Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa wersja Pieśni Konfederatów Barskich |
Rowniez popieram sympatie a takze polecam wortel. a na polowej moj brat mial to samo, telefon mial byc zrobiony w 4 dni a skonczylo sie na miesiacu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa wersja Pieśni Konfederatów Barskich |
Co do autora posta marcina135 to faktycznie drugie auto które widać Renault Espace nie dość że stoi przy zakręcie to jak widać dość długo bo deszcz padał, a pod autem sucho. Jeśli ktoś zarysuje czy zrobi inną szkodę to dopełni czynu i będzie w pełni karalny, lecz jeśli będziemy mieli cienką sklejkę z wkrętami i podłożymy pod koła takiego cybanta nawet wszystkie koła to już będzie inaczej oceniane nawet według prawa (tzw. mała szkodliwość społeczna nawet jak udowodnią). A propo to sam widziałem na ul. Krzywe Koło przy Polonezie wąska uliczka z jednej strony parkują na chodniku, dokładnie na chodniku, a z drugiej strony stają na poboczu no i nie ma przejazdu nawet w jedną stronę na ulicy dwukierunkowej, a co najciekawsze to to że policja nie mogła przejechać swoją suką (radiowozem) wycofali się i bez żadnej reakcji pozostało. Więc cóż panowie, nie żądajmy zbyt wiele od naszych leserów, nawet jak wam bramę zastawią to macie być posłuszni i cierpliwi. Straż miejska nie odbiera telefonów (sprawdźcie od godz. 15-tej). Policja nie macie co dzwonić, bo szkoda pieniążków innych podatników, ja wiele nie odprowadzam, więc nie mam czego żałować, ale taki chłam i kłamstwa że władze tylko udają że pracują, do tego wypłat im mało, a jak co do czego to ich nie ma. Pewnie już żałują, że nas przyjęli do Unii (a może policja nie korzysta z tych dotacji). To wątek do mojego postu, jeśli nie korzystają z dotacji unii i unia ich nie rozlicza, tzn. że jacyś durnie płacą za duże podatki. EEEE SZKODA SŁÓW NA DZIAŁANIE I ORGANIZACJĘ TEJ WŁADZY CO BYĆ POWINNA GDZIE NIE JEST...
|
|
Mi telefon naprawiali miesiąc czasu a potem i tak powiedzieli że się nieda-tak się wku****!Jaja sobie chyba z ludzi robią!
|
|
W niedzielę uczestniczyłam na mszy św. w kościele MIłosierdzia Bożego, co mnie zdziwiło; Na koniec mszy ogłoszenie: Parafia zbiera na ogrzewanie kościoła. Każda rodzina powinna na ten cel przeznaczyć 30zł... A co to znaczy, że jak ktoś nie zapłaci to zostanie utworzona czarna lista dłużników, tak jak to już było wcześniej w lubelskim?.. Czy w waszych parafiach także księża oczekują takich narzuconych kwotowo z góry datków?Czy w waszych kościołach jest ciepło zimą?
|
|
Jeśli logowałeś te hasło na swoim komputerze (więc jest to twoje hasło). Zostaw namiary to ci to odzyskam, żaden problem :-)
|
|
Pan Cezary podaje tylko że o godz. 16.00 a ja dodaję że owa godzina występuje każdego dnia i aż 365 razy w roku. Dobrze byłoby znać jeszcze dzień tego wydarzenia aby nie iść w ciemno. Proszę o bliższą informację.
|
|
no pewnie jutro (wtorek)
|
|
Najslepsze buty sa w Reeboku obok Diavolo :D i mila obsluga jest :D
|
|
Witam nie długo wracam do łomzy i chciałbym troche poimprezowac co polecacie ktore miejsca warto odwiedzic czy istnieje jeszcze atlantik?z gory dziekuje za odpowiedzi "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
"Inscenizacja rozpocznie się dziś o godz. 16.00 na ul. Sienkiewicza w Łomży." Czytajcie dokladnie wszystko jest opisane w temacie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie uważasz, że Twój pomysł jest z deka poroniony? rower ma taką zdolność, że się wszędzie przeciśnie, więc nie pierdolcie głupot, że tak Wam kierowcy utrudniają życie, bo wystarczy delikatny skręt kierownicą i przejeźdżacie sobie obok tego "króla parkingowego"... wiem, bo sam jeżdżę sporo rowerem... okej, obkleić możecie i być może więcej na dróżce rowerowej nie zaparkuje, ale żeby przebijać koła, urywać lusterka czy rysować to już jest chore... jak zobaczę kiedyś, że jakiś rowerzysta niszczy czyjś samochód, to daję słowo, że podbiegam i walę w kły...
|
|
tak jest ,musisz isc do ksiedza proboszcza danego kosciola i on Ci wyda,tylko musisz znacdokladna date kiedy go zdalas w liceum i nazwisko katechety ktory Cie uczyl
|
|
Spoko, możesz walić. Myślę, że nikt nie będzie niszczył cudzej własności, ale jeśli będzie a Ty mu dasz w kły to zniżysz się do jego poziomu. Co kto lubi... Równie dobrze mogę powiedzieć że jak ktoś mi zaparkuje na ścieżce rowerowej to podjeżdżam i w kły. Ta sama zasada. A z tym przeciskaniem to jest tak, że kierowcy zazwyczaj specjalnie wpiżdża*ą się przed rowerzystę żeby ten nie mógł sobie jechać, niestety ale tak z Wami jest bo do kierowców z zachodu, chociażby jak widać na powyższych zdjęciach, nawet do pięt nie dorastacie. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja polecam hodowle "Z Krywlan". Jest niedaleko od Łomży.
|
|
DO anita87!!! TEŻ ZDAŁAM!!!!!DZISIAJ DO MNIE DZWONILI WOGÓLE SIE NIE SPODZIEWAŁAM TAK SZYBKIEJ ODPOWIEDZI!!!POZYTYWNIE ZASKOCZONA!!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Moze ktos wie czy mozna gdzies sprzedac samochod z anglii???na czesci lub w calosci??
|
|
w Łomży nie ma dobrego fryzjera,wszedzie podobnie jest
|
|
Znajoma hehe
|