieco by skapnęło,nie zapominając także o tłumie księgowych,skarbników i innych ludzi pośredniczących w obrocie tymiż pieniędzmi,którzy jak przecież wszyscy dobrze wiemy nie uroniliby z tejże sumki nawet grosza :) ...no a z całej reszty,my,"zwyczajni obywatele",moglibyśmy sobie korzystać do woli! ...życie jest piękne! hehe _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ostatnio moi znajomi kupili mieszkanie na Niemcewicza, takie małe ciasne m4, dali 80 tys.
|
|
Mr.S nędzna podróbko, oglądaj się bacznie na ulicy, już wiemy, który to Ty.
|
|
Tak siedze i czytam i oczom nie wierzę... 80% postów na tym forum to totalna porażka. Może ja nie jestem alfą i omegą jesli o język polski chodzi ale podstawowe zasady ortografii przyswoiłem. Mam teraz pytanie do wszystkich zarejestrowanych tu DJ'ów... tych z nicka... czy tak cięzko jest napisać tekst w wordzie wcisnąc sprawdzanie pisowni i później przekleić ten sam lecz już poprawiony teks do forum?? Jak Was cztam to mi się wszystko przewraca i dostaję niestrawności, ostatnio nawet zamknąłem się w sobie i zacząłem jąkać... A może to ja jestem do tyłu i nie orientuję się w nowych zasadach ortografii, czyżby zlikwidowali końcówki "ą" i "ę"?? bo wszyscy coś budujo, oglądajo, sprawdzajo... nie wspomnę o tym ze pujdo... horror... A i jeszcze jedno na jęz. polskim w szkole też tak piszecie?? Z ortograficznym pozdrowieniem c3po... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |