sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
II tura wyborow prezydenckich

MrS jak w tym mieście mają odbywać się koncerty cenionych zespołów jak większość słucha tylko i wyłącznie HIP HOP i nic więcej, no zapomniałem jeszcze o umpapie na zabawach hehe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: II tura wyborow prezydenckich

właśnie wrócilem z Metra i było zaj******* fajnie
pozdro dla tych którzy byli !!! ledwo zipie hehe

ktos z wasz dobrzy ludzie moze sie orientuje co siem dzieje na naszym dforcu pkp?a raczej na torach?wytli drzewa, skosili trafe, jeszcze grodzic zamierzajo bo jusz pachołki w ziemie wetkli!....znofu jakis super potrzebny hiperGRandMarkiet?

=Lablaja= kiedy to zauważyłaś ??? Bo jak ostatnio chodziłem na ryneczku to nic nie widzałem.Ja nic nie wiem,napewno zaczynajo budować grandmarket.To jest sprawa dla dedektywa Bartez-a on sie zajmuje takimi sprawami!!!to jak bedzie to trzeba go tu ściagnac.Ja nie pujde zaoczyc co tam robio bo mam daleko a Bartez napewno mam blisko ale i tak go to ciekawi to pujdzie!!Pozdrawiam

mówią że ŁOMŻA to male miasto no nie takie małe jak tu wszystko sie buduje nastepny hiper market. Ciekawe co z tym hipermarketem na górce ?? jak na hipermarkety maja miejsce to czemu tu niemoze być tego lotniska ??
nawet po zaterenami ŁOMŻY można by było zrobić na tych polach jak sie jedzie na ostrołęke tam mozna zrobić te male lotnisko dla lotni :P
TERAZ NA WSZYSTKO SA PIENIĄDZE A NAJWIĘCEJ KASY JEST NA PIERDOŁY !!
POZDRO ALL

edy

ODAJE GŁOS NA MRS ON JEST TU NAJLEPSZY
NAJLEPJEJ SIE WYPOWIADA.
POZDRO MRS

TERAZ WSZYSTKO SIE BUDUJE W TEJ ŁOMŻY JAKĄ DACJE JESZCZE PROPOZYCIE CO TU MOŻNA JESZCZE WYBUDOWAĆ??

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

od groma tego w ŁOMŻY u nas w ŁOMŻY nie ma milionerow na takje cacka :P

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Lotnisko juz było,Hipermarkiet był moze Pałac Kultury,Wieże Marjacko albo Biały Dom.Ale tak na serio to mozna wybudować duży osrodek gospodarstw rolnych i duze pola kukurydzy i wszedzie by chodziły krowy i swinki.albo mozna było zrobic elektrownie np.to Co wiatraki albo atomowo elektrownie.jeszcze kopalnie (wegla,torfu,żwiru albo ropy) duże bloki albo wszedzie jedno rodzine domki.w jedej czesci miasta osiedle dmków a z drugiej strony te kopalnie,elektrownie,fabryki,lotniska i Fabrka Mercedesa albo BMW zeby była w Łomzy i jeszcze duży tor wyscigowy zeby mozna było robic wyscigi F1 albo szybki aut i jeszcze dużo strzelnice zeby mozna było szkolic terorystów albo nasze kochane wojsko i obok Duzo baze wojskowo,wojsk USA bo to potega i dużo klubów i TELEWIZJE np.TVN albo POLSAT,Multikino,Teatr Narodowy i coło Łomże ogrodzic tako groblo jak twierdza i by tylko nas wpuszczali i Vipów i no Lotnisko Na srodku ! Takie mi sie maży miasto Łomża pełnej potegi i siły Wiekszy niz New York.To jest Plan.

---
PGG

?????????????????????????????????? Daj Bozia zdrowie.... Pop******ilo was?? A ja głosuje na siebie! Ja tu jestem najlepszy!!

Kto nie był niech żałuje!

witam detektyw sorrki za pomyłki.I co wogule robio tam cos czy nie ??

