Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzeczywiści reprezentanci - kandydaci łomżynskiego do parlamentu? |
No to życze powodzenia chetnych powinno byc sporo,czekam kiedy zaczna sie treningi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzeczywiści reprezentanci - kandydaci łomżynskiego do parlamentu? |
kazdy ma swój zespól ktury sie mu podoba ja byłem ostatnio na weselu grał jakis nowy zespół AMOR niesłyszałem bynajmniej onim,jedno co moge powiedziec,tani i niezapomniany,chłopaki wymiatają jest w składzie dziewczyna,ale poprostu kapela na 5.
|
|
1. No to jeśli ma się coś zmienić i jeśli jest rzeczywiście tak jak piszecie, że ludzie nie mają pojęcia co to jest RN lub walne w spółdzielni i do czego służy, to trzeba zacząć od uświadamiania. Nie znam statutu SM Perspektywa. Może ktoś napisze kilka zdań w luckim języku od czego są poszczególne organy i jakie mają uprawnienia. 2. A co myślicie o wszczynaniu spraw sądowych przez spółdzielnię przeciwko jej mieszkańcom? 3. "z c z y m kojarzy się zBig? proste - ze spółdzielnią Perspektywa." - zbyt proste w rozumowaniu - błąd.
|
|
ludzie byłem na weselu grał zespuł AMOR ale moge powiedziec z czystym sumieniem ze dlamnie fajniejszego zespołu niema,wszystko planuja z góry z klijentem moga grac na zywo albo udawac jak pasuje klijentowi,niebiorą dózo a odwalo weselicho naprawde wesołe, albo FLESZ tesz super kapelka.
|
|
Noo taka skcja by się w łomży przydała,a treningi w jakie dni w tygodniu????
|
|
jasiu polecam ci wybrac sie do psychiatry :))
|
|
Hmmm...a gdzie odbywały by się treningi ?
|
|
U mnie jest taka sprawa ze czasami jakgbyby w butli taki stuk głosny jest az w całym aucie słychac nie wiem jakgbyby rozładowanie cisnienia czy jak?????
|
|
Jeju to normalna rzecz że Ci morze gasnąć na zimnym silniku odpal go i niech troszkę się rozgrzeje na benzynie przy gazuj go na 1,5 tyś obr i potem przełącz na gaz i wszystko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |