wtorek, 01 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czas na PODSUMOWANIE

UWAGA! przestrzegamy przed pracą na stanowisku telemarketera w agencji ubezpieczeniowej PROFIT - "szef" za miesiąc pracy płaci: 150 zł, a najwyższe wynagrodzenie to 300zł. Nie dajcie się oszukać pozornie miłemu traktowaniu bo efekty końcowe mogą was niemiło zaskoczyć... no chyba, że chcecie być białymi niewolnikami i pracować na czyjś rachunek...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czas na PODSUMOWANIE

witam wszystkich ,mam pytanie czy w łomzy sa dobrzy seksuolodzy i czy maja swoje gabinety? bede wdzieczna za adresy kontaktowe.

jestem 1o lat poz granicami kraju i jestem ciekaw kiedy ten h..u...j... Tusk zrobi druga irlandie w polsce bo chcialbym bardzo wrocic do kraju ale obawiam sie ze ten H>>>.u...j...cos cie go wybrali tylko buja w oblokach

a co powiecie o zespole NIX z Łomży?

Dobrze, że takich jak Ty tutaj nie ma. Ludzi "niepoważnych" lekko mówiąc i tak mamy pod dostatkiem. Siedź sobie w tej Irlandii, szkoda tylko że taki wstyd nam przynosisz. Pozdrowienia!

siedz kmiocie za granica dalej ,zasuwaj na zmywaku i nie zabieraj glosu bo szkoda czasu na dyskusje z toba.

Mam pytanko,wie ktos moze czy procz drogowki i kryminalki jest cos wiecej??7 listopada mam rozmowe z psychologiem i jakos mi to dziwnie chodzi po glowie

Jeszcze to nie zostało na 100% podjęte więc jeszcze rożnie morze być a jeżeli nawet już to zostanie zatwierdzone to i tak na rejestracje i na badania będą wzywani wszyscy więc nie masz co się obawiać idź i nie panikuj.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org