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

ehhhh i jeszcze wymysl se latajace samochody Ludzie troche bardziej realnie :D

Gilbert K. Chesterton

Pewnie lotnisko dla BARTEZA budują :)

sura zniżając sie do Twojego pozimu napisze. Cie chyba popi...iło ja tu jestem najlepszy Ty je... ch.. . A zaraz po mnie ZBYCH ;)

chłopaki o gustach sie nie dyskutuje ;)

Sz.P AMiku.Z twojej wypowiedzi łatwo można wyczytać,iż chodzi ci nietyle o polepszenie sytuacji młodzieży "sterczącej pod klatkami swoich bloków",co pozbycie się ich stamtąd raz na zawsze,ku twojej i ludzi tobie podobnych uciesze.Jako,że zdążyłem się już zaznajomić z niektórymi Twoimi postami,śmiem twierdzić,iż miałeś nieodpartą ochotę dopisać jeszcze do tegoż stwierdzenia: " (...) ...i słuchającej tego głupiego hip hopu" (to tylko tak na marginesie).Teraz ja zapytuję: A kto powiedział,że oni się tak naprawdę nudzą?Czy Ty,drogi AMiku zapytałeś choć jednego z tych chłopaków,czy się nudzi,że tak "stoi pod klatką"?Kto powiedział,że koniecznie trzeba im jakoś zreorganizować wolny czas,ponieważ "sterczenie pod klatkami swoich bloków",to oznaka nudy,braku zajęcia i żeby nie powiedzieć "coś złego".Ja sam jestem akurat przedstawicielem młodzieży(może już tej nieco starszej) i również bardzo często,jak to ująłeś "sterczę pod blokiem" razem ze swoimi kolegami.Ale wcale nie dlatego,że się nudzę czy też "kosmate myśli" mi po głowie chodzą.To jest po prostu jedyne miejsce,w którym mogę się z nimi spotkać,porozmawiać,powspominać,poplanować...etc.A to dlatego,że prawie każdy z nas pracuje,uczy się,bądz w inny sposób jest pochłonięty swoim życiem i swoimi sprawami do tego stopnia,iż widywać się nam razem jest już w tej chwili dane jedynie przed blokiem na ławce,pod klatką...
Ja rozumiem,że nie wszyscy ci o których w tym temacie mowa to ludzie którzy podobnie jak "moja ekipa" pracują itd.Ale często nie jest to wina ich samych.Ten odsetek,powszechnie z pogardą zwany marginesem,to swoisty "proces nowotworowy" przemian jakie zaszły w ostatnim czasie w naszym społeczeństwie.Transformacja ustrojowa w Polsce towarzysząca upadkowi tzw. "komuny",wpłynęła w zasadniczy sposób na widzenie,rozumienie i rozwiązywanie podstawowych problemów społecznych.Przemiany ustrojowe obnażyły niemoc dotychczasowego systemu opieki w naszym państwie,który okazał się niezdolny do skutecznego diagnozowania i eliminowania bądz rozwiązywania takich problemów jak: bieda,nędza,bezdomność,bezrobocie czy też trudne położenie życiowe różnych grup ludzi szczególnej troski.Nikt się tak na dobrą sprawę tym nie zajął wtedy, i nikt się tym tak na poważnie nie zajmuje i dziś(może poza nielicznymi jednostkami czy fundacjami).Świat poszedł naprzód,ale ten "ogon" ciągnie się za nami do tej pory. I tak naprawde nie da się tego zmienić,bo to zróżnicowanie społeczne przejawiające się w takich właśnie skrajnościach jak bogactwo-nędza, praca-bezrobocie (siedzący w domu grzeczny obywatel-stojący przed klatką schodową młodzieniec z odmiennym spojrzeniem na świat :) )to jeden z "walorów" ustroju w jakim przyszło nam obecnie żyć,a jaki sam sobie świadomie wybraliśmy.Zrzucanie winy na polityków,choć w sumie uzasadnione,rozmija się jednakże z sensem.W końcu sami ich wybraliśmy.Nawet jeśli ktoś w akcie obrony stwierdzi,że "na wybory nie chodził" to tylko potwierdza tym samym,że nie zrobił nic w kierunku polepszenia sytuacji.Z resztą....O ile łatwiej jest przecież zmusić młodego człowieka do niewolniczej pracy za godne pogardy pieniądze,stwierdzając,po spotkaniu się z niechęcią z jego strony ,że jest nijaki...,że jest łajnem!,niż wyciągnąć w jego kierunku pomocną dłoń,żeby jego "dorabianie sie" nie było tak ciężkie i upokarzające.Boże Święty! ...Czy Ty to słyszałeś?? ...Młodzież jest łajnem! Jakimż GŁUPOLEM trzeba być ,żeby powiedzieć coś takiego.Brawo!!!.To ich na pewno zmotywuje do lepszego życia,do wartościowej samooceny i podniesie ich morale w kontekście wkraczania w dorosły świat.*****!...żygać mi się chciało jak to czytałem!Oni nie są nijacy tylko ty po prostu masz ich w dupie razem z ich życiem i problemami,które są dla ciebie niczym innym jak tylko pożywką,na której wyrastają chore teorie,debilu.
Heh! Zauważyłem również,że nikt na tym forum nie wpadł na pomysł,że taka a nie inna postawa niektórych młodych ludzi,pomijając wszystko to,co napisałem powyżej,płynie po prostu z ich świadomego wyboru.Może im jest z tym całkiem dobrze,i nie potrzebują żadnej,nawet najmniejszej ingerencji w swoje życie tak zwanych "polepszaczy bytu","wzorowych obywateli",którym wydaje się,iż w kontekście życia społecznego osiągneli wrecz nirvanę.Tak czy inaczej,konkludując należałoby stwierdzić,że młodzież zawsze była przez przedstawicieli starszych pokoleń postrzegana jako "zepsuta do szpiku kości", czy też "leniwa do granic"i to bez względu na to czy mówimy o czasie terazniejszym czy o epokach minionych.Ale młodzieży nie da się ujarzmić i podporządkować sobie jak domowy drób.Młodzież zawsze będzię szła pod prąd,zawsze będzie przejawiać bunt przeciwko zastanej rzeczywistści,zawsze będzie zróżnicowana jak zróznicowany jest cały swiat i zawsze będzie rozumowała własnym,przez dorosłych niepojętym tak do końca systemem wartości.A najgorzej jest wziąść ich wszystkich pod "wspólną kreskę" ...No i wyobrazcie sobie taką sytuacje: jedzie autobus wypełniony ludzmi,z czego większość to młodzież.Młodzi pracownicy,młodzi uczniowie,młodzi studenci,młodzi bezrobotni,młodzi "różni"... i nagle tylko jeden z nich głośno spluwa na podłogę.Co w takiej sytuacji powie jakaś "babcia" siedząca nieopodal? Zapewne: "...eeech ta dzisiejsza młodzież! same chuligany ,nic więcej!"

