Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niekonstytucyjność dwudniowych wyborów |
Był bym bardzo wdzięczny....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niekonstytucyjność dwudniowych wyborów |
4.37 U95 dzisiaj
|
|
czy ja wiem czy te 30 gr ma jakas roznice ?? bo mi by sie nie chcialo naginac 2 km albo spalac benzyne/gaz dla 30gr no chyba ze kupisz hurtowo to juz inna sprawa ;P
|
|
Las Vegas w bylej bazie WZGS, tam ostatnio to robiłem i wszystko dobrze było zrobione
|
|
Nie chcę spamować, ani reklamować, ale jeśli ktoś chce poznać Łomżę dawną , czy też inne miasta na starej fotografii to odkryłem ( może nie tylko ja ) taką stronkę - www.dzieje-miast.pl
|
|
Znacie może jakieś dobre filmy które mozna obejzec wieczorkiem przy browarku.
|
|
ktoś sie powinien za to wziać... przecież ci ludzie są pokrzywdzeni przez los- trzeba ich izolować. apropo komunni- tak samo z bierzmowaniem- dzieciaki sie wysiadza w tych kosciołach bez żadnej świadomości po co one tam wogole siedza- to niech sie klechy potem nie dziwia ze ludzie do koscioła nie chodza... Jak sie dzieckom robi pranie mozgu przez jakies chore obowiazki- to jak dorastajją to laske kładą na kościół- i w moim odczuciu prawidłowo robia... :D wiara- rzecz indywidualna, ale jakas instytucje powinni powołać po to aby kontrolowała działalność kleru i kościoła.
|
|
Na szczęście kelnerki nie robią potraw mala22, z tym paragonem to chyba jakaś nowa dziewczyna musiała być, w innych lokalach w ogóle nie dostałem paragonu, nie chcę ich bronić ale czepiacie się, uważam, że w telepizzy najlepiej się opłaca, jak komuś zależy na cenie, 2 pizze, 2 napoje, 2 sosy, w cenie 1 pizzy, 1 napoju, 1 sosu. Ale 4 pory mają i robią klimat, ich pizza jest inna niż wszystkie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |