Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego kolejne Volvo w Łomży? |
Dziękuje za podanie klubów w Łomży pochodzę Se po nich i zaobserwuje jak w każdym klubie to robio różni Dje..:)mam plany... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego kolejne Volvo w Łomży? |
I niech wszyscy będą DJ-ami. Ale to je dobre, pane havlinka :DDD Pozdrawiam DJAdam :D PS. terz nie bawie sie programikami tylko kópie sobie sprzent i bede DJem, i pujde do atoma i zobacze tam dziewczyny :) a co niech podziwiajo
|
|
jeżeli będzies w Łomży zapraszam na rozzwmę przy piwie , obiadzie kolacji co ci pasuje . Jak będe w USA tez zaopraszam na to samo
|
|
Łatwiej chyba będzie wybrać króla kasztanów forum 4lomza... Kandydaci sami aż przebierają nóżkami i klepią bez sensu w klawiatury... Myśle, że powszechnie wiadomo o kogo chodzi...
|
|
Wiecie co? "Łomżyniak" - to sposób bycia z jego przywarami i zaletami. To tylko u nas mówi się "brzucho mnie boli", albo: galak, chlubka, wądół, parowa, batarejka, ało! Ale też denerwujemy się gdy ktoś nie wie gdzie leży nasze miasto! Mamy ciągoty do Warszawy- choć za "warszawiakami" nie przepadamy, nie lubimy Białegostoku- ale nie dotyczy to ludzi... Mamy swoje galerie sztuk różnych, teatr i orkiestrę profesjonalną - i narzekamy, że nie ma gdzie spędzić czasu...Stąd pochodzi tyle świetnych osobowości znanych w różnych stronach kraju i świata, a my nie możemy poradzić sobie z codziennymi problemami... Słowem jesteśmy pełni sprzeczności, może trochę dziwni i swarliwi, ale naprawdę przyjacielscy i NIEPOWTARZALNI. Dlatego jestem z NAS dumny (choć do tego trzeba też zapewne dojrzeć). Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Łomży-szczególnie tych, którzy zechcieli z nami zamieszkać w tym naszym, osobliwym miejscu na ziemi... Pozdrawiam
|
|
Jasne Zbychu - ja też zupełnie niedawno dowiedziałem się, że "środek do baterejki" to nic innego jak bateria do latarki :D Łomża jest super :) Pozdrawiam --- PGG
|
|
Wychu PS: Działanie strony zależy w dużej mierze od ilości internautów, którzy ją odwiedzają... W przypadku 4lomza jest to kilkaset tysięcy odwiedzin miesięcznie...
|
|
ja bym poszedł, ale tylko podziemnym tunelem z lotniska Pozdrawiam DJAdam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |