wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytanie do rudego, polskojezycznych mediów, układu politycznego

DaroPL nie każdy ma możliwość pojechania do Białegostoku, a Ciebie nikt nie zmusza do korzystania z lodowiska w Łomży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytanie do rudego, polskojezycznych mediów, układu politycznego

Wszystko zalezy od Echo Investment(firma która planuje wybudować u nas galerię Venede) (jak narazie na to sie zapowiada..)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Witam. Gdzie zrobic przelew zeby jak najszybciej wplynal na konto odbiorcy. Ktos wie na poczcie polskiej ile to trwa?

Wybierają radni.

Akurat poczte omijaj z daleka, przelew pocztą idzie ok. 3-4 dni i kasują 2.5zł, a w banku zapłacisz jakieś 3.5zł lub 5zł i masz praktycznie od ręki lub na drugi dzień z rana

Na poczcie dwa lata.

A tak na serio to jak ostatnio hajs wysyłałem na konto przez pocztę to na drugi dzień były.

malują napewno tylko nie pamiętam kto, spróbuj zadzwonić do liceum plastycznego to tam się coś dowiesz.

"Bloom" bardzo dobrze zrobiłeś.
Ja miałam dwie podobne sytuacje. Pierwsza to gdy przyjechałam na zdjęcie gipsu sama,(dawno temu-miałam z 13lat,a dojazdy były nie łatwe)nie dość ze pierwszego dnia nie zostałam wogóle przyjęta z niewyjaśnionych przyczyn,drugiego dnia tez nikt nie mógł mnie przyjąć bo lekarz sie spóźniał (cały dzień) to trzeciego dnia weszłam w końcu ale musiałam najpierw 3 godziny czekać ponieważ lekarze mieli tzw.przerwę na kawę! Trzy godzinną!! niech mi ktoś zaoferuję taką pracę w której będę miała 3 godziny przerwy!albo wogóle się w pracy nie zjawię bez żadnych konsekwencji>

A druga to taka że dostałam butelką szklaną pod oko, oczywiście pojechałam na pogotowie z kolegą (wiadomo z okiem nie przelewki) przedstawiłam sytuacje a pielęgniarka kazała mi usiąść i poczekać, więc czekałam i czekałam. Zaczęła lecieć mi krew,poprosiłam pielęgniarkę czy nie mogła by mi dać jakiegoś papieru, chusteczki, wacika czegokolwiek żebym mogła się wytrzeć, a leciało dość sporo. Na to przesympatyczna Pani PIELĘGNIARKA wstaje, podchodzi do okna i wskazuje palcem i mówi: "widzi pani tamten kiosk? to niech pani sobie idzie i kupi!" Szok żeby tak powiedzieć do pacjenta! Następnie zaczęto mnie wysyłać od jednego lekarza do drugiego na pierwsze piętro,drugie i tak w kółko. Okazało się że pani Okulistka nie ma ochoty mnie przyjąć. Ustałam jak wryta,spytałam się jej dlaczego nie chce mnie przyjąć?na to ona: jesteś nie poważna ze wogóle tu o tej godzinie przychodzisz! a była godz 20,00 a zresztą jakie to ma znaczenie która jest godzina? nie powiedziałam tej pani ani jednego przykrego słowa a ona do mnie bardzo dużo,stwierdziła że przychodząc do okulisty z takim problemem jestem głupia. I jak tu się nie zdenerwować i nie mieć złego zdania o lekarzach???.... poza tym jeśli ja jestem kulturalna to i wymagam kultury. Niestety niektórzy ludzie wogole jej nie maja.Jeśli ja odnoszę się na per.:Pani,to oczekuję tego samego.I jakim prawem wyzywa mnie od głupków?..a podobno lekarze to naród inteligentny...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Dobromil a będąc w hempszope zauważyłeś czy ceny są podobne do tych co są na internecie. i jaki jest wybór ciuchów?

bar barem, ale z goscia debil jest

Ja mam konto w Dominet Banku. Jestem bardzo zadowolona!!!!!
nigdy nie stałam w kolejkach zawsze szybko i sprawnie.

Takos

hehe chyba seicento w gazie za 50zeta:P to jest usługa i moim zdaniem cena za 0-2 w nocy jest bardzo przyzwoita

Co do jedzenia to się nie zgodzę, bo jest naprawdę dobre. Ale o gustach się nie dyskutuje.

Najwyższy stopień kultury:). Voila Anu$ka popisałaś się przed milionami odwiedzających. Szczyt kultury;) jeszcze raz;) chamstwo, grubiaństwo i głupota.

Ps. widać, że masz 14 lat ;-)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

W kazdym lokalu w lomzy mozna palic i nawet jak siedzisz w miejscach gdzie jest zakaz palenia to i tak ubranie badz skora przesiaknie dymem papierosowym albo innym ;-) moim zdaniem troche za duzo wymagacie, jesli nie chcecie smierdziec to albo siedzcie w domu albo otworzcie lokal gdzie jest calkowity zakaz palenia ciekawe ilu chetnych byscie mieli. W niektorych krajach zachodniej europy ustawowo wprowadzili zakaz palenia w lokalach i maja problem z glowy tam to palacze sie dostowuja do niepalacych a w polsce odwrotnie nie palacy sie dostosowuja do palaczy
P.S. sam jestem palaczem :-)

262

Siema
JA się dowiadywałem bo przy okazji się dowiadywałem bo jechałem samochodem i wyskoczyłem .W recepcji zaśpiewali 420 za parę a nocleg chyba 130 zł do 160 zł zależy od pokoju

Jak znacie cos fajnego to piszcie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org