Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyłącz się do akcji ,,Tiry na tory". |
moge polecic pania Beate Rutkowska przyjmuje w szpitalu jak rowniez ma swoj gabinet. nr kontaktowy do jej gabinetu 862169081
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyłącz się do akcji ,,Tiry na tory". |
badanie słuchu bezpłatnie wykonywane są w gabinecie Res na Bema 1a i Piłsudsiego 11, ale jeśli jest to niemowlak lub bardzo małe dziecko to najlepiej udać się do lekarza.
|
|
ja was wy.rucham kur.wy!!!! wy je.bany
|
|
jesli jestes taki kozak i myslis ze jestes kozak to powiedz mi gdie sie spotkamy no widzis bois sie mnie gdybys nie bal to powiedzial bys mi ty suko ****** smato powiedz kim jestes i gdzie sie spotkamy tedy wyjasnimy sobie co mamy do powedzenia rozumies szmato ****** pedal jeden...................to ty hiba nie mas mydla smato ****** ty geju......
|
|
Witam,czy ktoś już oglądał film pt. DRUGI SZTOS? A może ktoś ma ten film w swoich zasobach?
|
|
JEbać 3LO to szambo i burdelownia
|
|
jak nie masz Łatki w postaci wpisu do krajowego rejestru długów , to weź np w normalnym banku np Inteligo (Bank PKO BP) chyba najlepiej się opłaca bez pośredników.
|
|
no to termin multiselectu wyznaczony na 1 grudnia - jest ktoś kto ma również 1 grudnia w katowicach ??
|
|
Ja mam termin multiselectu 7 listopada w Szczecinie....dzis do mnei dzwonili i kazali jeszcze zlozyc mi w Walczu ankiete bezpieczenstwa,az w szoku byłam....w tamtym roku tak nie było...MOze ktos wie o co chodzi??????????
|
|
Kierowca czerwonego hummera z reklamą klubu Amnesia jest świetną antyreklamą tegoż klubu!!! Amnezję ma ogromną- zapomina, że ulica to także miejsce dla pieszych. A przestrzeń uliczna nie jest niczyją prywatną własnością, nawet jeśli się jest właścicielem restauracji(?). A może tym bardziej. Ulica Sienkiewicza przypomina obecnie bardziej spacerowy deptak, niż tor wyścigowy, ale po co przepuścić pieszych, skoro można nie hamować, trąbić a potem jeszcze grubiańsko się zachować?! Pani kierowco- jak pani traktuje pieszych niech klienci tak traktują lokal Amnesia- zapomną, że ona istnieje! lucyna
|
|
bardzo bobrym detysta jest grzesiek gluszkowski mlody chlopak ale ja jako panikara nr.1 dalam sobie wyrwac 3 osemki i nie umarlam to wszyscy dadza rade.serdecznie polecam przyjmuje na mazowieckiej przy gabinecie mamy ginekolog.cena ok 100 ale warto bardzo krotko to trwa i nic nie boli i po jego wyrwaniach szybko sie zrasta dziaslo .
|
|
Biernaczento jaki lokal jest - kto był wie. Nie piszę o klubie i go nie oczerniam. Ocenie poddaję zachowanie kierowcy. Tylko tyle i ...aż tyle. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
sklej pysk dziwko po co pytasz gdzie sia spotkamy jak i tak sie nie pojawisz bym cie kur*o zwinął w moment tylko bys piszczał szmato suki to sobie poszukaj w rodzinie dziwko bez szkoły żegnam brudasie zajebany i nie pisz juz więcej bo sram na ciebie żegnam
|
|
co do gatunków to za bardzo sie nie znam ale w galeri w stokrotce mozna kupic
|
|
w kiosku obok katedry. zawsze tam bylo tego wszystkiego od za,je,bania!!
|
|
natasza z tego co mi waidomo to jezdnia nie sluzy do przechodzenia, tlyko pasy. jak wleklas swoja gruba dupe spacetrkiem poza miejscem wyznaczonym (tj pasy) to ja bym cie strabil i jeszcze w kaluze wjechal zeby ci juz calkowicie zepsuc dzien !! pozdro zawalidrogo !!!!! w dupach sie poprzewracalo tym pieszym ...
|
|
cybermass obsrales sie przyznaj ;]]] hiehiehie ;]]
|
|
Kanclerz chyba nie jest od organizowania juwenaliów i jeśli to jego jedyna zasługa dla uczelni to się nie dziwie, że odpadł.
|
|
No nie wiem czy zabolało czy nie , ale co to za sens ? tak samo bym mogli zrobić anty4lomza.com lub itp i pokazywać wasze beznadziejne posty na cało polskie ;) PTYSIU ty pewnie na zbiorniku masz fotki .
|
|
jadac dzis po lomzy z usmiechem na twarzy spogladalem na ceny benzyny srednio ksztaltowaly sie one po 4.3 pamietajac ze jeszcze tak niedawno wynosily one 4,8 pomyslalem ze stacje jednak troche obnizyly cene z ciekawosc po przybyciu do domu wszedlem na strone http://www.cenapaliw.pl/ po ujrzeniu cen jakie ksztaltuja sie w calej polsce usmiech szybko zhinal z mej twarzy LUDZIE co oni odwalaja mafia i nic innego dlaczego w innym rejonie polski wacha moze byc 50 groszy tansza???? to jest jakas paranoja gdzie tu w lomzy jest konkurencja?? jak my kierowcy cos z tym nie zrobimy to dalej bedziemy najdrozej placacymi ludzmi w polsce za benzyne oficjalnie proponuje strajk lomzynskich kierowcow wlaczmy w ta telewizje portal 4lomza pokazmy ze nie zgadzamy sie na okradanie nas z naszych pieniedzy czekam na wasze propozycje strajku im wiecej ludzi wlaczy sie w akcje tym szybciej bedziemy mogli zmusic naszych wlodarzy do podjecia stosownych decyzji proponuje aby wspolnie napisac projekt do urzedu miasta z propozycja aby miasto zaczelo cos z tym robic pamietam jak ogladalem program w ktorym byla przedstawiona podobna sytucja jaka panuje w lomzy i miasto postanowilo wybudowac "wlasna" stacje benzynowa gdzie sprzedawalao paliwo po NORMALNYCH cenach czemuby nie mozna tego zastosowac w lomzy?? czekam na wasze opiniie
|
|
Ale Pani kierowca nie jest wcale właścicielką Amensii. Właścicielem jest facet a kobieta która jeździ czerwonym hummerem tylko mu pomaga i z nim żyje.
|
|
po co tracić czas na zrozumienie i myślenie skoro ignorancja jest za darmo w tej dyskusji jedni oczerniają drugich .... usiłując udowodnić swoją rację swoimi tekstami reprezentujecie niższy poziom od osoby której dotyczy ten jak i wiele innych sporów , .... jeszcze te biblijne cytaty po spodem .... demokracja nie polega na rządach eksperckich - polega na rządach ludu a najważniejsza nie jest WOLNOŚĆ tylko WYBORY zrozumcie to i zaakceptujcie wzajemne obelgi niczego konstruktywnego nie wnoszą, uzurpujecie sobie prawo do wyrażania swoich poglądów...a z chęcią byście odebrali mieszkańcom ich prawo. prawo wolnego wyboru którego od początku nie możecie zaakceptować zasadnicze pytanie co to zmienia ? każdy temat prowadzi do wytykania sobie intelektualnych ograniczeń, wyzwiska świadczą tylko o braku istotnych argumentów ukryci pod nickami domorośli frustraci wzajemnie obrzucają się na oczach świata- cóż jest mi wstyd za was i wasze poczynania ... co do działań wójta zostaną ocenione gdy przyjdzie ku temu pora bo tak to już jest w demokracji nie bądźcie mędrcami z kosmosu którzy wiedzą co jest najlepsze dla gminy i jej mieszkańców stwierdzenia : podobno prawdopodobnie kojarzą mi się z rozmową starszych pań z ławeczki... (nie noszą znamion prawdy ani fałszu) są suchą manipulacją w celu osiągnięcia określonych korzyści. nie bronię obecnej władzy nie osądzam poprzedników ... CZAS I HISTORIA ZROBI TO ZA MNIE TAK JAK DO TEJ PORY na koniec nie będę wdawać się w bezowocne dyskusje z kimkolwiek to pierwszy i ostatni post w tym temacie tak możemy się udać na sesję rady wtedy nikt nie będzie anonimowy ,i to czego nie dokonała kultura dokona wstyd biorąc w cugle nieokiełznane języki, nadając wypowiedziom cywilizowany kształt.
|
|
nie dla masońskich świąt rodem z indiańskiej Ameryki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |