wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stadion, a polityka

CZY W ŁOMŻY SA DOBRE SALONY SAMOCHODOWE ??
CZY W ŁOMZY SA SALONY SAMOCHODOWE ??
CZY W ŁOMŻY JEST GIEŁDA SAMOCHODOWA ???
BYM DUŻO TEGO WYMIENIAŁ ALE ZAPYTAM WAS JAKIE SA SALONY SAMOCHODOWE ?CZY ICH JEST DUŻO CZY MAŁO ?I JAKIE BYŚCIE CHCIELI SALONY JAKICH MAREK ??I KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TO ZE UNAS JEST TAK JAK JEST ???

MY TEGO NIE NAPRAWIMY ALE KTOS INNY MOZE TO NAPRAWIC !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stadion, a polityka

no ale nie ma porządnych salonów.no jest kilka ale mało w Suwałkach jest sporo salonów a to nie jest jak białystok.Suwałki sa takie jak łomza z wielkosci ale ktos tam co zrobilł zeby to było. no to podaj na jakiej ulicy jest ten salon co kupiłas samochod ??

Po co tyle salonow skoro bieda i bezrobocie w Łomzy? No po co zastanow sie? Kto bedzie chcial kupic nowe auto sobie poradzi.

mario

Jo frotka!
Nie wiem, czy jeszcze zaglądasz czasem na FORUM.
Mam dla ciebie info. Chyba ciekawe.

Też nie mogłam znaleźć szkoły, która nauczyłaby mnie języka francuskiego. Szukałam i szukałam. Alma (cośtam) reklamowała się że uczy ale jakoś tak wyszło, że chyba nie prowadzili tych kursów!!!
Ale w tamtym roku znajoma uczyła się w British School i namówiła mnie na tą szkołę (mają jakąś promocje i podobno jakiś rabat za to dostała!!!). Zapisałam się i zacznę naukę już od października.
Jest ok, dobre warunki. Cena możliwa, podobno lektorka jest zajebiście dobra, no i godziny zajęć popołudniowe co mi chyba najbardziej pasuje.
Jak nadal masz ochotę nauczyć się francuskiego to idź do nich, może będziemy w jednej grupie...

pozdrawiam

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PEJA to sie przeprowadz do Suwałk (nastepny matoł szkoda że lotniska jeszcze nie chce) a salonów mamy wiecej wyjdz na ulice bo od kompa juz ci sie czacha dymi. A można było zrobić z tego taki dobry temat.
PS. jest tu jakiś administrator?

Peja zeby powstal salon samochodowy z prawdziwego zdarzenia wystarczy miec ok 1milona zl. Sadze ,ze ty wiesz jak powinien on wygladac wiec wystarczy sie udac do banku po pieniadze napias bisnesplan i co bedziemy mieli...?
A jest o co walczyc marza na samochodach jest ok 5% do tego dolicz serwis sprzedaz roznych akcesorii samochodowych, czesci zamiennych mozna tez dodatkowo otworzyc myjnie samochodowa a jak masz jeszcze troche szmalu (1milion zl powinienwystarczyc) to i stacja beznynowa moze tam powstac a jezeli jeszce wszytkiego nie wydales to dorzuc jeszcze 1 milin i pobuduj zajazd dla tirow. Moglbym jeszce dlugo o tym pisac ale przciez ty mi za to nie zapalcisz.
Powdzenia w interesach.

:-C

Dziwactwa i wynaturzenia Łomży, odbieganie od ogólnie (czyt. w dużych miastach) przyjętych norm możnaby wymieniać baaardzo długo....
Padł niedawno temat braku alternatyw wykorzystania wolnego czasu dla ludzi starszych... Swego czasu byłem w Wawie na dyskotece dorosłego człowieka w klubie dla ludzi po 40 (sam nie mam nawet 30) Nawet nie wiecie jak wspaniale bawią się ludzie z lekka przyprószeni siwizną w rytmie muzyki z lat 70-80. Aż miło było popatrzeć, nikt nie czuł zażenowania, zawstydzenia, dla nich było to coś normalnego... Podsuwam pomysł ludziom planującym otwieranie lokalu rozrywkowego - pomyślcie o nieco starszym pokoleniu ....
Evaa masz rację, wiele można zmienić, jednak mam nadzieję, że i Łomża dorówna kiedyś standardom wilkomiejskim - chcę tu mieszkać i tu wychowywać moje dzieci ...

Tiger

PS Ups jak przeczyta to moja żona to już mogę zapomnieć o następnym wyjeździe do Wawy :D

Pozamykać wszystkie drogi aby blachosmrody nie jeżdziły NATYCHMIAST

Dzięki za słowa otuchy, jestem pod wrażeniem. Szczególnie PEJA mnie wzruszył, choś go trochę w innych temarach kontrowałem. Sorki.
Natomiast w tym akurat przypadku, który bardzo pobieżnie opisałem, nie jest to takie proste, jakby się mkogło wydawać.Aktorami są - zdaje się - ludzie, którzy niewiele mają do gadania. Bo cóż znaczyć może np. kierowca (drobny pijaczek i złodziej w jednym) czy pedel jednej z podłomżyńskich szkół? Wydaje się... nic. Skoro więc incydent przybiera rozmiary, z którymi przestałem sobie radzić, musi stać za tym ktoś ważniejszy.
Ci ludzie, którym niegdyś pomogłem, a teraz dają mi czadu, nie będą mieli znaczenia w sprawie. Myślę, że stanowią mięso armatnie. Które po wybuchu rozpadnie się na mikrony. Skorzysta ten trzeci. Jego nazwiska nigdy nie poznamy, lub poznamy wtedy, gdy będzie zbyt mocny, aby można mu było coś zrobić.

kASCHIA TY NIE MĄDRZ SIE BO COS CI WYROSNIE JA BARTEZA NAWET OSOBISCIE NIE ZNAM ALE MOZE POZNAM A TY TO SE RODZINE ZNAJDZ NA CMENTARZU....

