wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żakowski zapytaniem do Andrzeja Czumy o jego samopoczucie?

no kursorem pojeździjcie po niej :-D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żakowski zapytaniem do Andrzeja Czumy o jego samopoczucie?

heheh fajny przypadek bo dzis mialem kuriera ktory dowozil sprzet grajacy, nie wiem moze ten pan z DHL czyta forum to sam powie, wszedl i byl w szoku ze nie czuc papierosow, zapytal mnie czy w lokalu jest zakaz palenia, oczywiscie nie ma go. Wpiatki i soboty kiedy jest naprawde tloczno nie da rady tego wyciagnac i taka jest prawda, dym papierosowy to przeklenstwo, jest 7 wentylatorow i moze nie jest jakosciemno ale rewelacji nie ma, nie ma co sie oszukiwac, tez nie spotkalem sie z lokalem w ktorym bylo by naprawde swietnie. Tommeknet, zapraszam, sprawdzisz i sam ocenisz, ja przeciez nie jestem obiektywny :/ Widze ze klienci wracaja, to znaczy ze im sie chyba podoba i nie jest to tylko mlodziez w wieku 20-25lat :)

Re: Żakowski zapytaniem do Andrzeja Czumy o jego samopoczucie?

niiech idzie piechota za 50 dych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org