[Nie potrafisz czegoś zwalczyć to się do tego przyzwyczaj!]

P.S. ...tak na marginesie. Wiesz co Zbychu...? Jak przeczytałem tą twoją zajawkę z recytowaniem poezji na klatce schodowej i wierszyków własnej produkcji to myślałem ,że mnie ze śmiechu z butów wyjebie ...hehehe :)

Mozesz se gadać i tak zrobio w Czerwonym Borze i koniec!!

Gilbert K. Chesterton

No to lux DJDesk, że się nie opryskałeś. Bo jak Cię tam zobaczyłem, to bałem się, że coś będzie nie tak. Ufff.... Ale na szczęście z Ciebie to twardy gościu. Pozdrawiam. DJAdam.

DjDesk
Do szkoły analfabeto!!\

Dj.Desk co zrobio w Czerwonym Borze ??

Już tu kogoś chyba ze wszystkim powaliło

Łomża sama w sobie jest już całkiem wesołym miasteczkiem,a zwłaszcza w chwili gdy głos na forum zabierają Dj'e: DesK i NaPrl hehe
...może wybudujmy im pomnik? ...heh

A ja myślę ,że jednak raczej wszyscy jesteście poniekąd w błędzie...

...a ja gotów jestem stwierdzić,że Mad_Blunted_Jazz wyczerpał już ten temat w zupełności ...hehehe
Pozdro koleś

ja byłem tam dzisiaj rano całkiem nieźle Maszyna zjadła 8zł i musiałem sam latac wokół fury :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org