środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rzeczywiści reprezentanci - kandydaci łomżynskiego do parlamentu?

No to życze powodzenia chetnych powinno byc sporo,czekam kiedy zaczna sie treningi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rzeczywiści reprezentanci - kandydaci łomżynskiego do parlamentu?

kazdy ma swój zespól ktury sie mu podoba ja byłem ostatnio na weselu grał jakis nowy zespół AMOR niesłyszałem bynajmniej onim,jedno co moge powiedziec,tani i niezapomniany,chłopaki wymiatają jest w składzie dziewczyna,ale poprostu kapela na 5.

1. No to jeśli ma się coś zmienić i jeśli jest rzeczywiście tak jak piszecie, że ludzie nie mają pojęcia co to jest RN lub walne w spółdzielni i do czego służy, to trzeba zacząć od uświadamiania. Nie znam statutu SM Perspektywa. Może ktoś napisze kilka zdań w luckim języku od czego są poszczególne organy i jakie mają uprawnienia.
2. A co myślicie o wszczynaniu spraw sądowych przez spółdzielnię przeciwko jej mieszkańcom?
3. "z c z y m kojarzy się zBig? proste - ze spółdzielnią Perspektywa." - zbyt proste w rozumowaniu - błąd.

ludzie byłem na weselu grał zespuł AMOR ale moge powiedziec z czystym sumieniem ze dlamnie fajniejszego zespołu niema,wszystko planuja z góry z klijentem moga grac na zywo albo udawac jak pasuje klijentowi,niebiorą dózo a odwalo weselicho naprawde wesołe, albo FLESZ tesz super kapelka.

Noo taka skcja by się w łomży przydała,a treningi w jakie dni w tygodniu????

jasiu polecam ci wybrac sie do psychiatry :))

Hmmm...a gdzie odbywały by się treningi ?

U mnie jest taka sprawa ze czasami jakgbyby w butli taki stuk głosny jest az w całym aucie słychac nie wiem jakgbyby rozładowanie cisnienia czy jak?????

Jeju to normalna rzecz że Ci morze gasnąć na zimnym silniku odpal go i niech troszkę się rozgrzeje na benzynie przy gazuj go na 1,5 tyś obr i potem przełącz na gaz i wszystko.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org