Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co tak cicho po wyborach? |
Yam cafe, a kto inny w tym mieście jeszcze się stara ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co tak cicho po wyborach? |
napisałam jeszcze raz żebys miał więcej wpisów.... a może nawet w gazecie wydrukują..... jeju.... normalnie w ramki i na ścianę :))))))))))))
|
|
Ten PEJA to jakiś śmieć i głup nie rozumiem go !! tyle co jest salonów wystarczy ale jeszcze by sie przydal serwis forda albo opla a serwis Volkswagena jest w łomzy mozna samochody tej marki naprawiac i kupywac na Wojska Polskiego W Skodzie albo terz W Seacie bo te 3 marki to ten sam Koncern!!! i nawet widzałem jak sprzedawali ten samochodu takiej marki na tych salonach(:D) a reszta terz sie znajdzie tylko trzeba pochodzic i popatrzec !
|
|
ile oni chceli za bilety ? Zbych
|
|
Pasja kolejny inteligentny spot po tym o Biesłanie czy ty wogóle czytasz te głupoty ? A może chcesz mur postawić żeby sie odgrodzić od " napływowy chłamz tych pol intelektualnych". Co to wogóle za określenie "prawdziwa Łomża" ? Po Twoim spocie o Biesłanie chciałem Cie "obrzucić mięsem", ale sie powstrzymałem bo strasznie kulturalny ze mnie facet teraz jednak przeszłaś samą siebie. Ps. przeczytaj maila odemnie
|
|
uffffffff :P
|
|
:D DJ rulezzzz
|
|
wszyscy DJ (na tym forum) to bardzo fajne chłopaki LOL
|
|
Ad. Grzesiek Mazur... Otóż się nie sprawdza, przynajmniej w moim wypadku. Jak za długo pomagasz (a ja to robiłem zgoła 10 lat) innym się zaczyna wydawać, że tak być musi. Nie traktują Cię jako tego, który ma dobrą wolę, a uważąją, że jest to Twój obowiązek. Mało tego, zaczyna się co niektórym wydawać, że bez nich byś nie zaistniał. Uwierz mi, ostatnio stwierdzano wręcz: "Gdyby nie my (znaczy potrzebalscy) nie miałbyś tu nic do roboty (czyli ja). Cholera mnie bierze, gdy przypominam sobie te i tym podobne stwierdzenia. Słów brak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |