niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niekonstytucyjność dwudniowych wyborów

Był bym bardzo wdzięczny....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niekonstytucyjność dwudniowych wyborów

4.37 U95 dzisiaj

czy ja wiem czy te 30 gr ma jakas roznice ?? bo mi by sie nie chcialo naginac 2 km albo spalac benzyne/gaz dla 30gr no chyba ze kupisz hurtowo to juz inna sprawa ;P

Las Vegas w bylej bazie WZGS, tam ostatnio to robiłem i wszystko dobrze było zrobione

Nie chcę spamować, ani reklamować, ale jeśli ktoś chce poznać Łomżę dawną , czy też inne miasta na starej fotografii to odkryłem ( może nie tylko ja ) taką stronkę - www.dzieje-miast.pl

Znacie może jakieś dobre filmy które mozna obejzec wieczorkiem przy browarku.

ktoś sie powinien za to wziać... przecież ci ludzie są pokrzywdzeni przez los- trzeba ich izolować.

apropo komunni- tak samo z bierzmowaniem- dzieciaki sie wysiadza w tych kosciołach bez żadnej świadomości po co one tam wogole siedza- to niech sie klechy potem nie dziwia ze ludzie do koscioła nie chodza... Jak sie dzieckom robi pranie mozgu przez jakies chore obowiazki- to jak dorastajją to laske kładą na kościół- i w moim odczuciu prawidłowo robia... :D

wiara- rzecz indywidualna, ale jakas instytucje powinni powołać po to aby kontrolowała działalność kleru i kościoła.

Na szczęście kelnerki nie robią potraw mala22, z tym paragonem to chyba jakaś nowa dziewczyna musiała być, w innych lokalach w ogóle nie dostałem paragonu, nie chcę ich bronić ale czepiacie się, uważam, że w telepizzy najlepiej się opłaca, jak komuś zależy na cenie, 2 pizze, 2 napoje, 2 sosy, w cenie 1 pizzy, 1 napoju, 1 sosu. Ale 4 pory mają i robią klimat, ich pizza jest inna niż wszystkie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org