Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3 sposoby USA na obalenie ,,Dyktatury,, |
ŻALEŻY gdzie ma konto odbiorca i w tym banku będzie najszybciej bo od ręki . DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3 sposoby USA na obalenie ,,Dyktatury,, |
Witam, mam pytanie. Czy ma ktoś jakieś potwierdzenie, że / czy wogóle w hempszopie kupując ciuchy dostaje sie 50% zniżki z świadectwem wyróżnienia z szkoły? Masz napisać coś głupiego to sobie odpuść! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
gościu jak gościu ale ja bym poprosił grzecznie o paragony jakie "wystawiają" za zakupione piwko itp. ...
|
|
W odległości kilku metrów od jej balkonu stoi teraz wysokie ogrodzenie. Tuż za nim ponad dwukrotnie większy budynek, który wchodzi częściowo na jej ogródek. Zgodę na jego budowę wydała Spółdzielnia Mieszkaniowa "Perspektywa”. - Mam ogromny żal do prezesa Zbigniewa Lipskiego i kierownictwa, że nikt nie pofatygował się, by wyjaśnić mi, jak to ma wyglądać. Nie powiedzieli mi, że będzie to tak wielkie. Teraz to nawet przez okno nie ma po co wyglądać. - rozkłada ręce Pani Krystyna. - Co z moją prywatnością? Teraz latem nie będę mogła nawet w spokoju wypocząć w zieleni. Jest emerytką i wdową, ma za sobą 36 lat pracy w szkolnictwie. Odkąd obie dorosłe córki wyprowadziły się do stolicy, w mieszkaniu na co dzień przebywa sama. Pocieszeniem był ogródek, który pieczołowicie pielęgnowała. Większość drzewek i krzewów wycięto. - To podłość - kwituje krótko. - Niszczyć przyrodę, podczas gdy wokoło jest tyle pustych placów. W dodatku latem okna się otworzyć nie dało przez tę drewnianą latrynę dla robotników. Załatwiają się w dziurę w ziemi i podczas upałów smród niósł się do domu - opowiada pani Krystyna. Mieszkanie ma ponad 70 mkw. Odkąd została sama, nosiła się z zamiarem jego sprzedania. Teraz uważa, że straci. Bo kto zechce kupić mieszkanie z takim widokiem za oknem? Z władzami spółdzielni rozmawialiśmy w piątek. Obiecano nam odpowiedzi na nasze pytania udzielić faksem. Do momentu zamknięcia numeru nie doczekaliśmy się wyjaśnień. Do sprawy wrócimy. Następna "sprzedaż" pana Prezesa
|
|
Czy jedzie ktoś moze w sobote między 00.00 a 02.00 do warszawy na okęcie i za ile mozna sie z nim zabrać ???
|
|
ceny takie jak na www.hempszop.pl wybór ciuchów jest większy niż na internecie:d
|
|
Do mazart. kiedy miałeś MS? bo ja miałam 22 pażdziernika i do tej pory nie ma moich wyników. a ile ty czekałaś? ja tez zdawałam w Katowicach. to mój nr gg. 10644473 odp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |