sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista pytań go ministra Milera

Zdjęcia po rezonansie w ŁOMŻY często sie zdarza ze jest malo czytelne więc błednie może lekarz je odczytać a wiadomo jakie są potem konsekfencje

POLECAM: "RADIOLOGICA" WILANÓW
02-952 WARSZAWA,UL.WIERTNICZA124
PRACOWNIA REZONANSU MAGNETYCZNEGO
TEL/FAX:(022)858 23 59
TEL:(022)858 23 58

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista pytań go ministra Milera

US5 to banda pedałów

wogóle w łomży jest drogo ale najbardziej mnie raża ceny w sklepie z odżywkami bo są chyba najbardziej wygórowane a 5 zł za hamburgera nie żal wydac bo nawet jesli jest nic nie wart nie przepłacasz 50 zł tylko 5

dzieki wszystkim za porady pojade zobaczyć co da sie zrobić z tym parownikiem tak się domyślałem że przyczyna leży właśnie w parowniku jesli jest ktoś jeszcze chetny udzielić mi rady to chętnie to przeczytam jeszcze raz dzięki

Chce zalozyc konto oszczednosciowe aby miec mozliwosc dowolnego wplacania i wyplacania gotowki. W ktorym banku proponujecie je zalozyc i dlaczego ?

Takos

To ja tez sie postaram kogos tam ogarnoc... jak cos to na forum pisz...

Gry komputerowe, filmy dvd, artykuły papiernicze.

mam mercedesa c230, nie wiem, czy przekładac, czy sprzedac tak, jak jest. jak przekładac, to gdzie? a moze ktos kupi? ;))

Lek działa na 100% , wywołuje ciągłe uczucie suchości w ustach, poddenerwowanie, czasem problemy ze snem

Na necie jest sporo artykułów o tym środku.

Pb95 w W-wie 3,99 w większosci stacji

na Lukoil Pb98 4,01

Droga pani magdaleno. Prawdopodobnie tankuje pani na fakture i nie obchodzi pania cena ,bo i tak kasa z firmy. Mowa o zwyklaych kierowcach ,oni nie potrzebuja byc moze tyle paliwa co pani ,bo nie jezdza po Polsce/moze czasami/ lecz po Lomzy. Ceny sa wysokie a na stacji Pryma karta stalego klienta nic nie znaczy. Ja tankuje praktycznie co tydzien do pelna lub pol baku ale nigdy nie dostalem znizki ,mimo ze za kazdym razem podaje panom karte. Nie zaproponowano mi nawet darmowego mycia. Wszyscy paliwowi prominenci w Lomzy to jedna klika chociaz musze przyznac ze na Prymie najtansze paliwo i niczego sobie. Nikt nie chce wzbudzac nowych sensacji. Forum jest po to aby sie wymienic pogladami na rozne tematy.

W Lomzy . W konstancinie dr. Baranowski wszystko z niego wyczytal. Nie bylo problemu z ocena zdjec i opis do nich pasowal. Nie rozumiem niektorych. Moja diagnostyka w Lomzy byla trafna.

Fajnie fajnie ze powstanie Empik...tylko zastanawia mnie jakie bedzie zaopatrzenie tego sklepu..miejmy nadzieje ze nie bedzie duzo mniejsze niz np w B-stoku czy W-wie..

Pani Madgaleno Iwono czy jakby Pani nie miała na imię. Właśnie o to mi chodzi żeby wzbudzić sensację może dotrze to do właścicieli stacji (mam nadzieję że już dotarło ) i troszke się zastanowią nad tym co robią, a jeżeli pani nie zauważa różnicy w cenach pomiędzy łomżą a resztą kraju to znaczy nic innego tylko to, że pani nie wyjeżdża poza chojny, bo wystarczy dojechać do ostrołęki by się o tym przekonać.

Oto co myślę o PiS...

dziekuje za odpowiedzi ja przyjmuje ten lek z przepisu lekarza juz 3dzien i na mnie działa w ten sposub ze wogle nie chce sie jesc a nerwowa jak narazie nie jestem ale zobaczymy pozniej a cena jego nie jest zbyt wysoka poniewaz koszt miesieczny to 70zł a dla kogos kto naprawde ma problemy z nadwaga to nie jest duzo a naprawde stosowałam juz rozne metody wysiłek,dieta i nic wiec pokładam duze nadzieje w tym leku i dlatego chciałam uzyskac jakies informacje od osub ktore juz stosuja ten lek dłuzej

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Nie no czasami przyda się taki dzieciak z tematem "ufo nad lomzo" z którego się można pośmiać...A widziałeś kiedyś słownik ortograficzny ? "pszykre, bende plakac" ^_^

jak niedawno kolezanka zatrzasnela kluczyki w samochodzie to nikt takiego posta nie dal i sie nie pochwalil ze umie;p

dzieki za informacje ale szczerze mowiac nie slyszlam o takiej firmie.

"Dzieci Kukurydzy"

Oto co myślę o PiS...

a tak serio to gow.no mnie to obchodzi bo i tak nas amerykanie wyru***** w dupska xD tak samo jak i ruscy

Oto co myślę o PiS...

najgorsze jest jak ktos bajki puszcza ...
w sprawie anglikow od jakeigos czasu nic sie niezmienilo
dodatkowo sprawa przegladow zostala zakwestjonowana przez UE nie chodzi tu o angliki ale ogolnie o auta sprowadzane jest juz ustawa czekajaca tylko na akceptacje Brukseli - w polsce przeszla iż auta sprowadzone posiadajace przeglady niebeda musialy miec robionych u nas. Jedynm slowem stworzy sie luka której ustawodawca nieprzewidzial mianowicie auto posiadajace przeglad w anglii przelozone w polsce po przekladce bedzie mozna zarejestrowac bez problemu a gdy auto juz bedzie zarejestrowane bedzie na prawach krajowego mialo robiony przeglad - zapewne niepotrwa to dlugo ale jakis czas zapewne

W kwestii przegladow zwlaszcza w naszym wojewodztwie jest problem w innych juz niestwarzają takich problemów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org