:-C

No juz nie mogę czytać tych wszystkich bzdur. Miałem się nie odzywać, ale ...
Peja - Człowieku ja nie wiem po co Ty wymyślasz te różne tematy i wstawiasz je na tyn forum? Już mi zaczynasz działać na ustrój. zeby to jeszcze miało jakiś sens...ale pytania o salony samochodowe i to jeszcze tak sformulowane? Jesli juz masz jakies watpliwosci to wyjdz z domu, przejdz sie po mieście i zobaczysz jakie są salony samochodowe i co oferują...

Z resztą szkoda moich nerwów...

Jedno co tylko mogę powiedzieć to, że czytając Twoje i Tobie podobnych ludzi wypowiedzi, dochodzę do wnioski, że są wśród nas "tacy", którzy pododują, że reszta czuje się bezpieczna, bo do takiego poziomu inteligencji jaki "Wy" prezentujecie jeszcze nam bardzo daleko...

No Comment...

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

A ja tak trochę off'owo:
Czy jest tu jakiś admin czy może chociaż mod?
Bo jeżeli tak - to chyba czas go zmienić...
Czemu ten Peja ciągle wrzeszczy?
Peja: nie pisz wielkimi literami (to się nazywa: netykieta) - u mnie po 2-gim raziem miał byś już bana i musiałbyś wymyślać sobie nowego nick'a.
Pozdrawiam.

Koncert Formacji Nieżywych Schabuff jest następnym, który odwołano w naszym mieście. Coś chyba jest nie tak... Czemu gwiazdy nie chcą nas odwiedzać? Nie uwierzę, że było "zbyt małe zainteresowanie"...

PS: Dobrze, że chociaż "Ani Mru Mru" przyjedzie...

"Nadmiar demokracji to anarchia"

HMMM...W LOMZY SO SALONY KILKU MAREK ALE NIE JEST ICH DUZO!A TO JEST SPOWODOWANE TYM ZE POPROSTU TAKA PRZEDSIĘBIORSTWO JAK NP:MERCEDES NIE MIAŁOBY PRAWIE ZADNYCH KORZYSCI!!!NIE WYDAJE MI SIE ABY W LOMZY MIESZKAŁY TAKIE OSOBY KTÓRE POZWOLILY BY SOBIE NA WYDATEK 300 TYS.ZLOTYCH NA NOWE AUTO TYPU MERCEDES!!!POZDRO ALL

plus dla wlasciciela stacji ode mnie.

mario

A ja myślę, że Ani Mru-Mru odebrało część publiki Formacji, bo ci, którzy chcą gdzieś wyjść mieli dylemat tu czy tam.Żeby to była kapela lotów Raz Dwa Trzy,tego dylematu nie byłoby.Proste. (Nie uwłaczając kabaretowi).

A tak nawiasem mówiąc, czy ktoś zauważył jakość nawierzchni Legionów przed remontem ? Uważam, że zwinięto całkiem dobry dywanik, podczas gdy od Zjazdu do stadionu są już niezłe koleiny, nie wspominając o naprawianych wybitnie polskim wynalazkiem, czyli metodą natryskową innych ulicach Łomży. Ale widocznie tzw. priorytety są inne.

mario

hehehe ja półowe nie zrozumiałem bo ja rozumiem tylko polski i angielski :D

kaschia: jestem zdania, że bartez i PEJA to bliscy znajomi! Popatrz na te pełne inteligencji posty! Oni chyba spotykają się i razem myślą nad każdym postem, bo samemu takie głupoty wymyślić może być bardzo ciężko.

Wracając do tematu: w Łomży salonów samochodowych Ci dostatek. Wystarczy 3 X P - pomyśl, przejdź się, popatrz.

jak w temacie w dniu 25.09. odbedzie sie finał mistrzostw Polski w wyścigach na 1/4 mili, moze sa chetni, przy okazji odbedzie sie 2 zlot civic klub.pl, zapraszam

Ej nie podawaj Imion i Nazwisk !!! albo wszystko im podaj !!nawet adres !!:D i Patryk nie drzyj sie !nie pisz duzymi literami jak ten Geyoski PEJA bo głupo wyglada jak tak piszesz !

PEJA kiedy zmienisz nick ??

Kostucha

"My z Łomży" to piosenka Hanki Bielickiej, napisana (chyba) przez Janusza Odrowąża Pieniążka (chyba prof., chyba jeszcze dyr. Muzeum Literatury w Warszawie na jakiś konkurs, ino nie wiem, kiedy i przez kogo ogłoszony). Istnieje jakieś inne wykonanie tego utworu (zespołowe)? Proszę o szczegóły (wydaje mi się, że cytat też nieprecyzyjny).

MRD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org