Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gen.krytykuje rad.to oni sa winni |
Witam. Czy według Was warto jest zatrudnić się w firmie CTO? A może ktoś z Was już tam pracował i może powiedzieć coś na temat pracy w/w firmie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gen.krytykuje rad.to oni sa winni |
Dziekuje za odpowiedz, a reszta...bez komentarza. Mam meza , z ktorym chce sie pobawic, bo na sylwestra nie mozemy isc. A Ty marcelus wolisz babawe wiejska w Jeziorku? Sa gusta i gusciki..zadalam normalne pytanie i oczekiwalam normalnej odpowiedzi. Skoro nie preferujesz takich imprez nie obrazaj innych. Prostactwo sie szerzy
|
|
:)
|
|
za wykształcenie masz jedynie troszeczke więcej pkt,że tak powiem droga kariery jest baaardzo długa,jeśli już sie dostaniecie ,najpierw szkółka 6 miesięcy potem 3 lata prewencja i dopiero potem można cos mysleć, kursy szkolenia itp. uwierzcie mi od razu do drogówki sie nie dostaniecie :) Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: - Administracja publiczna (222 pytania) - Funkcjonowanie policji (84 pytania) - Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań) Oprócz tego zestaw zawiera: - stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007 - pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych - zasady działania wywiadu zorganizowanego -wzór podania, życiorysu -test fizyczny + filmik -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |