wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowe określenie w polityce?

Jeśli jesteś facetem, a tak wnioskuję po imieniu :), to w Łomży stylisty nie znajdziesz :) Niestety panuje tu jeszcze dyskryminacja mężczyzn. Może na nich po prostu nie da się zarobić... nie wiem.
Ale polecam Studio Fryzur "Bogumiła" na Zawadzkiej, jeśli to ten o którym myślę, bo nazwy nie znam (znalazłem w internecie po nazwie ulicy), bo są tam dwa naprzeciwko siebie na I piętrze, w tym jeden tylko dla kobiet, a to dranie! Pracuje tam małżeństwo. Właśnie się wybieram :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowe określenie w polityce?

Jeśli to konto jest twoje jak i komputer, co jest bardzo łatwo sprawdzić a ty powiedzmy tylko zapomniałeś hasła do poczty to potrzebna jest stacja dysków i maximum 15 min. by to hasło odzyskać.

... wszystko się może zdarzyć, wystarczy pomyśleć...

Polecam Jędrusiową Zagrodę w Piątnicy lub w salę w Budach Czarnockich, zwłaszcza latem :-) Super tam jest, i jedzenie smaczne.

Ewelina21lom; więc tak, to zależy od miejsca restauracji w jakiej chcesz, koszt to od 90 do 115 zł od osoby na rok 2008, a na przyszłe lata +/- 10-20%. Ja osobiście polecałabym Ci Fadom, Budy Czarnockie, Jędrusiową Zagrodę, Wenecję lub Amadeus ---> chociaż tą ostatnią ze względu na wystrój :-) Ale decyzja należy do Ciebie, i jak chcesz na wakację 2009 to sale już na 100% są zajęte, bo w czerwcu mało gdzie były wolne...

Zapomnialem swojego hasła do o2.pl . Spytac sie nie mozna a wy juz kodeks karny , to moje haslo a niczyje wiecej.

Po 40-stce nie czas na boks. Faktem jest, że Gołota dostarczył nam wiele sportowych uniesień. Po zwycięstwie nad Danellem Nicholsonem i formalnymi porażkami (choć medialnie zwyciężył) z Riddrickiem Bowe Andrzej Gołota wszedł na piedestał i trzeba było wtedy zadbać o finanse. Teraz i wiek nie ten i zdrowie nie to. Szkoda, że nie pracował równolegle z psychologiem jak z trenerami. Może nie byłoby problemów ucieczki z ringu z Tysonem, czy nokautu technicznego z Grantem.

do anu$ka a może tak by pani napisała dokładniej

jak wyżej

w garażu

dziś widziałem bezdomnego ładnego piesa haski, przyjazny i pocieszny jest, jak go spotkasz możesz se go wziąć :D

Czarny Kot <- tu Cię okradną

Na warsztacie samochodowym w CKPiU na przykoszarowej za Mechanikiem :D

na tym pointS czy jakoś tak na przeciw BP średnio się czeka 1.5 godziny wczoraj byłem ;/ 38 z każdym dniem coraz większe kolejki ;D więc się spiesz

Z wyważeniem płaciłam 40 zł za zmianę opon, tam gdzie zajazd Ry$, umówiłam się na 14stą, ale kolejka była, bo różne naprawy, etc, ale na 16stą miałam już samochodzik, ale teraz mogą być kolejki :-/

Poszukaj dobrej hodowli.

Wlasciciel amnezji sie powiesil na rurze w kiblu bo nie ma juz z czego placic za czynsz makaronowi:)))))

a jest jakaś szansa żebyś przesłała mi twoje jakieś notatki dotyczące testu wiedzy?

a jak opracowywałaś odpowiedzi do nich? masz jakaś stronkę z odpowiedziami czy coś?:P mój adres to mucha_15@o2.pl

Treść jest ukryta

mu chodziło o jego starego a nie dobrego znajomego widze ze ktos nie umie sobie radzic w życiu i sie żali jak to jego (dobry stary) dostał robote w browarze po udanym sfałszowaniu CV jeżeli juz tak mówisz ze strasznie fałszują to sam tez to zrób to dostaniesz tą prace a moze nawet ciebie na rabaty przyjmą a póki co moze z takim CV jak twoje nie ma co sie porywac na tak ambitne zawody jak pracownik browaru albo juz słynny i dobrze nam znany "rabatnik" hehe pozdro i życze udanego fałszowania i upgrada'owania CV

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org