Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie do rudego, polskojezycznych mediów, układu politycznego |
DaroPL nie każdy ma możliwość pojechania do Białegostoku, a Ciebie nikt nie zmusza do korzystania z lodowiska w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie do rudego, polskojezycznych mediów, układu politycznego |
Wszystko zalezy od Echo Investment(firma która planuje wybudować u nas galerię Venede) (jak narazie na to sie zapowiada..) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam. Gdzie zrobic przelew zeby jak najszybciej wplynal na konto odbiorcy. Ktos wie na poczcie polskiej ile to trwa?
|
|
Wybierają radni.
|
|
Akurat poczte omijaj z daleka, przelew pocztą idzie ok. 3-4 dni i kasują 2.5zł, a w banku zapłacisz jakieś 3.5zł lub 5zł i masz praktycznie od ręki lub na drugi dzień z rana
|
|
Na poczcie dwa lata. A tak na serio to jak ostatnio hajs wysyłałem na konto przez pocztę to na drugi dzień były.
|
|
malują napewno tylko nie pamiętam kto, spróbuj zadzwonić do liceum plastycznego to tam się coś dowiesz.
|
|
"Bloom" bardzo dobrze zrobiłeś. Ja miałam dwie podobne sytuacje. Pierwsza to gdy przyjechałam na zdjęcie gipsu sama,(dawno temu-miałam z 13lat,a dojazdy były nie łatwe)nie dość ze pierwszego dnia nie zostałam wogóle przyjęta z niewyjaśnionych przyczyn,drugiego dnia tez nikt nie mógł mnie przyjąć bo lekarz sie spóźniał (cały dzień) to trzeciego dnia weszłam w końcu ale musiałam najpierw 3 godziny czekać ponieważ lekarze mieli tzw.przerwę na kawę! Trzy godzinną!! niech mi ktoś zaoferuję taką pracę w której będę miała 3 godziny przerwy!albo wogóle się w pracy nie zjawię bez żadnych konsekwencji> A druga to taka że dostałam butelką szklaną pod oko, oczywiście pojechałam na pogotowie z kolegą (wiadomo z okiem nie przelewki) przedstawiłam sytuacje a pielęgniarka kazała mi usiąść i poczekać, więc czekałam i czekałam. Zaczęła lecieć mi krew,poprosiłam pielęgniarkę czy nie mogła by mi dać jakiegoś papieru, chusteczki, wacika czegokolwiek żebym mogła się wytrzeć, a leciało dość sporo. Na to przesympatyczna Pani PIELĘGNIARKA wstaje, podchodzi do okna i wskazuje palcem i mówi: "widzi pani tamten kiosk? to niech pani sobie idzie i kupi!" Szok żeby tak powiedzieć do pacjenta! Następnie zaczęto mnie wysyłać od jednego lekarza do drugiego na pierwsze piętro,drugie i tak w kółko. Okazało się że pani Okulistka nie ma ochoty mnie przyjąć. Ustałam jak wryta,spytałam się jej dlaczego nie chce mnie przyjąć?na to ona: jesteś nie poważna ze wogóle tu o tej godzinie przychodzisz! a była godz 20,00 a zresztą jakie to ma znaczenie która jest godzina? nie powiedziałam tej pani ani jednego przykrego słowa a ona do mnie bardzo dużo,stwierdziła że przychodząc do okulisty z takim problemem jestem głupia. I jak tu się nie zdenerwować i nie mieć złego zdania o lekarzach???.... poza tym jeśli ja jestem kulturalna to i wymagam kultury. Niestety niektórzy ludzie wogole jej nie maja.Jeśli ja odnoszę się na per.:Pani,to oczekuję tego samego.I jakim prawem wyzywa mnie od głupków?..a podobno lekarze to naród inteligentny... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dobromil a będąc w hempszope zauważyłeś czy ceny są podobne do tych co są na internecie. i jaki jest wybór ciuchów?
|
|
bar barem, ale z goscia debil jest ♥
|
|
Ja mam konto w Dominet Banku. Jestem bardzo zadowolona!!!!! nigdy nie stałam w kolejkach zawsze szybko i sprawnie. Takos
|
|
hehe chyba seicento w gazie za 50zeta:P to jest usługa i moim zdaniem cena za 0-2 w nocy jest bardzo przyzwoita
|
|
Co do jedzenia to się nie zgodzę, bo jest naprawdę dobre. Ale o gustach się nie dyskutuje.
|
|
Najwyższy stopień kultury:). Voila Anu$ka popisałaś się przed milionami odwiedzających. Szczyt kultury;) jeszcze raz;) chamstwo, grubiaństwo i głupota. Ps. widać, że masz 14 lat ;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W kazdym lokalu w lomzy mozna palic i nawet jak siedzisz w miejscach gdzie jest zakaz palenia to i tak ubranie badz skora przesiaknie dymem papierosowym albo innym ;-) moim zdaniem troche za duzo wymagacie, jesli nie chcecie smierdziec to albo siedzcie w domu albo otworzcie lokal gdzie jest calkowity zakaz palenia ciekawe ilu chetnych byscie mieli. W niektorych krajach zachodniej europy ustawowo wprowadzili zakaz palenia w lokalach i maja problem z glowy tam to palacze sie dostowuja do niepalacych a w polsce odwrotnie nie palacy sie dostosowuja do palaczy P.S. sam jestem palaczem :-)
|
|
262 Siema JA się dowiadywałem bo przy okazji się dowiadywałem bo jechałem samochodem i wyskoczyłem .W recepcji zaśpiewali 420 za parę a nocleg chyba 130 zł do 160 zł zależy od pokoju
|
|
Jak znacie cos fajnego to piszcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |