poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hasło PiS - Polacy zasługują na więcej.

Z tego co się orientuje, hattrick to klub dla wielbicieli piłki nożnej, przynajmniej tak się reklamuje, i w taki dzień jak dziś zgromadzą się głównie sympatycy piłki nożnej. Wyłączenie komentarza odbierze przyjemność z oglądania nawet takiego meczu jak barca - real. Więc nie rozumiem takiego postępowania.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hasło PiS - Polacy zasługują na więcej.

tez uwazam ze bez komentarz to nie to samo wiec zostane w domu i obejrze przez neta ;P

Spoko jak cos to napisz na gg.

Jarek

Thomas napisał(a):

> Jak ty uważasz ,że jedna osoba zapiepsza 7dni w tygodniu to się
> grubo mylisz.Wszyscy co mają jakąś większą gospodarke mają
> ludzi do pracy.
>

Tak właśnie uważam bo to jest prawda... no może nie do końca... rolnik nie ma ludzi do pracy tylko zapiepsza z całą swoją rodziną: żoną i dziećmi.
Coś mi się wydaję, że zupełnie nie znasz realiów polskiej wsi. U nas nie jest tak jak we Włoszech czy Niemczech gdzie rolnik ma ludzi do pracy i zatrudnia u siebie tanią siłę roboczą na przykład z innych krajów.

ja niedługo się przejde do hattricka i się zapytam , po drodze zachacze o zibbiego , Karol90 zgadzam się , Kamil_rfom_mc ile można oglądać razy na necie w małym okienku , choć raz chciałbym normlanie obejrzec na dużym telewizorze:P tym bardziej taki klasyk

A jak cos to zaloguj sie na tym forum http://www.mojuaz.com/forum3/viewtopic.php?f=2&t=191&st=0&sk=t&sd=a

Pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org