Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas na PODSUMOWANIE |
UWAGA! przestrzegamy przed pracą na stanowisku telemarketera w agencji ubezpieczeniowej PROFIT - "szef" za miesiąc pracy płaci: 150 zł, a najwyższe wynagrodzenie to 300zł. Nie dajcie się oszukać pozornie miłemu traktowaniu bo efekty końcowe mogą was niemiło zaskoczyć... no chyba, że chcecie być białymi niewolnikami i pracować na czyjś rachunek...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas na PODSUMOWANIE |
witam wszystkich ,mam pytanie czy w łomzy sa dobrzy seksuolodzy i czy maja swoje gabinety? bede wdzieczna za adresy kontaktowe.
|
|
jestem 1o lat poz granicami kraju i jestem ciekaw kiedy ten h..u...j... Tusk zrobi druga irlandie w polsce bo chcialbym bardzo wrocic do kraju ale obawiam sie ze ten H>>>.u...j...cos cie go wybrali tylko buja w oblokach
|
|
a co powiecie o zespole NIX z Łomży?
|
|
Dobrze, że takich jak Ty tutaj nie ma. Ludzi "niepoważnych" lekko mówiąc i tak mamy pod dostatkiem. Siedź sobie w tej Irlandii, szkoda tylko że taki wstyd nam przynosisz. Pozdrowienia!
|
|
siedz kmiocie za granica dalej ,zasuwaj na zmywaku i nie zabieraj glosu bo szkoda czasu na dyskusje z toba.
|
|
Mam pytanko,wie ktos moze czy procz drogowki i kryminalki jest cos wiecej??7 listopada mam rozmowe z psychologiem i jakos mi to dziwnie chodzi po glowie
|
|
Jeszcze to nie zostało na 100% podjęte więc jeszcze rożnie morze być a jeżeli nawet już to zostanie zatwierdzone to i tak na rejestracje i na badania będą wzywani wszyscy więc nie masz co się obawiać idź i nie panikuj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |